Jako dobro te razumem,
I zato neću da se junačim jer znam da si kao u lošem snu !
Hteo bi da pobegneš od situacije,
ali sve ide tako sporo ...
Na poslu mi se pojavio takav tip pre par meseci,
i ja ne mogu da verujem !
Pazi, ja sam mator čovek,
već sam poverovao da su takvi tipovi ostali u školskom dvorištu moje osnovne škole ..
Ma kakvi !
Tu su !
Sve je isto kao i pre četrdeset godina !
Ludak je bezobrazan,
a što je najgore - podržan je !
Svi mu se uvlače - a on ih koristi !
Kada to vidiš jasno ti je šta je Kristijan mislio pod onim :
" Ja sam tigar, a ovo oko mene su gliste !"
I ti si sad glista !
I ne možeš da pobegneš !
Zapravo možeš,
ali to onda znači da promeniš svoje životne planove !
Uzmeš pištolj i ubiješ govvno !
Nećeš dobiti mnogo robije - veruj mi !
Problem je u tome što više ništa u tvom životu neće biti isto.
Saletaće te tipovi koji sada saleću njega,
bićeš njihov miljenik, zaštitnik, idol.
Ali ti to nećeš, znam !
E onda burazeru - neka nam je Bog u pomoć !
Ja sam zasad primenio Šeherezadinu taktiku,
ali dokle ću - ne znam !
Pre neki dan sam izgubio živce
i baš sam mu se brecnuo,
nećeš verovati odmah se povukao, počeo da se izvinjava,
ponudio da i on meni pomogne na isti način kao što je to tražio ( i uvek traži ) od mene !
Gadna, spora borba,
davimo se kao u usporenom snu.
Znam takve slucajeve kao kod tebe.
Na mom poslu je isto bio jedan siledzija sa pratiocima. I oni su mu lizali bulju dok jednog dana svog "druga" umalo nije zadavio, onako cisto iz sale... Zakljucak je jedan, sa siledzijama i mentalno poremecenim tipovima nesmes da imas nikakve kontakte i da ih totalno izbegavas.
Mene je na poslu isto jako nervirao taj siledzija i jedanput ne znam sta mi bi, jednostavno sam dohvatio patentaru koja mi je bila pod rukom i zabio mu u ruku. Verujes ili ne, u njegovim ocima se pojavio strah, iako je pretio da ce me prebiti, itd.. Pojavilo se neko postovanje prema meni, sa njegove strane, ali je terorisao druge sve jedno. I tako sve dok jednom liku sve to nije dosadilo, skupio ekipu, navatali ga na poslednjoj tramvajskoj stanici i olupali ko picku. Tek tada se smirio.
A ovaj moj bivsi ortak, nega malo ko podrzava jer reketira drugove. Ovi sto su stariji ko ja su ga odavno oterali u pm, cak i planiraju da mu olupaju glavu, tako da on sada reketira decu.
Ja sam se zarekao vise nikakav kontakt sa njim, nebitno sto smo mnogo toga prosli u detinjstvu, nisam ja kriv sto je on postao olos. Pravi drug nikad druga nece reketirati.
A sto se tice grize savesti i ostaloga, menu su pravi drugovi objasnili, da smo mi ljudi skoro ko zivotinje, i da kada je rec o devojci, tucama, ratovima, ne postoje nikakva pravila.
Ja da se odreknem svoje devojke zbog nekog idiota, koji se i njoj nije svideo, znacilo bi da sam ja totalan luzer. Za devojku moras da se boris, ako budes isao i pitao svakoga "jel mogu ja ovu da muvam" na kraju ces ostati sam, jer ce se ona uvek nekome svidjati. To jest pravi muskarci su oni koji idu u akciju.
Naravno da se to ne odnosi na vec postojece devojke od drugova, to jest na one sa kojima su oni vec u vezi ili zene itd.. To je vec muvanje tudje ribe ili shvaleracija. Ali u tom slucaju ja mislim da ako devojka nije prostitutka da ce te ona sama oterati u tri lepe ako pokusas nesto sa njom. Dok ce profuknjaca naravno da se **** sa tobom iza ledja muza ili momka, i tu vec postoji rizik da dobijes po pich**, ali i opravdano