ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
Kineski ekonnomski rast vise nije 12 vec 7 % dakle usporava . Dali i sa takvim manjim ekonomskim rastom kina moze ostati fokusirana na ekonomiju ili ce poceti zabavljati narod glumeci politicku velesilu ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sredinom devedesetih pocelo je da se prica o Kini i njihovom ubrzanom rastu. Secam se da je neki americki ekonomista(ili politicar) rekao "Kina ce biti naveci igrac u istoriji. Veci nego sto su SAD ili SSSR ikad bili"
Kineski ekonnomski rast vise nije 12 vec 7 % dakle usporava . Dali i sa takvim manjim ekonomskim rastom kina moze ostati fokusirana na ekonomiju ili ce poceti zabavljati narod glumeci politicku velesilu ?
Ja ne znam da li ti pratis ali kina je bankrot. Pukose na berzi nacisto sve devizne rezerve procerdali preko noci.
Pre svegaq, kinezi kao ni rusi nemaju ekspanzioističku politiku niti imaju ekspanzionističke ideje. Kad se to razume, onda se sve gleda drugačije. Dakle, da li su i politčka velesila treba zapitati wihove susede, a ne neku evropsku ili američku balegu.
Те берзе су пре пада прво скочиле 30-40 процената.Ja ne znam da li ti pratis ali kina je bankrot. Pukose na berzi nacisto sve devizne rezerve procerdali preko noci.
Јапан се од Меиџи револуције(1867.) припремао за рат на азијском континенту док су Кину мрцвариле европске колонијалне силе.a koje to susjede sjevernu koreju ili japan ? pa niti japance ne mogu smiriti vec su oni njih dobrano natukli u ww2 .
Тотално...Kineska ekonomija je totalno propala da li ce povuci u propast i ostatak sveta?
http://money.cnn.com/2015/07/26/inv...ct-us-stocks/index.html?iid=surge-toplead-dom