Da vas vidim danas 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E Serizuela, ako nije neophodno, mene baš i ne moraš da oceniš surovo iskreno kad se ukaže prilika. Misim nisam od onih koji ocenjuju žene tako da im nijedna nije lepa, naprotiv. Pa ono, misim rispekt za iskrenost, ali ispoštuj me ako uzmogneš.

Jao ovo je Derer.:hahaha:

- - - - - - - - - -

Pa jbg, ne slikam se cesto.

Upravo taj lik me je isprovocirao da i ja vas ocenim realno a ne da pricam bajke. Sve neki forumski svaleri, povalili sve sta valja. Mislis neki frajeri a kada postave sliku ono cvrc :zcepanje:

- - - - - - - - - -

E Serizuela, ako nije neophodno, mene baš i ne moraš da oceniš surovo iskreno kad se ukaže prilika. Misim nisam od onih koji ocenjuju žene tako da im nijedna nije lepa, naprotiv. Pa ono, misim rispekt za iskrenost, ali ispoštuj me ako uzmogneš.

Zaobici cu te

Upravo taj lik me je isprovocirao da i ja vas ocenim realno a ne da pricam bajke. Sve neki forumski svaleri, povalili sve sta valja. Mislis neki frajeri a kada postave sliku ono cvrc :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Zaobici cu te
Ko ovde priča bajke? Ja samo viđam pljuvačinu na ovoj temi. Pa kad mi dojade lažni komplimenti u RL, ja se ovde okačim da se izduvam i spustim na zemlju.

"Mi" nismo Derer, vecina nas njega smatra paljevinom. I nemam sta da se hvalim time sto sam imao seks sa nekom devojkom. Nije to toliko bitno, to je moja licna stvar. Tebi mozda nismo frajeri, ali nekim devojkama cak i tvoj prosek moze biti Adonis/Apolon, a da ta devojka uopste ne izgleda lose i sasvm moguce izgleda bolje od tebe.

pa to je ono....istina
niste lepe nego sredovecne raspale tetke
valjda tolko i same znate

ja ynam da sam sredovecna,a tetka sam postala jos sa 18 jednom decacicu.nego mene sad buni ovo raspala???jesam li ili nisam i ako jesam dal da se nerviram ili ne?
i po cemu je neko raspadnut a neko ne.
i dal to sto si sredovecan normalno znaci i da si raspadnut il postoji mala sansa da i nisi?
nemam puno slika sad sa mora,tata nije hteo da me slika :(
partizan-655-1.jpg

Poslednja izmena:
ja ynam da sam sredovecna,a tetka sam postala jos sa 18 jednom decacicu.nego mene sad buni ovo raspala???jesam li ili nisam i ako jesam dal da se nerviram ili ne?
i dal to sto si sredovecan normalno znaci i da si raspadnut il postoji mala sansa da i nisi?

Vidi, oni tako mogu da ocenjuju i kao da su svi neki lepotani, frajeri , glumci a ovamo kada postave sliku....tuzno:(

Ваде те добре пропорције, складна си, дугонога изнад свега, иначе мрка капа.:mrgreen:

dadoh ti kompliment,što meni to pričaš..:telefon:
pa ja pricam da me kuk boli svakome ko ima strpljenja da me slusa:rumenko:
Vidi, oni tako mogu da ocenjuju i kao da su svi neki lepotani, frajeri , glumci a ovamo kada postave sliku....tuzno:(

pa svi smo mi prosecni zapravo

- - - - - - - - - -

Ваде те добре пропорције, складна си, дугонога изнад свега, иначе мрка капа.:mrgreen:

a pametna?:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back