dive
Legenda
- Poruka
- 61.225
ja mislim da si mnogo iscupao obrve
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja mislim da si mnogo iscupao obrve
Cist prosek ali ipak mnogo bolje izgledas u odnosu na onog femkastog lika
Kao što rekoh. Promašio si temu.Oktobar 2014.godine
Kao što rekoh. Promašio si temu.![]()
Jao ovo je Derer.
- - - - - - - - - -
Pa jbg, ne slikam se cesto.
E Serizuela, ako nije neophodno, mene baš i ne moraš da oceniš surovo iskreno kad se ukaže prilika. Misim nisam od onih koji ocenjuju žene tako da im nijedna nije lepa, naprotiv. Pa ono, misim rispekt za iskrenost, ali ispoštuj me ako uzmogneš.
Ko ovde priča bajke? Ja samo viđam pljuvačinu na ovoj temi. Pa kad mi dojade lažni komplimenti u RL, ja se ovde okačim da se izduvam i spustim na zemlju.Upravo taj lik me je isprovocirao da i ja vas ocenim realno a ne da pricam bajke. Sve neki forumski svaleri, povalili sve sta valja. Mislis neki frajeri a kada postave sliku ono cvrc
- - - - - - - - - -
Zaobici cu te
U zivotu to nisam radio.
- - - - - - - - - -
Zahvalan.
Rispekt.Zaobici cu te
"Mi" nismo Derer, vecina nas njega smatra paljevinom. I nemam sta da se hvalim time sto sam imao seks sa nekom devojkom. Nije to toliko bitno, to je moja licna stvar. Tebi mozda nismo frajeri, ali nekim devojkama cak i tvoj prosek moze biti Adonis/Apolon, a da ta devojka uopste ne izgleda lose i sasvm moguce izgleda bolje od tebe.Upravo taj lik me je isprovocirao da i ja vas ocenim realno a ne da pricam bajke. Sve neki forumski svaleri, povalili sve sta valja. Mislis neki frajeri a kada postave sliku ono cvrc![]()
pa to je ono....istina
niste lepe nego sredovecne raspale tetke
valjda tolko i same znate
dao Bog da mi žena bude tako "raspadnuta" u tvojim godinama...![]()
ja ynam da sam sredovecna,a tetka sam postala jos sa 18 jednom decacicu.nego mene sad buni ovo raspala???jesam li ili nisam i ako jesam dal da se nerviram ili ne?
i po cemu je neko raspadnut a neko ne.
i dal to sto si sredovecan normalno znaci i da si raspadnut il postoji mala sansa da i nisi?
nemam puno slika sad sa mora,tata nije hteo da me slika![]()
kako brate mili ja ne umem sliku da stavim u spojler???sve sam uradila kako treba !
- - - - - - - - - -
kad dodjes u moje godine,otkrices da se niko nije jos zapravo raspao.mada iskreno mene toliko boli kuk da mislim da ce mi noga otpasti.mozda se u stvari na to odnosi to raspadanje?
Ваде те добре пропорције, складна си, дугонога изнад свега, иначе мрка капа.ja ynam da sam sredovecna,a tetka sam postala jos sa 18 jednom decacicu.nego mene sad buni ovo raspala???jesam li ili nisam i ako jesam dal da se nerviram ili ne?
i po cemu je neko raspadnut a neko ne.
i dal to sto si sredovecan normalno znaci i da si raspadnut il postoji mala sansa da i nisi?
nemam puno slika sad sa mora,tata nije hteo da me slika![]()
pa ja pricam da me kuk boli svakome ko ima strpljenja da me slusadadoh ti kompliment,što meni to pričaš..![]()
Vidi, oni tako mogu da ocenjuju i kao da su svi neki lepotani, frajeri , glumci a ovamo kada postave sliku....tuzno![]()
Ваде те добре пропорције, складна си, дугонога изнад свега, иначе мрка капа.![]()
Паметна си ко mV, јел треба убедљивије?pa ja pricam da me kuk boli svakome ko ima strpljenja da me slusa
pa svi smo mi prosecni zapravo
- - - - - - - - - -
a pametna?![]()
Bem ti sunce..stvarno si lepa..
Bem ti sunce..stvarno si lepa..![]()
picokasnilico vepasi