Zaljubljenost na forumu

Zaljubio/la sam se na forumu

• Ukupno glasova
    27
  • Anketa je zatvorena .

gost 129086

Buduća legenda
Poruka
27.221
Već neko vreme sam na forumu, svedok sam nekoliko slučajeva oba pola koja su bila ludo zaljubljena, zbog pogrešno shvaćene poruke ili neuzvraćene ljubavi patili su i jedno je na putu da će se otreznuti vrlo brzo. Žalosno je to pratiti i videti taj bol koji su sami sebi naneli.

Pitam se ima li razlike između zaljubljenosti i ljubavi, da li je to u redu da se zaljubiš u nekoga/neku a da još niste se videli, vidiš i zamišljaš samo što je ono lepo, a zna se da svako od nas ima manu i nepoželjne osobine, recimo kada se emotivno povredi, razočara, naljuti, besan ili je drugačiji u rl kako češ da to prihvatiš? Da li ste vi zaljubljive prirode i volite da lebdite, čvrsto rešeni da je osvojite ili čvrsto stojite na zemlji, realni i sačekate da prvo upoznate osobu da li zaslužuje vašu ljubav i poštovanje, spremni da poklonite i borite, zavolite svim srcem?

Fenomen zaljubljivanje na forumu u nekoga, niste videli kako izgleda osoba iza monitora, sviđa vam njegove slobodne misli i otprilike procenjujete karakter zaljubljujete u slova bez dodira a emociju mi sami izgrađujemo a da druga osoba ne zna ili ignoriše.

zaljubljenost i jeste ljubav ali ljubav nije svaki put zaljubljenost, zavisi ko ili sta se voli

a sto se tice ljubavi na forumu ne vidim razlog zasto nebi bila moguca
nekog privlaci izgled a nekog misao, onome kome je bitna misao vrlo lako moze da se zaljubi
ovo sto mi kuckamo ovdje su zapravo nase misli u tom trenutku, bez obzira bile to gluposti, nesto ozbiljno itd, i ako to nekom odgovara vrlo lako moze da padne u stanje ''zaglupljenosti''

po meni to nije nikakav fenomen z:)

Svako ima svoju mracnu stranu koju ne pokazuje u ljubavi, nema veze kako su se dvoje upoznali i stupili u kontakt, tako da tu uvek postoji faktor rizika.

Kao mladji, pre jedno 6-7-8 godina mi se to desavalo da budem zaljubljive prirode, i sve se to izjalovilo debelo, tako da ne mastam sada toliko i ne zanosim se.
Cak i da uhvatim sebe da mastam brzo popijem samar realnosti i prestanem da se zanosim, vec situaciju gledam trezne glave.

odrtavele tanane niti duše, jbg
ali ima još prostora za neki sitan hedonizam tu i tamo

- - - - - - - - - -

nidje veze, moja mater se zaljubila u 72-oj, bila poludila ko neka tinejdzerka

kakve veze imaju godine ljeba ti :huh:

koliko je tebi godina?
kada si zadnji put bila zaljubljena?

- - - - - - - - - -

onaj ko se nije zaljubio nije ni pokusao:heart:u mene su se vise zaljubljivale ,mnoga srcad sam slomio:rumenko:

i kakav je osećaj rasplakati žensko srce?

koliko je tebi godina?
kada si zadnji put bila zaljubljena?

kakve veze imam ja, nismo svi isti, ja kazem da je moguce i u poznim godinama

ovu moju izigro lik, a htjela se udati, ja se bila obradovala da je skinem s vrata, prevario je, plakala ko neka sesnaestogodisnjakinja, meni je bilo uzas zao, cjepala slike neke sto su se slikali kad su isli negdje sa klubom penzionera z:D
da zlo bude vece nisu jedini, tamo u tom klubu svi pozaljubljivani bili, kad je slusam sta prica imam osjecaj ko da je iz osnovne skole dosla :fdlan:

sad ima 75, evo je opet pocela da se sredjuje, sminka, ide zena na kafu u kaHvic, aman se opet zaljubila

ja vjerujem da godine nemaju nikakve veze sa zaljubljivanjem i da je to moguce u bilo kom dobu, zavisi samo od toga kad covjek nadje srodnu dusu

na zalost neki ne nadju nikad, jbga

- - - - - - - - - -

punish2.gif

zaljubljenost i jeste ljubav ali ljubav nije svaki put zaljubljenost, zavisi ko ili sta se voli

a sto se tice ljubavi na forumu ne vidim razlog zasto nebi bila moguca
nekog privlaci izgled a nekog misao, onome kome je bitna misao vrlo lako moze da se zaljubi
ovo sto mi kuckamo ovdje su zapravo nase misli u tom trenutku, bez obzira bile to gluposti, nesto ozbiljno itd, i ako to nekom odgovara vrlo lako moze da padne u stanje ''zaglupljenosti''

po meni to nije nikakav fenomen z:)

zaljubljenost je početno stanje i nije isto što i neko veliko iskustvo, to je zanos kad ti se neko baš sviđa. teško je to razlikovati jer ljubav nosi sa sobom veliko iskustvo i žrtvu.
naravno da je moguća ljubav na forumu ako se dvoje upoznaju live i realno odmerili mogućnost.

ako se neko lako zaljubi isto i koliko biti ispaljen/a. :lol:

fenomen jeste zato što ide preko kompa i mobilnog telefona bez fizičke procene.

Svako ima svoju mracnu stranu koju ne pokazuje u ljubavi, nema veze kako su se dvoje upoznali i stupili u kontakt, tako da tu uvek postoji faktor rizika.

Kao mladji, pre jedno 6-7-8 godina mi se to desavalo da budem zaljubljive prirode, i sve se to izjalovilo debelo, tako da ne mastam sada toliko i ne zanosim se.
Cak i da uhvatim sebe da mastam brzo popijem samar realnosti i prestanem da se zanosim, vec situaciju gledam trezne glave.

To potpisujem! Ali ovako jeste rizično, sve poveruješ kako pišu a sutra pored te osobe u krevetu gorko buđenje. :aha:

Slično je i sa mnom, kako kažu, mladost ludost a kad to prođe postajemo realni, jasni i mudriji kome ćemo dati srce, dušu pa i život.

nidje veze, moja mater se zaljubila u 72-oj, bila poludila ko neka tinejdzerka

kakve veze imaju godine ljeba ti :huh:
Naravno da godine nemaju veze . To šiljokurani misle da život prestaje u tridesetoj .Naravno da se možemo zaljubiti u neku osobu sa foruma .
Nebitno je što tu osobu nismo vidjeli u realnosti . Mašta čini čuda .Ako je čovjek jako usamljen to može biti i lijepa epizoda . Problem može imati
jedino nezrela osoba koja može totalno zamijeniti realnost i fikciju .

zaljubljenost je faza u ranoj mladosti.
nije izdvodljivo da se neko zaljubi sa trideset+, to je matoro meso već za te stvari, ogrubele su tanane niti duše, kao ugaženi, ofucani sneg smo, sorry...

Čekaj, Mekflaj, kada ti dođeš u zrele godine...:D onda shvatićeš da ljubav ne bira godine još ćeš čuti da čak i mala deca se zaljubljuju i objasniće ti šta je ljubav. :rotf:

Slušaj ti Nulijanu, lepo ti kaže. :mazi:

To potpisujem! Ali ovako jeste rizično, sve poveruješ kako pišu a sutra pored te osobe u krevetu gorko buđenje. :aha:

Slično je i sa mnom, kako kažu, mladost ludost a kad to prođe postajemo realni, jasni i mudriji kome ćemo dati srce, dušu pa i život.

Kucanje je samo vid komunikacije, mada slazem se, lakse se padne na pisanu rec nego ovako uzivo, jer vidis gestikulaciju i "osetis" kada nesto nije na mestu.
Ali evo, koliko njih prodaju sarene laze uzivo, licem u lice, svi neke dusice, nevinasca, a ispod Mire 100 djavola vire.
Jednostavno, takvi smo kao ljudi, kada nam se neko dopada trudimo se da ga impresioniramo i da se pokazemo u najboljem mogucem svetlu da bi privukli tu osobu.

I ja mogu ovako na recima da budem dobrica, dusica i sta vec (posebno nekom ko me ne poznaje dovoljno), ali ko zna kako cu se sutra ponasati ako mi sef 10h zvoca nad glavom, pa moram da radim prekovremeno da se skrpim, a zena kuci zvoca "lenstino jedna, dosao si s posla, dig'o sve cetiri u vis" ili jos gore da misli mi je izgovor "radim prekovremeno" da se vidjam sa nekom drugom zenom, auto riknuo, dosao sam peske s posla, nemam para za generalku, pa tu drama na poslu, drama kod kuce, ko zna kako cu da puknem i skresem tada i sta mogu da kazem. Srecom nisam bio u tako ekstremnim situacijama. :)

Naravno da godine nemaju veze . To šiljokurani misle da život prestaje u tridesetoj .Naravno da se možemo zaljubiti u neku osobu sa foruma .
Nebitno je što tu osobu nismo vidjeli u realnosti . Mašta čini čuda .Ako je čovjek jako usamljen to može biti i lijepa epizoda . Problem može imati
jedino nezrela osoba koja može totalno zamijeniti realnost i fikciju .

cak ne treba biti ni mastovit, sve mozes da procitas z:D

i sta voli, na koji nacin razmislja, mozes lako da shvatis jer ti sve pise i koliko je ta osoba pismena, koliko zrela, koliko zna, moze da ti pusti muzikicu koja ti odgovara, jos ako pokaze razumjevanje prema onome o cemu pises eto ti pun pogodak z:D onda pocnes da je trazis, prepoznajes medju drugim mnogobrojnim likovima, nedostaje ti i kud ces od toga bolji simptom da ti je neko pomutio mozak z:D

znaci moguce je zaljubljivanje, nikakav fenomen i nista nemoguce

e sad sto se na kraju pokaze da je to pogresna osoba, da fale i neke druge osobine toj osobi da bi ljubav imala srecan kraj, e to je vec druga prica z:)

zaljubljenost je početno stanje i nije isto što i neko veliko iskustvo, to je zanos kad ti se neko baš sviđa. teško je to razlikovati jer ljubav nosi sa sobom veliko iskustvo i žrtvu.
naravno da je moguća ljubav na forumu ako se dvoje upoznaju live i realno odmerili mogućnost.

ako se neko lako zaljubi isto i koliko biti ispaljen/a. :lol:

fenomen jeste zato što ide preko kompa i mobilnog telefona bez fizičke procene.

Za našu Jorgovannkuz:)

Kucanje je samo vid komunikacije, mada slazem se, lakse se padne na pisanu rec nego ovako uzivo, jer vidis gestikulaciju i "osetis" kada nesto nije na mestu.
Ali evo, koliko njih prodaju sarene laze uzivo, licem u lice, svi neke dusice, nevinasca, a ispod Mire 100 djavola vire.
Jednostavno, takvi smo kao ljudi, kada nam se neko dopada trudimo se da ga impresioniramo i da se pokazemo u najboljem mogucem svetlu da bi privukli tu osobu.

I ja mogu ovako na recima da budem dobrica, dusica i sta vec (posebno nekom ko me ne poznaje dovoljno), ali ko zna kako cu se sutra ponasati ako mi sef 10h zvoca nad glavom, pa moram da radim prekovremeno da se skrpim, a zena kuci zvoca "lenstino jedna, dosao si s posla, dig'o sve cetiri u vis" ili jos gore da misli mi je izgovor "radim prekovremeno" da se vidjam sa nekom drugom zenom, auto riknuo, dosao sam peske s posla, nemam para za generalku, pa tu drama na poslu, drama kod kuce, ko zna kako cu da puknem i skresem tada i sta mogu da kazem. Srecom nisam bio u tako ekstremnim situacijama. :)

Ne samo kucanje nego i slike kakve prilažemo negde na temama pa i avatar, neko mi je rekao da me je zamišljao ovako crnku ili plavu pa i kroz muziku procenjujemo a to je sve trenutno raspoloženje kakvim se prikazuje. Najgore od svega što ti kažeš dvoje impresioniraju jedan drugog, znači bele laži i sutra oboje padnu maske i shvate da se ne poznaju dovoljno. Oboma nije lako da počnu iz početka.
Zato je potrebno da se insistira gledanje preko kamere ili upoznavanje da bi imali pravu sliku, ali ajde opet, to nij eto, potrebno je vreme da se saživi s nekim da li je život s njim/njom prihvatljiv.

Ima jedan dobar film, davno sam ga gledala i mislim da mi je ostavio jak utisak, a to je kada se dvoje sticajem okolnosti upoznali - svađajući se, baš onakvi kakvi jesu, i ako oboje su imali konstruktivnu svađu bez vređanja ali mogu da navedu temu na bolje posmatranje iz različitih uglova.

- - - - - - - - - -

Za našu Jorgovannkuz:)

:zcepanje: hvala yota :zper:

cak ne treba biti ni mastovit, sve mozes da procitas z:D

i sta voli, na koji nacin razmislja, mozes lako da shvatis jer ti sve pise i koliko je ta osoba pismena, koliko zrela, koliko zna, moze da ti pusti muzikicu koja ti odgovara, jos ako pokaze razumjevanje prema onome o cemu pises eto ti pun pogodak z:D onda pocnes da je trazis, prepoznajes medju drugim mnogobrojnim likovima, nedostaje ti i kud ces od toga bolji simptom da ti je neko pomutio mozak z:D

znaci moguce je zaljubljivanje, nikakav fenomen i nista nemoguce

e sad sto se na kraju pokaze da je to pogresna osoba, da fale i neke druge osobine toj osobi da bi ljubav imala srecan kraj, e to je vec druga prica z:)

Ako se neko zaljubi preko foruma to samo znači da nema ljubav u realnom životu .Ne može me niko ubijediti da je bolje ništa nego nešto .
Nisam zavodnik ni u realnom životu ni na forumu ali mogu reći da sam na forumima imao lijepa iskustva koja se po intenzitetu emocija mogu
mjeriti sa realnim poznanstvima .Kod poznanstava na forumima uglavnom dodje do razočaranja mada znam i za drugačija iskustva .
Jedan naš bivši forumaš sa ljis-a se tako i oženio . Zaljubio se u jednu djevojku a da joj nikada nije vidio sliku .
Njegove riječi : " Kad sam je vidio bila je baš onakva kakvom se opisala ". Sada imaju dvoje djece i žive u sretnom braku .

Back