faraonn
Elita
- Poruka
- 19.881
Faraone!, faraone ... ebem ti boraniju!!!
...boranija nije za
...ebenje
ona je za jedenje
moj Risto...
a
ja mislim
da i ti tako misliš
isto
nego tek onako
samo da bi Faraonn_a malo
pokrenuo uz Planinu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Faraone!, faraone ... ebem ti boraniju!!!
'Ebem ti boraniju' - je jdina moja psovka. Slučajno je nastala na dobronamjernu sugestiju kolege kojem su smetale masne psovke.Risto, Risto... Kad ti se digne ti sve po redu ebeš.
![]()
Da, a ta boranija je posna.'Ebem ti boraniju' - je jdina moja psovka. Slučajno je nastala na dobronamjernu sugestiju kolege kojem su smetale masne psovke.![]()
Ne znam da li će mi u raju biti dozvoljeno psovanje...
Verovatno ne,
ali ne znam kako će prekršioci biti sankcionisani?
Po tome bi značilo da i u raju ima zabrana i sankcija. Pa kakva je onda razlika između raja i ove realnosti?Ne znam da li će mi u raju biti dozvoljeno psovanje... Verovatno ne, ali ne znam kako će prekršioci biti sankcionisani?
срећни су чувени по псовању...
стварно си легендарна зеленкада...
по глупости.
A ni ja.Uopste se ne slazem sa napisanim muzjace.
Goxy, regresiraš... tvoja matora simpatija Soroš me ne interesuje.... ja sam običan IT guy koji vodi računa o serverima, kablovima i mrežama, nisam zaljubljen kao ti u penzionere sa Wall streeta. Ali dobro, ljubav je slepa, ne osuđujem te što ga sanjaš svake noći, tako sam i ja neke devojke sanjao kad sam bio mlad i lud kao ti sad.уобичајено сорош пословање...
Bila bi fora da se spontano pojavi na zidu ispod "JESAM, OVDE SAM."...pre neki dan , osvane grafit na valjevskoj crkvi : "tvoj bog nije ovde"....
Bila bi fora da se spontano pojavi na zidu ispod "JESAM, OVDE SAM."
E to bi bilo veće čudo od onog ukazivanja na parčetu tosta.
Goxy, regresiraš... tvoja matora simpatija Soroš me ne interesuje.... ja sam običan IT guy koji vodi računa o serverima, kablovima i mrežama, nisam zaljubljen kao ti u penzionere sa Wall streeta. Ali dobro, ljubav je slepa, ne osuđujem te što ga sanjaš svake noći, tako sam i ja neke devojke sanjao kad sam bio mlad i lud kao ti sad..
Goxy, regresiraš... tvoja matora simpatija Soroš me ne interesuje.... ja sam običan IT guy koji vodi računa o serverima, kablovima i mrežama, nisam zaljubljen kao ti u penzionere sa Wall streeta. Ali dobro, ljubav je slepa, ne osuđujem te što ga sanjaš svake noći, tako sam i ja neke devojke sanjao kad sam bio mlad i lud kao ti sad..
Goxy, Soroš je mađarski Jevrej, bankar, milijarder u penziji... u mojoj firmi nema Mađara, nema Jevreja, nema bankara i nema milijardera....ванземаљац ил педер, изабери.
јопет нис сфаћијо, то је дедамраз...
сорош је онај што те издржава.
Goxy, Soroš je mađarski Jevrej, bankar, milijarder u penziji... u mojoj firmi nema Mađara, nema Jevreja, nema bankara i nema milijardera....
Da si rekao da me izdržava neki redneck iz Oklahome, bio bi bliže istini... jer od njihovog poreza primam platu.
Naravno, kao što rekoh, ljubav je slepa, neću ti kvariti iluzije... samo mi reci da ga ne voliš isključivo zbog novca, silno bih se razočarao.
Da ti znaš engleski, umeo bi da razlikuješ "guy" od "gay"...да имаш матерњи језик знао би да:
ити је ванземаљац а ово друго пешко
Da ti znaš engleski, umeo bi da razlikuješ "guy" od "gay"...
Al dobro, što da se zamaraš bez veze, batali ti to dok je vreme.
Po tome bi značilo da i u raju ima zabrana i sankcija. Pa kakva je onda razlika između raja i ove realnosti?
Problem vernika nije samo u naivnom detinjastom verovanju, već i u nepoznavanju ljudske psihe koja je strukturno određena. Njeno funkcionisanje je datost koja ne poznaje slobodnu volju, jer je i ta "slobodna volja" datost. Eto malo da se vratim na temu. To što subjekat doživljava postojanje slobodne volje i slobodnog izbora je ustvari samo privid gde je svaki izbor kauzalno određen bez mogućnosti i najmanjeg odstupanja od tog kauzaliteta. To je kao što funkcionisanje kompjutera zavisi od hardvera i softvera gde su mogućnosti i izbor određeni.
Mnogi ne shvataju, čak bez obzira da li su vernici, da je njihov svaki izbor strogo određen strukturom koja u relaciji sa realnosšću u određenom momentu može da ima samo jedan ishod. Druga je stvar što niko ne može da sagleda sve parametre za taj izbor pa ne može sa 100% sigurnosti da ga predvidi. Ali nepredvidivost ne znači da se bilo šta događa slučajno. Slučajnot i jeste pojam koji označava ono što nismo mogli da predvidimo. Kao što ne postoji generator zaista slučajnih brojeva. On se zove tako što ne možemo da znamo koji će broj generator da izbaci, ali broj koji izbacuje je itekako određen procesima unutar strukture koja ga produkuje.
Ovde se onda postavlja i pitanje greha, greške i krivice. Greška ne postoji. Greška je samo pojam koji označava razlika između onoga što smo hteli i onoga što smo dobili kao rezultat u našem delanju. U suštini greška je proizvod nemogućnosti da sagledamo sve parametre i okolnosti koje su potrebne za očekivani rezultat. Pošto je sve jednoznačno određeno kauzalnošću, pa i funkcionisanje i odluke uma i pošto suštinski subjekat nema izbora, ne može, biti ni krivice. Krivica ima smisla u okviru funkcionisanja i uticaja realnosti na umnog subjekta na koga se tom kvalifikacijom utiče na buduću promenu funkcionisanja.
Ni ja se ne stidim ni maternjeg jezika, ni predaka, ni potomaka.ја се не стидим матерњег језика.
ни предака.
ни потомака.
Preterano serem.
Jaaaa?! Nisam ni pomenuo kauzalitet.Ne s......ne radis to nego kauzalitet favorizujes!