Radomir Pocuca uhapsen

xitm3n

Aktivan član
Poruka
1.284
Dobrovoljac u ukrajinskom ratu Radomir Počuča uhapšen je u nedelju prilikom ilegalnog ulaska u Srbiju, objavio je Kurir.

Protiv bivšeg portparola PTJ vodi se krivični postupak, a njegovo ime je i na poternici.
Podsetimo, po okončanju borbi, Počuča je boravio u Moskvi, gde je boravio tri meseca, a tamošnje vlasti nisu ga isporučile Srbiji. On je jesenas pretio i predsedniku srpsku vlade Aleksandru Vučiću poručivši mu da će „završiti kao Čaušesku“.

Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal protiv Počuče pred Višim sudom u Beogradu već vodi krivični postupak po optužnom predlogu zbog pretnji Ženama u crnom upućenih preko Fejsbuka. Za njim je 27. novembra prošle godine raspisana i poternica i doneto rešenje o određivanju pritvora

http://www.kurir.rs/crna-hronika/kurir-saznaje-uhapsen-radomir-pocuca-clanak-2193717

Чуј џихадисте аххаха па није ти Новорусија муслиманска запиздина, то је култура. А има закона који су јачи од земаљских хихихихи

Šta mu je to trebalo da ode u džihadiste kada zna da je ratovanje na tuđim ratištima krivično delo,još je i fejsu pretio babama u crnom,Vučiću,Tomi ........

Кривично дело је и велеиздаја па опет *******и, гробар и осталих 40 раузбојника не виси по трговима или трули по заворима. Видиш Србија ти је ово земља чуда, све се може кад се мора

Кривично дело је и велеиздаја па опет *******и, гробар и осталих 40 раузбојника не виси по трговима или трули по заворима. Видиш Србија ти је ово земља чуда, све се може кад се мора

Nadam se da ce u buducnosti neko odgovarati za porodaju i izdaju Kosova i Metohije.

Ne znam ja da li je u Rusiji krivično delo borba na stranim ratištima ali kod nas jeste,uostalom, tih Rusa na istoku Ukrajine ima nekoliko miliona,graniče se sa samom Rusijom koja im pomaže obilato itd. znači dobro su organizovani i naoružani su do zuba nisu to neki SAO Krajiški pijani milicioneri gologuzani da im treba pomoć sa strane u vidu spikera prekaljenog ratnika sa ružičaste televizije,lik nije ni novinar nego najobičniji spiker još se bruka tamo hapsili ga pod optužbom za diverziju jer je hteo da likvidira nekog tamo Dekija itd itd...

Ne znam ja da li je u Rusiji krivično delo borba na stranim ratištima ali kod nas jeste,uostalom, tih Rusa na istoku Ukrajine ima nekoliko miliona,graniče se sa samom Rusijom koja im pomaže obilato itd. znači dobro su organizovani i naoružani su do zuba nisu to neki SAO Krajiški pijani milicioneri gologuzani da im treba pomoć sa strane u vidu spikera prekaljenog ratnika sa ružičaste televizije,lik nije ni novinar nego najobičniji spiker još se bruka tamo hapsili ga pod optužbom za diverziju jer je hteo da likvidira nekog tamo Dekija itd itd...

Sta si srbin ili hrvat?

Мислим да га већ шишају и купају и ускоро пакују на пут за Украјину, не би ли добили још који поен на Европском путу ка отварању поглавља 33 и до краја године почетак преговора о поглављу 34.

Мислим да га већ шишају и купају и ускоро пакују на пут за Украјину, не би ли добили још који поен на Европском путу ка отварању поглавља 33 и до краја године почетак преговора о поглављу 34.

Jel Rasim Ljajic opet koordinator za vezu.

Back