- Poruka
- 10.864
SDG ti izgleda živiš život kao robot
Perla a šta fali ovoj muzici
Perla a šta fali ovoj muzici
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teško vama književnici i fariseji, licemeri, što dajete desetak od metvice i od kopra i od kima, a ostaviste šta je najpretežnije u zakonu: pravdu i milost i veru; a ovo je trebalo činiti i ono ne ostavljati.

Teško vama književnici i fariseji, licemeri, što dajete desetak od metvice i od kopra i od kima, a ostaviste šta je najpretežnije u zakonu: pravdu i milost i veru; a ovo je trebalo činiti i ono ne ostavljati.

SDG ti izgleda živiš život kao robot
Perla a šta fali ovoj muzici![]()
Ok....
ipak, ovo nije muzika od koje se ima duhovne koristi.
Ovakvi ritmovi ne bude mir, stabilnost i blagostanje.
Vise cini da osetis agresiju i bunt.

Ja vas stalno pozivam da prihvatite Božju milostivu ispruženu ruku - oproštenje svih greha kroz Isusa Hrista!
Vi to nećete učiniti sve dok ne shvatite da ste izgubljeni i zato vam se skreće pažnja na Božje zapovesti i Božju pravdu.
Teško vama književnici i fariseji, licemeri, što prohodite more i zemlju da bi prisvojili jednog, i kad ga prisvojite, činite ga sinom paklenim, udvoje većim od sebe.
Bas lep stih.....
Zmije, porodi aspidini! Kako ćete pobeći od presude u oganj pakleni?
Ja vas stalno pozivam da prihvatite Božju milostivu ispruženu ruku - oproštenje svih greha kroz Isusa Hrista!
Vi to nećete učiniti sve dok ne shvatite da ste izgubljeni i zato vam se skreće pažnja na Božje zapovesti i Božju pravdu.
Da li ste svi odgledali filmove...[/SPOILER]
SDG prestani u protivnom prijaviću te za spamovanje.
Od tebe ne može ni na jednoj temi normalno da se piše.

Ijaooo, Gogilli ne odrice titule ne-prijavljacice godine~~~![]()

Sinners Prayer - Darrol Sawyer
Kome se ti to obracas ??
Muzika ima neverovatnu moc.... da nam promeni raspolozenje... ili podstakne na neku akciju.
Rock, Pop, Dance, i vecina ove elektronske muzike.... ima naglasen 2 i 4 deo takta.
Takva muzika pobudjuje niske strasti i nagone kod ljudi...
Do 20.veka, ono sto mi danas nazivamo klasicnom muzikom, naglaseni taktovi delovi su 1. I 3.
Lepa pesma....
Ma, crnci su super.... Jesu se namucili, al ih je Bog blagoslovio divnim darovima.
Za muziku, sport...