Teen i pos'o

Pametno. Imas i u Srbiji studije na stranom jeziku npr na FON-u gde dobijas diplomu stranog univerziteta i FON-a. Jebeno je sa tim stranim diplomama da se nostrifikuju u Srbiji.
Puno kosta.

Videcu,imao sam ponudu da bezim napolje i za osnovne studije ali nisam iskreno spreman jos za to. Verovarno bih preziveo,samostalan sam,ali ipak sam malo lenj,mrzi me da peglam. :D

Naravno,mislim da bezim negde po Evropi,ne mogu u amerike,mnogo je daleko a i nerviraju me,sad,ako mi ponude posao bilo gde :bye: :bye::bye:

Posao - radio bih za nekoga dok se ekonomski ne osamostalim i stabilizujem, posle imam neke planove sam svoj gazda fazon.
Hobi - voleo bih da to bude prevashodno muzika, da usavršim ove instrumente što sada znam i da naučim produkciju, mnogo ideja mi svakodnevno prolazi kroz glavu i baš je bedak kada ne mogu da realizujem :/

U inostranstvo bih otišao eventualno na master ili doktorske, ako daju neku stipendiju, gadno mi nekako da tamo ostajem, pre svega zbog toga što je i zapad pun malograđana, samo usled boljeg standarda nešto pitomijih i što su uglavnom rasisti prema imigrantima i što diskriminišu i pri zaposlenju. A i krv treba propišati na putu do državljanstva, prosto mi nekako nije vredno toga, pogotovo jer i ovde mogu do par tisuća mjesečno... Mada me nervira što u ovoj rupetini od države sve teže ide, bukvalno se sve svodi na izbor dal da hodaš po trnju ili da udaraš na kapije, pa da te pljuju dok normalno hodaš njihovim ulicama.

Bavio bih se i politikom ali samo kada bih se umrežio sa povećim brojem ljudi kojima verujem..

Završio Srednju Pomorsku - Nautiku, završio sve potrebne papire za ukrcaj na brod, medjutim sad mi treba neka jača veza da me pogura, jer svagdje će prije uposlit filipinca da radi za bijedu, nego Balkanca. U medjuvremenu (već 2 god =-O ) radim sezonske poslove po primorju.

Тренутно радим парт тајм у једном ресторану. Океј ми иде, задовољан сам. Мање више помогло ми је да се уозбиљим и факс сам чак побољшао захваљајући послу. Имам још годину дана зезања са факсом и радом на неодређено, али већ од следеће године мора да се размишља о пензији.

Kojom ste metodom najčešće pronalazili posao?
"Od vrata do vrata"mi ni jednom nije urodilo plodom.Kada sam iz drugog ugla sagledao situaciju-sebi sam delovao kao prosjak.Omladinska uzima fin deo zarade ali je sa te psihološke strane bolje rešenje.

Back