Šta vi vidite u ovoj fotografiji?

Da ali oni svoju zemlju cuvaju. U tome je razlika.

On ce doci u Srbiju na Gucu ili na beogradski splav da istrese testosteron, hebace u Pataji, ******ice na Kritu i Ibici a nikada svoj Cirih nece usmrdeti, upisati i nece dopustiti da se kultura banalizuje a pristojnost nipodastava.
To o cemu ti pricas je povrsnost.
Gde ti je sustina?
Ti bi bila u stanju da naskodis zdravlju svog rodjenog deteta zbog svoje povrsnosti?
zanimljivo je to sto cicak hoce da kaze da je njen zivot vredniji od zivota zene koja nema dete ili zivota muskarca, posto muskarci ne mogu da radjaju, a koga zabole qurac za nju i njeno dete.

i da sebicna sam, po misljenju licemera. :) i ona je sebicna, ali svoju sebicnost krije iza dece.
Ti si pocela da citas moje misli?

To o cemu ti pricas je povrsnost.
Gde ti je sustina?
Ti bi bila u stanju da naskodis zdravlju svog rodjenog deteta zbog svoje povrsnosti?

Ti si pocela da citas moje misli?

Cicak, opet ti je dosadno, opet se przis... Mani se dojenja, vadi sisu ako ti se vadi. Nije zakonom zabranjeno. Svi imaju prava da se gade necega, pa tako i tvoje gole sise na javnom mestu, ali to i dalje ne znaci da ti ne smes da je izvadis.... da mi u zdravlje ti vadis sisu po parkicima koliko god zelis...

- - - - - - - - - -

inace, mi smo u basti kluba ribara citavo ljeto pili jutarnju kavu sa sve tri dojene bebice koje su i jele i plakale i spavale i sve sto bebe vec
rade kad im se radi i dobili smo samo osmijehe
ovakve bizarnosti poput pojedinih reakcija samo ovdje i vidjam

Ja ne znam sto je vama bizarno ako je nekome nesto gadno?
To je isto k'o kad mene napadnu sto ne volim niske muskarce... pa ne volim.... stvar izbora.
Nema niko prava da ti pridje i kaze da sklonis i sisu i dete, vrv niko ni nece, ljudi su uglavnom dovoljno pribrani kad ugase racunar, ali isto tako svako ima prava da mu se gadi sta god zeli da mu se gadi... Od tog svetog deteta pa do govneta kuceceg u parku. Nije sve stvar vecine.

Cicak, opet ti je dosadno, opet se przis... Mani se dojenja, vadi sisu ako ti se vadi. Nije zakonom zabranjeno. Svi imaju prava da se gade necega, pa tako i tvoje gole sise na javnom mestu, ali to i dalje ne znaci da ti ne smes da je izvadis.... da mi u zdravlje ti vadis sisu po parkicima koliko god zelis...

- - - - - - - - - -

Ja ne znam sto je vama bizarno ako je nekome nesto gadno?
To je isto k'o kad mene napadnu sto ne volim niske muskarce... pa ne volim.... stvar izbora.
Nema niko prava da ti pridje i kaze da sklonis i sisu i dete, vrv niko ni nece, ljudi su uglavnom dovoljno pribrani kad ugase racunar, ali isto tako svako ima prava da mu se gadi sta god zeli da mu se gadi... Od tog svetog deteta pa do govneta kuceceg u parku. Nije sve stvar vecine.

i meni je stosta gadno pa ne idem okolo i zgrazam se...i da, ljudi se uglavnom ponasaju normalnije nego kad piskaraju ovuda

mislim da sam to vec pomenula - moja svekrva se toliko gadi prizora dojenja da mora otici u drugu sobu
njeni nisu sisali i mene je odgovarala na sve moguce nacine
cak mi je i simpaticno postalo na kraju
sad kad vidi koliko lijepo dijete napreduje kaze super, ali ne moze ona sebi pomoci - sam prizor joj izaziva gadjenje i ne pada mi na pamet da je primoravam da tome prisustvuje

Poslednja izmena:
Жена која дете доји у кафићу, показује да је и њој нешто друго важније од бебиног јела.
Ne srozavaj svoj nivo inteligencije vec mucni pre nego tipnes na tastaturu.
ko bre doji dete u kafić ? čičak ? :eek:

- - - - - - - - - -

leb te jebbo :fdlan:
Ja dojim u kaficu. U parku. Na plazi. U restoranu. Kad mi dodju gosti.
Gde god da sam.
Moj zivot tece, beba je gladna, posiki i zivot se nastavlja. Nema tragedije.
Kao sto svako od nas popije casu vode.

Gde god da sam.
ok, tvoja stvar
to što je to meni čudno možda je zato što sam primitivan a vi niste za to krivi

i meni je stosta gadno pa ne idem okolo i zgrazam se...i da, ljudi se uglavnom ponasaju normalnije nego kad piskaraju ovuda

Pa slusaj, ne ide niko okolo i izrazava duboko verbalno zgrazavanje nad dojenjem na javnom mestu.

- - - - - - - - - -

Gde god da sam.

Aman SrBska majko, sta ti dete radi u kaficu??

Gde god da sam.

Пред гостима дојиш? Сува интелигенција.

udiše smrad cigareta, prdeže pijanih tinejdžera i alkoholna isparenja dok mu glasna muzika šokira mozak
samo da bi majka popila kaficu jer kući nije to to i da bila u toku

Aj prdezi nisu strasni, malo metana uglavnom... a alkoholna isparenja su dobra, navikavaju ga na alkohol, kad stigne u tinejdz doba, bice odavno pripremljeno, a sto se dima cigareta tice.... i to je dobro, nece mnogo kasljati kad popusi prvu pljugu...

Back