Muskarac nece da se zeni iako mu je devojka trudna

Smorisha

Buduća legenda
VIP
Poruka
41.996
Ovako, desi se da devojka zatrudni, ali muskarac ipak nije u fazonu da se zeni. Ne zeli bracni zivot vec i dalje zabavljanje sa devojkom s tim sto bi se podelili poslovi oko deteta + alimentacija itd.

Sta mislite o tome i o njemu uopste? Jeste li bili svedok neke takve situacije? Da li ga osudjujete ili ne?

A ako bi na eventualni ultimatum od strane devojke ipak odgovorio negativno sta mislite o tome?

Ali ako on na primer ne zeli zajednicki zivot? Naravno da je papir nebitan, ali ako nece da zivi sa njom?
Onda se to kaže ovako: ja ne želim da živim sa tobom, a dete ću priznati i učestvovaću u njegovom podizanju. Dakle, biću otac, ali ne i tvoj životni partner.
Mislim, to što bi on da se zabavlja kao i do sada je smejurija, jer su okolnosti potpuno drugačije

znam za samo jedan takav "par"
ona je znala da on paralelno ima vezu s jos jednom zenom
i pristala je, shatro, na sve to
u realnosti, bitka te dvije zene je trajala godinama
s njom je dobio sina
ovu drugu je navodno volio...bla...bla...
nemam pojma sta je bilo na kraju
al buduci da se ova druga nedavno udala za nekog 10 tog lika
iili je prevagnula ova prica oko roditeljstva ili je obje otkantao...ili su otkantale one njega...
kako god
nije zivot koji bi ja da zivim ikad

Ovako, desi se da devojka zatrudni, ali muskarac ipak nije u fazonu da se zeni. Ne zeli bracni zivot vec i dalje zabavljanje sa devojkom s tim sto bi se podelili poslovi oko deteta + alimentacija itd.
Sta mislite o tome i o njemu uopste? Jeste li bili svedok neke takve situacije? Da li ga osudjujete ili ne?
A ako bi na eventualni ultimatum od strane devojke ipak odgovorio negativno sta mislite o tome?

I ne treba da se zeni ako ne zeli. Trebalo bi da se nedvosmisleno izjasni na vreme, pre nego se krene u nepotrebna natezanja. Time daje sansu i sebi i njoj da ce mozda jednog dana biti jos blizi. Svadje umanjuju sansu za korektan odnos kad dodje dete.

Ali ako on na primer ne zeli zajednicki zivot? Naravno da je papir nebitan, ali ako nece da zivi sa njom?

Mislis kao on zivi na Karaburmi, a ona na Vidikovcu, ne zive zajedno u stanu, svako svoj zivot, samo on nju par puta nedeljno tovari, popiju po koje pice, razmene porukice i naravno vidi dete, kaze mu buci buci a ostatak vremena rmbaci za alimentaciju?

Mislis kao on zivi na Karaburmi, a ona na Vidikovcu, ne zive zajedno u stanu, svako svoj zivot, samo on nju par puta nedeljno tovari, popiju po koje pice, razmene porukice i naravno vidi dete, kaze mu buci buci a ostatak vremena rmbaci za alimentaciju?

E bas to.:cool::lol:

- - - - - - - - - -

Normalno da ga osudjujem. Šta je koji.... pravio dete ako neće da je ženi :D

Zena samostalno odlucuje o radjanju.
Tako stoji u zakonu.:aha2:

Moze se desiti da on zeli dete, a ona da abortira. On se tu ne pita.

- - - - - - - - - -

I ne treba da se zeni ako ne zeli. Trebalo bi da se nedvosmisleno izjasni na vreme, pre nego se krene u nepotrebna natezanja. Time daje sansu i sebi i njoj da ce mozda jednog dana biti jos blizi. Svadje umanjuju sansu za korektan odnos kad dodje dete.

Slazem se.:)

Slazem se, ali ne zaboravi da je devojka ta koja odlucuje o radjanju. On ce priznati dete, ali nece zajednicki zivot.
Pa onda neka tako i kaže.. niko ga ne može naterati da živi sa njom, niti iko treba da ga tera na to.
No, tom nekom frazetinom da bi on da se "zabavlja" kao i do sada, pokazuje da je nezreo jer nije u stanju da se direktno odredi prema njoj šta želi a šta ne, pa pokušava da umekša svoju odluku pružajući njoj navodnu utehu da on i dalje želi da je sa njom, samo eto ne želi da žive zajedno. Idiotizam.

Pa onda neka tako i kaže.. niko ga ne može naterati da živi sa njom, niti iko treba da ga tera na to.
No, tom nekom frazetinom da bi on da se "zabavlja" kao i do sada, pokazuje da je nezreo jer nije u stanju da se direktno odredi prema njoj šta želi a šta ne, pa pokušava da umekša svoju odluku pružajući njoj navodnu utehu da on i dalje želi da je sa njom, samo eto ne želi da žive zajedno. Idiotizam.

A sto moraju da zive zajedno kad najveci problemi bas tada nastaju?

Ako imamo dovoljno para sto mora sve da se deli i da se dvoje tretiraju kao jedno ili porodica?

To mi nije jasno. Zasto po tebi on vise ne bi bio njen ako ne zeli da zivi sa njom?

- - - - - - - - - -

не мора заједнички живот али би морао да финансира дете до 18. године.

26-te ako redovno studira. A moze i da mu finansira studije u inostranstvu ako bude dobar student.:pivce:

A sto moraju da zive zajedno kad najveci problemi bas tada nastaju?

Ako imamo dovoljno para sto mora sve da se deli i da se dvoje tretiraju kao jedno ili porodica?

To mi nije jasno. Zasto po tebi on vise ne bi bio njen ako ne zeli da zivi sa njom?
:

Kako ne razumes.
"Sta je tvoje to je moje sta je moje tebe se ne tice".
Zato zene zele da se uglave u zajednicki (tvoj) stan jer tada preuzmu totalnu kontrolu.
Da ne mislis da je mozda jer si joj ti takav interesantan. lol
Parazitski organizam.

Dobro, osim osecaja nekakve slobode i komfora nema neke razlike. Mozda decko nece da bude papuca, da kuva, pere, riba dok zena cita Kosmopolitan i lakira nokte, ponekad tureci flasicu bebi u usta cisto da je ne ometa u analiziranju clanaka o tome kako ukloniti strije posle radjanja. Ovako to nece raditi, vec ce to njena mama da obavlja, pa ce moci da legne kad hoce, da ustaje kad hoce, da ga ne budi bebin plac usred noci, da radi u kuci sta hoce, da izadje kad hoce, da ga niko ne smara da baci usrane pelene i tome slicno.

Mada pitanje je kakva bi zena na to pristala osim ako je neka koja zavisi od mame. Da li bi i dalje bila sa njim u vezi, ili bi raskinula iako bi on nastavljao da placa alimentaciju.

Back