Sta mislite o ovakvom muskarcu?

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovaj ujak iz USA je resio da se obuce kao princeza i odvede svoju necaku u bioskop da gledaju Pepeljugu jer se devojcica stidela da ode sama obucena kao princeza. :D

Sta mislite o ovom gestu?

26F3505F00000578-0-image-m-19_1427205013100.jpg

http://www.dailymail.co.uk/news/art...Cinderella-mini-niece-scared-dress-alone.html

Mala je bas slatkis...

Ne mislim nista o ovome. Privlacenje paznje.

Komad: Američka Pepeljuga

Nekada davno živela je jedna ljupka devojčica koju su prozvali Pepeljuga. Majka joj je rano umrla, a otac je, skrhan bolom, umesto da se oženi zlom udovicom sa dve kćerčice, u kuću doveo brata svoje voljene pokojne ženice. Otada nastupaju teški dani za Pepeljugu. Pored teških kućnih poslova koje je morala da obavlja preko dana, naša dobra devojčica koja je nosila samo stare i iznošene stvari, morala je umorna, po čitavu noć da šije raskošne balske haljine za svog ujaka.

Jednog dana stiglo je obaveštenje da se sve devojčice i njihovi ujaci pozivaju na veliki bal koji će biti održan u kraljevom dvoru. Tom prilikom će princ izabrati jednu devojku ili njenog ujaka, sebi za ženu. Pepeljugin ujak se silno obradovao. Toliko je bio ushićen da je, ne skidajući osmeh s neobrijanog lica, samo jurio po kući. I Pepeljuga se obradovala, misleći da će i ona poći s ujakom.

Ujak je satima stajao pred ogledalom. Presvlačio se, češljao, dizao tegove, zagleđivao slobodna mesta na koži za nove tatue, ulepšavao. Najzad je bio spreman za polazak.
- Pepeljugo! - viknuo joj je - ja odoh na bal, a ti požuri da završiš sav posao pre nego što pođeš na spavanje.

I Pepeljuga bi rado pošla na bal, ali nije imala šta da obuče, a ujak nije hteo ništa da joj pokloni. Bla, bla...

Princ je odmah potrčao za Pepeljuginim ujakom.
- Nemoj bežati! Gde si? -

Ali nije uspeo da ga stigne. Našao je samo jednu staklenu papučicu. Bla, bla...

Staklena papuča je savršeno pristajala Pepljuginom ujaku iz Amerike, i američki princ, srećan što je najzad pronašao svog lepotana, odmah ga je zaprosio. Oduševljen, Pepeljugin ujak iz Amerike pristade i krenu s njim na dvor. Venačali su se, usvojili dvestotinak afričke dečice i živeli srećno dok nisu sahranili i poslednju evropsku bajku.

Poslednja izmena:
Bravo za sve ujake!

Elem, kad sam imala nekih 6 god, moj ujak koji je tada imao oko 24-5 me je svake subote prepodne vodio na klizanje, i svake te subote je druga devojana bila pored njega.
One su, naravno, bile oduševljene njegovom nežnom i budućom očinskom stranom koju im je on preko mene prezentovao :lol:, pa su se utrkivale koja će mi kupiti lepšeg i većeg medu ili lutku.
Na njihovu žalost, slava im je kratko trajala, tek do sledeće subote, kada bi nastupila nova oduševljena devojka sa novim medom :malav:

Ja sam naravno ćutala i sa najlepšim šestogodišnjim osmehom se zahvaljivala na poklonima, ujak je takođe ćutao, i to je bio naš mali prećutni pakt "meni poklon, tebi devojka" koji je trajao za sve vreme našeg subotnjeg klizanja.
ista prica sa bratom od tetke i idenjem na adu :lol:
sta fali ja dobijem bacanje u vodu on neku cicu posle i svima lepo :ortakinje:
a jednom sam se nesto smorila.... on se sunjo po vodi oko neke zenske, a nema ko da me baca, cekaj majku li ti
ja imala oko 11 god, krzljava ne bi mi dao vise od 9
on je tad imo oko bem li ga 20 i neku (mogu da prodjem ko srednjoskolski mu zajeb :zkez:)
i ja iz osvete dok je on casko sa nekom devojkom pocnem da vicem "tataaa dodji tata piski mi seeeeee!!1
kako me je pogledo jaooo
ja ponovo "ajde tataaaa upiskicu seee"
izlazi i kaze udavicu te
pa obeco si bacanje de si poso kod zenske nisi odradio svoj deo :ljutka:

:zcepanje:

Poslednja izmena:
ista prica sa bratom od tetke i idenjem na adu :lol:
sta fali ja dobijem bacanje u vodu on neku cicu posle i svima lepo :ortakinje:
a jednom sam se nesto smorila.... on se sunjo po vodi oko neke zenske, a nema ko da me baca, cekaj majku li ti
ja imala oko 11 god, krzljava ne bi mi dao vise od 9
on je tad imo oko bem li ga 20 i neku (mogu da prodjem ko srednjoskolski mu zajeb :zkez:)
i ja iz osvete dok je on casko sa nekom devojkom pocnem da vicem "tataaa dodji tata piski mi seeeeee!!1
kako me je pogledo jaooo
ja ponovo "ajde tataaaa upiskicu seee"
izlazi i kaze udavicu te
pa obeco si bacanje de si poso kod zenske nisi odradio svoj deo :ljutka:

:zcepanje:
Hah, verujem da mu se nije desilo više da propusti da te baci u vodu :lol:
Izvodila bih i ja verovatno sve i svašta, ali mede su redovno stizale, tako da sam bila namirena :lol:

Bravo za sve ujake!

Elem, kad sam imala nekih 6 god, moj ujak koji je tada imao oko 24-5 me je svake subote prepodne vodio na klizanje, i svake te subote je druga devojana bila pored njega.
One su, naravno, bile oduševljene njegovom nežnom i budućom očinskom stranom koju im je on preko mene prezentovao :lol:, pa su se utrkivale koja će mi kupiti lepšeg i većeg medu ili lutku.
Na njihovu žalost, slava im je kratko trajala, tek do sledeće subote, kada bi nastupila nova oduševljena devojka sa novim medom :malav:

Ja sam naravno ćutala i sa najlepšim šestogodišnjim osmehom se zahvaljivala na poklonima, ujak je takođe ćutao, i to je bio naš mali prećutni pakt "meni poklon, tebi devojka" koji je trajao za sve vreme našeg subotnjeg klizanja.

Iz sopstvenog iskustva znam da i stene labradora ima isti efekat na zenske :mrgreen:

Poslednja izmena:
ja često posećujem sajt boredpanda, gde postoji i ovaj slučaj, a takođe sam video temu gde je samohrani otac otišao na kurs frizera da bi ćeri udovoljio i mogao da joj pravi frizurice...i samo što se nisam rasplakao

- - - - - - - - - -

takođe postoji lik koji svaki crtež svog deteta istetovira na sebi...
imamo i ovde jedan takav slučaj...i to mi je donekle simpatično

ja često posećujem sajt boredpanda, gde postoji i ovaj slučaj, a takođe sam video temu gde je samohrani otac otišao na kurs frizera da bi ćeri udovoljio i mogao da joj pravi frizurice...i samo što se nisam rasplakao

- - - - - - - - - -

takođe postoji lik koji svaki crtež svog deteta istetovira na sebi...
imamo i ovde jedan takav slučaj...i to mi je donekle simpatično

meni to nije simpaticno ni malo
ni kad se tetoviraju imena i datumi rodjenja dece na telu
negde mogu to da razumem samo kod onih koji su decu izgubili
a ovako taj sindrom karleusa bekam mi izaziva samo neki bljak osecaj

Back