Indigo deca

SUPERKULER

Domaćin
Banovan
Poruka
3.423
Počela se rađati nakon 2WW .
Neki kažu da DNK u svojoj dubini mutira...
Ta deca su inteligentnija od ostale,odlikaši su tokom sveg školovanja,Iq im preko 130,
kad pričaju o tom kažu da imaju osećaj da su u pogrešnoj epohi,I naučnici im spori I naivni...
O "običnim" se ljudima nerado izjašnjavaju I kao da ih se stide...

Evo vam poziva deco indiga da se ovde malo izjadate I čak ,možda I predložite nešto u vezi
vašeg statusa...;)

Ja kada sam bio dete,bio sam jedan od te "indigo" dece.Zaista je veoma tesko,kada si ekstremno pametniji,ne samo od svojih vrsnjaka,nego cak o od svojih
profesora. I sada,kao odrastao,imam taj isti problem.Ne mogu lako da nadjem ljude,sa kojima bih mogao ravnopravno,da razgovaram o svemu i svacemu.
Svakome sa kojim se upoznam,nadjem neku "manu",mislim u intelektualnom smislu.Problem mi pretstavlja i komunikacija,sa osobama suprotnog pola.
U svakoj zenskoj osobi,ja trazim neku "Mariju Kiri". Na zalost,tako obrazovanih i "extra" pametnih mladih zena,nema bas na "lageru",da bi se lako srele.

Ma da je moj problem i u tome,sto ja ne volim da trazim.Ja volim da mi sve dodje "na noge".Eto,tako zivot razmazi,nas "indigo" decu,pa postajemo izgleda,
mnogo probirljivi.

Ta deca su inteligentnija od ostale,odlikaši su tokom sveg školovanja,Iq im preko 130,
kad pričaju o tom kažu da imaju osećaj da su u pogrešnoj epohi,I naučnici im spori I naivni...

Evo vam poziva deco indiga da se ovde malo izjadate I čak ,možda I predložite nešto u vezi
vašeg statusa...;)

ljubo ti je indigo klinac... čim telepatskim putem dobije obaveštenje da si otvorio ovu temu, javiće se.
u australiji, čak i indigo deca sad spavaju. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ja kada sam bio dete,bio sam jedan od te "indigo" dece.Zaista je veoma tesko,kada si ekstremno pametniji,ne samo od svojih vrsnjaka,nego cak o od svojih
profesora. I sada,kao odrastao,imam taj isti problem.Ne mogu lako da nadjem ljude,sa kojima bih mogao ravnopravno,da razgovaram o svemu i svacemu.
Svakome sa kojim se upoznam,nadjem neku "manu",mislim u intelektualnom smislu.Problem mi pretstavlja i komunikacija,sa osobama suprotnog pola.
U svakoj zenskoj osobi,ja trazim neku "Mariju Kiri". Na zalost,tako obrazovanih i "extra" pametnih mladih zena,nema bas na "lageru",da bi se lako srele.

Ma da je moj problem i u tome,sto ja ne volim da trazim.Ja volim da mi sve dodje "na noge".Eto,tako zivot razmazi,nas "indigo" decu,pa postajemo izgleda,
mnogo probirljivi.

nisi ti lorde indigo dete, ti si obična kopija. :lol:

...na jednom hrvatskom blog_u
moja draga prijateljica
s nik_om Hera
novinarka je bila u Zagrebu...
..imala je i blog,-Indigo djeca...
...moj sin u CH zivi
indigo je dijete
i o tome smo 'tamo'
detaljnije pisali...
...moje drage Here
vise nema...
P.S.
...Tema je na mjestu
ali ce se najvjerovatnije
izgubiti u 'mudrovanju'...sto ne bih volio...
...ispadnuti ce
da smo bili
'Indigo'...

Svi ovde koji su se javili su s indigo aurom...Borkina se I presijava od ingenioznosti...Ali...
Ta posebnost je koliko nagrada prirode -toliko I kazna božija...Gdin (Lord) Gledston je to
malo I ilustrovao...Ali...
Kad se sretnu dva ili vise indigo klinca I interferiraju-koja je to spika!Pazi -I radost!:per:

- - - - - - - - - -

Molio bih na "mojoj" temi bez zlobe I zajedljivosti...Toliko ste pametni da vam to zaista ne treba...:hvala:

mnogo probirljivi.

Ja nisam ni znao na kojim sam ja mukama.
Promaklo mi:(

vašeg statusa...;)

То је опис ткз "гикова" , штребера.

geeks.jpg

Poslednja izmena:
То је опис ткз "гикова" , штребера.

geeks.jpg
Drugo su štreberi...To su klinci koji trtaju od roditelja I moraju da biflaju...
Mi smo oni koji završavaju domaći za tri do pet minuta dok nastavnik diktira I ćiku se igramo
po ceo dan...Šta da učim kad sam sve zapamtio...A I dosadno već bilo-sto puta nastavnik ponavlja,a
ovi nikako da pokapiraju...Dođu posle kod mene da me smaraju da im pokažem...Daj klibuse I može...:mrgreen:

- - - - - - - - - -

I haljinicu boje lila ;p

:hahaha:Pazi kad je ne skida...:rotf:

...;)

A vala jesu ovi pri CERNu malo spori. Ko zna kada će oni ustanoviti ono što meni treba:(
A da to bar nisu najavili:confused:
Nadam se da neće trebati godina, a u najgorem slučaju dve!

Back