27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
Разлика између твог и мог става је што ја не видим разлику између деловања жутих и напредњака. Сматрам да су ови други још гори, још снисходљивији, спремнији да учине све што се од њих тражи. ДС ипак (не браним их) није био спреман да иде толико далеко као Вучић.
Друга разлика је што ја не сматрам ни жуте, ни напредњаке политички неодговорнима већ имам један обичан израз који многи сматрају излизаним - ИЗДАЈНИЦИ.
Њихово деловање није условљено њиховим знањем или незнањем, њиховом способношћу или неспособношћу већ, искључиво, интересима и захтевима запада. Потпуно је свеједно ко је на челу државе и како се тај зове, ако је његов курс "Европа нема алтернативу". То је болест ове земље и овог народа. Овде, још увек, добар део народа није схватио какво је зло запад, није схватио да су нас колонизовали и да им није у интересу "да живимо као сав нормалан свет. Овде народ није схватио да се не може живети нормално ако си колонија, да је СЛОБОДА услов бољег живота.
СНС нам ту слободу, сигурно, неће донети.
a sto bi ti sns doneo slobodu? i kako? pa jos na tacni, tyi sedis a toma i vucic rese za godinu dana sve probleme u srbiji, srbija postane nezavisna, jaka i zvaki gradjanin zaposlen i dobro stojeci
sta je za tebe sloboda koja je moguca? i ko je taj ko moze da je donaes a da je realno?
mislim da vam jos nije jasno sta je dos rezim pocinio na ovim prostorima, oni su sasekli u korenu svaku mogucu ogranizaciju koja bi ucinila korisnu stvar za srbiju. i svaka vlada posle dosa je vlada prazne kase kojoj se obracaaju mase nastavnika, policajaca, malinara, advokata - daj pare
a sve to na pogresnu adresu, pare su davno prebacene dos tajkunima i ljubimcima. demonstranti koji u zajecaru traze pare nisu politicki korektni jer ne prozivaju pravog krivca. i kako uopste zamisljaaju da manje dooprinose u budzet a da vise uzimaju??? cudno
dakle tvoj stav mi je odvratan, i naravno netacan, ali svako po svojoj pameti, sto bih ja tebe branio od tvoje zadaane politicke i ekonomske sudbine kada ti i ne dozvoljavas koristeci svoju slobodu da politicki neodgovorno siris konfuziju i saboterstvo. nije uvreda, ne poznajem te pa tebe ne vredja, samo citam sta pises
i naravno nisam glasac sns
Poslednja izmena: