YHYK
Aktivan član
- Poruka
- 1.992
Излет „Делија“ у политику: Не Европској унији, савез само са Русијом![/SIZE][/SIZE]
31.08.2014. mozzartsport.com
Порука навијача Црвене звезде
Европа нема алтернативу? Не – ако се питају навијачи Црвене звезде који су на утакмици са Спартаком јасно изразили став о прикључењу Европској унији.
Браво за навијаче Црввене Звеззде!
Срамота за Опозицију Србије!???????????? Они су требали изаћи на улице са тим транспарентима и паролама! Уместо, седе на својим гузицама у фотељама и отуда мудрују. Треба нешто УРАДИТИ конкретно на терену. Од приче, само се зуби тупе. Кога заболе за причу?
Треба основати странку: НАВИЈАЧИ ЗВЕЗДЕ. Ја се први учлањујем у ту странку. Људи су одувек размишљали и говорили Српски. Тј. оно што је најбоље за народ Србије...чак и у време Комунизма, Звездина странка је била на земљи и знала шта скандира!
„ЗАПАД НЕМО ГЛЕДА ШТА ШИПТАРИ РАДЕ
ВАЖНО ЈЕ ДА ОВДЕ ХОЋЕ ГЕЈ ПАРАДЕ!
ЉУДЕ НАМ УБИЈАЈУ, ЦРКВЕ НАШЕ ПАЛЕ
ЗАТО НАС У БРИСЕЛУ НА СВА УСТА ХВАЛЕ!
ХВАЛА ЕВРОПО МИ МОЖЕМО БЕЗ ТЕБЕ
САВЕЗ СА РУСИМА, А ДРУГЕ КО ****!„
Навијачи Црвене звезде се изјаснили…ВАЖНО ЈЕ ДА ОВДЕ ХОЋЕ ГЕЈ ПАРАДЕ!
ЉУДЕ НАМ УБИЈАЈУ, ЦРКВЕ НАШЕ ПАЛЕ
ЗАТО НАС У БРИСЕЛУ НА СВА УСТА ХВАЛЕ!
ХВАЛА ЕВРОПО МИ МОЖЕМО БЕЗ ТЕБЕ
САВЕЗ СА РУСИМА, А ДРУГЕ КО ****!„
31.08.2014. mozzartsport.com
Европа нема алтернативу? Не – ако се питају навијачи Црвене звезде који су на утакмици са Спартаком јасно изразили став о прикључењу Европској унији.
Браво за навијаче Црввене Звеззде!
Срамота за Опозицију Србије!???????????? Они су требали изаћи на улице са тим транспарентима и паролама! Уместо, седе на својим гузицама у фотељама и отуда мудрују. Треба нешто УРАДИТИ конкретно на терену. Од приче, само се зуби тупе. Кога заболе за причу?
Треба основати странку: НАВИЈАЧИ ЗВЕЗДЕ. Ја се први учлањујем у ту странку. Људи су одувек размишљали и говорили Српски. Тј. оно што је најбоље за народ Србије...чак и у време Комунизма, Звездина странка је била на земљи и знала шта скандира!