Plavokrvnih Srba sa Severa iz Voše.
Jbte nisi u stawu da utubiš prostoproširenu rečenicu.
Nemoj se više brukati plitkoumnim postovima, potraži inspiraciju u zvucima detiwstva:
Nisi mi odgovorio na pitanje. Nemoj da se stidiš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Plavokrvnih Srba sa Severa iz Voše.
Jbte nisi u stawu da utubiš prostoproširenu rečenicu.
Nemoj se više brukati plitkoumnim postovima, potraži inspiraciju u zvucima detiwstva:
Слушај музику, боље него да пишеш и отклониш сваку сумњу.Nisi mi odgovorio na pitanje. Nemoj da se stidiš.
Слушај музику, боље него да пишеш и отклониш сваку сумњу.
Слушај музику, опусти се и без хистерије.Pa čoveče, Bakir živeo u tvom komšiluku 5 godina, a ti ništa.
Слушај музику, опусти се и без хистерије.
Слушај музику, опусти се и без хистерије.
Гари ко ти брани.Ma kakva histerija. Jes da nisam pametniji od tebe, ali ono gari, ružan si ko lopov.
A jesi čuo da je Bakir Izetbegović živeo 5 godina u tvom komšiluku?
E izvini me za trenutak. Dobio sam reputaciju, moram da pogledam od koga je.![]()
Heheheh, ti nisi normalanNisam najbolje shvatio kolege sa foruma, jel sad moralno biti uz Ameriku ili protiv nje?
Гари ко ти брани.
Ето сад ће ти ИДФ командоси склептати Бакира па ћеш цмиздрити код Чеде да ти да шмрк за утеху.
- - - - - - - - - -
Чак 137 репутационих поена за три године!!!
Сиротињо и богу си тешка.
Репетитивни постови указују на озбиљне проблеме често узроковане опијатима.Al barem nisam ružan kao ti.
A jesi čuo da je Bakir Izetbegović živeo 5 godina u tvom komšiluku?
НАТО не, али неколицина командоса ИДФ-а посетиће председништво СДА и њихове чланове у МХ федерацији.Islamski fanatik i bosnjacki clan predsjednistva BiH danas odbio da primi izraelskog ambasadora i ispred muslimana uputio prijetnje svojim dojucerasnjim saveznicima.
Sta mislite kolike su sanse da u bliskoj buducnosti NATO izbombarduje Sarajevo?
Репетитивни постови указују на озбиљне проблеме често узроковане опијатима.
.
Тугомире смањи доживљај, ми Плавокрвни Срби са Севера из Воше не долазимо у легло аутошовиниста, ЕУ&НАТОлизогуза где је квалификација за ма шта сведена на упитну реченицу; Јел смо се довољно нагоозеелее?
Чедерски пејсажи.Ti se izgleda u sve razumeš, a ružan si ko mađar gabor.
Ajd kad se setiš odgovori mi na pitanje: A jesi čuo da je Bakir Izetbegović živeo 5 godina u tvom komšiluku?
Do tada![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.![]()
Spizdiguz nije objektivan.
Malo, malo, pa provlači konac kroz iglene uši.
Od praskozorja, pa dok noć ne ogluvi !
Islamski fanatik i bosnjacki clan predsjednistva BiH danas odbio da primi izraelskog ambasadora i ispred muslimana uputio prijetnje svojim dojucerasnjim saveznicima.
Nemoj se nerviraš čedo. Ima leka.
Znam.
Ali, idi operi zube "Kolinosom".
Popij čašu "tri srca" i dođi ćici !
Pa posi koloiko ti volja, ujkane !
Реално.Znam.
Ali, idi operi zube "Kolinosom".
Popij čašu "tri srca" i dođi ćici !
Pa posi koloiko ti volja, ujkane !
Islamski fanatik i bosnjacki clan predsjednistva BiH danas odbio da primi izraelskog ambasadora i ispred muslimana uputio prijetnje svojim dojucerasnjim saveznicima.
Ojha i 5 godina Bakira u vojvodini.
Ojha i 5 godina Bakira u vojvodini.
Pitam se, pitam....
'Esi li ti oduvek glupson il' ti to od rođenja !?