Sta mislite o problematicnoj istoriji partnera iako sada problema nema?
Tom Hardy,
ne diraj mi hardija on mi je tiha patnja

seks ikona danasnjice i neko za kojim devojke i zene sirom planete plaze jezike je
leceni narkoman
iskreno za lecenog narkomana debelo sumnjam da bi bila(naravno moze zivot da me demantuje)ali svi ti bivsi narkomani ce uvek imati tu zelju u sebi,tako da je rilaps uvek moguc...da bi odoleo mora imati jak karakter i jak motiv,a to je fazon 9% od svih bivsih narkomana...
i neko ko je sam izjavio:
"Onda sam bio takav da bih rodjenu majku prodao za krek?".
Po nekim pricama Dzim Keri, nas omiljeni detektiv za kucne ljubimce, je
tezak klinicki depresivac i neko ko je
cak pokusao da se ubije.
opet zavisi kakav je(u kom je zivotnom stadijumu)jer imas ljude koji su izasli iz depresije kao borci,a imas one koji joj se uvek vracaju....
ovde bi bile vece sanse u odnosu na bivseg narkomana...
Sta jos moze da bude problematicno?
Bivsi robijas verovatno? A iz nekih postova koje sam ovde procitao bilo je takvih slucajeva...
zavisi
za sta je robijao(npr u kavezu je bio jer je recimo prebio lika koji se na pare izvukao iz zatvora a ubio mu dete,dal je tebi to nenormalno meni nije toiko...al opet i da iza stoje neki prihvatljivbi razlozi bitno je da je sad u zen stadijumu,ako je to ikako moguce..),
kada(recimo u pubertetu pravio sranja ili kao zreo)
i kakve su mu moralne norme...
Verovatno i cinjenica da partner
boluje ili je bolovao od nekih bolesti
moze ali zavisi od sta kako,tj kako se to odrazava na ponasanje msm ako je neko uvek tesko depresivan tesko je da cete fizicki i psihicki privuci,a ako je neko ok onda je ok..msm uopsteno si stavio ovo `bolestan`..
znaci odgovor zavisi od mnogo parametra
kada sam ga upoznala
kakav je njegov odnos prema zivotu i raspolozenje
i jos bilion sitnica...
nije bolest ceo aspekt coveka,opet uopsteno si naveo bolest.....
sta znam da je bolovao od raka al sad je ok a bas mi se svidja sto ne,al da ce da umre za tri meseca sumnjam da bi se upustala jer bi to bilo autodestruktivno za srce..
moze da bude problematicna? Kao i to da su neke
genetske bolesti prisutne u partnerovoj porodici.
zavisi koje,i kako dalje utice na u osobu,da li povremeno mora kod doktora,da li ce da rikne za pet godina,ili ce da oseti tezu stetu tek pod stare dane....msm mnogo uopsteno:
ko sto rekoh zavisi sve od:
tipa i jacine bolesti,msm da mi dosta toga ne bi smetalo,
a i od vremena uticaja ko sto sam gorenavodila...(msm ne bi se upustala ako ce cuka da ga izda pre nego moje nerviranje
,ono kad bi jako kratko bili zajedno i jos milion varijacija.....)
Razgovarao sam sa devojkom koja mi je ispricala da jedan od roditelja njenog bivseg boluje od Hantingtonove bolesti sto uopste nije naivno pitanje ako je to
osoba sa kojom planirate da imate decu na primer.
pa sto se tice dece da mi muzic ima neku genetsku gresku pa se dogovorimo ili on ne zeli da siri gene
1. mogu ja na vestacku oplodnju,
2. obrnuto ako zena ne zeli dete svoje krvi moze da ode na kliniku i uzme tudju jajnu celiju i oplode je sa njegovim semenom
a mogu i da usvoje...
ovo uopsteno za neke slucajeve...
a sad ova bolest sto si ti naveo msm da sam gledala u seriji sa onim doktorima je zajebana tako da u hipotezi da imam ili decko sazna da ima to,sumnjam, tj ne bi htela njegovu decu....
e sad zavisi opstanak veze od toga dal i kada mu se manifestovala bolest(tipa ako sam sa nekim 5 godina ili 5 nedelja)i koliko je napredovala(dal bi deca sa 10god gledala kako im cale rikava itd itd..)...
sta da ti kazem
za tako neke teze sitacije ne znam dok ne dozivim s nekim,mozda bi bila u fazionu:
*ebes zivot idemo do kraja zajedno(ali opet sumnjam u to nisam toliko hrabra..)
a mozda bi bila u fazonu
**plasim se da te izgubim i da te gledam kako se gubis i umires u bolovima polako, izvini raskidam(a i sta treba da da radjam decu(sa tudjom semen.al da ih zajedno odgajamo) a ti ces da umres za 5 godina)...
to ti je moj odgovor za teze slucajeve tj za ovaj sto si naveo..
***ps:ako lik sazna da mu je neko u porodic umro od te bolesti a nema te gene utvrdjeno analizom(tj ako ima ona opcija nisu mu se manifestovali i nece nikad al moze da presnese deci)onda bi mi bilo ok samo sto bi isla na vestacku oplodnju(brza verzija pozoves komsiju
)...
a za neke lakse,tipa ima padavicu ili je neplodan,ili mora da pije lekove za ko zna sta al je veseo u zivotu tj trudi se i borac je i sl bi me bas bilo briga...
msm ja ako ocu decu a decko je neplodan uvek mogu da pozajmim od drugog
materijal
...
jer meni su to sitnice u odnosu na sansu da nadjem nekog sa kojim se tako dobro poklapam i ko ce da me trpi

malo sala al ozbiljno na to bi gledala kao na sitnicu ako je ljubav prava ilii velika...
i jos ako nadjem nekog gluvog i slabovidog pa ja sam na konju

Kako bi vam izgledalo da vas izabranik bude jedan od ovih slucajeva?