Mit ili istina: Crnci su bolji u krevetu od belaca?

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Crnci su bolji u krevetu od belaca ženama koje vole da budu tretirane kao go.vno. Taj stil ophođenja prema ženama je svojstven crncima a neke žene to opako loži i onda naravno da im je i sex sa crncem bolji nego sa belcem.to da crnci poštuju bele žene je samo bajka i mit. tucaju bele žene da bi se osvetili belcima za vekove jebavanja na sve moguće načine i na sprdnju na njihov račun koja je uvek aktuelna.

fuj-alac - zgražavatelj, dakle osoba muškog roda koja se femka i proserava
fuj-alica - zgražavateljica, dakle osoba ženskog roda koja se femka i proserava

- - - - - - - - - -

i šta kaže...mišićavi, znojavi, masni, belci ih bičuju a oni stojički podnose i trpe, ono - prave muškarčine, sirovi jaki mužjaci...

Postrojio spartanski general vojnike, skinuo ih gole i pravi smotru.
U ruci mu buzdovan.
Ide, ide, pa će jednog da tresne po leđima ....
"Jel' boli ?"
"Ne boli !"
"Zašto ?"
"Zato što su to leđa hrabrog Spartanca..."
------------------
Ide dalje general...
Nasumce, udara jednog u glavu.
"Jel' boli ?"
"Ne boli !"
"Kako, ne boli ?"
"To je glava hrabrog Spartanca !"
-----------------------------
Ide dalje general.
Pred kraj stroja jednom štrči qurčina.
Prilazi general, raspaljuje onom toljagom...
"Jel' boli ?"
"Ne boli !"
"Zašto ?"
"Zato što je to qurac onog iza mene....!"

U ruci mu buzdovan.
"Jel' boli ?"
"Ne boli !"
"Zašto ?"
------------------
Ide dalje general...
"Jel' boli ?"
"Ne boli !"
"Kako, ne boli ?"
Ide dalje general.
"Jel' boli ?"
"Ne boli !"
"Zašto ?"

:zcepanje:

Crnci su bolji u krevetu od belaca ženama koje vole da budu tretirane kao go.vno. Taj stil ophođenja prema ženama je svojstven crncima a neke žene to opako loži i onda naravno da im je i sex sa crncem bolji nego sa belcem.to da crnci poštuju bele žene je samo bajka i mit. tucaju bele žene da bi se osvetili belcima za vekove jebavanja na sve moguće načine i na sprdnju na njihov račun koja je uvek aktuelna.

idi bre koja žena

koja osoba oće poštovanje

dok se yebe

mislim ovde ima dosta cranaca i kruze neke price kao ako si probala crnca bices odusevljena

ja sam pricao sa par njih i sa jednom koja je imala crnca malo intenzivnije i fokus nije bio na vecicinu, objasnjavala je nesto u fazonu da imaju meskus kozu ako je neguju
i da oni belkinje vise vole i postuju od svojih crnkinja, dal je to kompleks tipa belo bolje i da se vise posvecuju zenskim organima tj. bas vole da lizu onu stvar;)

Ma ima tu svega...

Ako im i je veci 5-10% to je jer dok smo mi u evropi bojali se seksa pre braka jer je to grijeh oni su masovni silovali jedni druge po africi.Zvuci cudno kad ovako pricam ali metoda jedan muskarac i jedna zena = brak a sve ostalo grijeh je ostavilo dosta utjecaja na nas bezobzira kolko se varalo ili ne varalo (a to traje jos od rimskog carstva).A na drugu ruku oni se stoljecima bukvalno siluju i ima gro primjere nekakvih nama "cudnih" obicaja gdje zena dobiva na pravo vise muskaraca uz muza.

Zasto je silovanje vazno ili brak sa vise muskaraca? zato jer ako siluju grupno tj vode ljubav muskarac koji ima 14 cm ***** i onaj od 24 cm sa zenom,nema te vajde da ce zatrudnit od ovog koji ima 14.Cak i ako zatrudni taj jedan put opet ostaje igra brojeva.. znaci tisuce i tisuce silovanja kroz stoljeca.I naravno da onda veci sve vise i vise dolaze do izrazaja.

Druga stvar su i afro-amerikanci.. njih su ameri uzgajali.Znaci bukvalno su uzimali ih ko pase/kerove.Probirali su najviše i najjace,najplodnije.Onda ako su ti isti uopce prezivjeli put do Amerike vec je darwinizam u neku ruku.I kad su napokon dosli ostaje problem zabrane trgovine robljem.Taj zakon su uveli amerikanci i ostali ali nisu zabranili roblje.Znaci imali su robove ali nisu mogli dobit nove..

I sta su ameri tada? lijepo su opet probirali najjace i najvece koje imaju na plantazama i njima davali da imaju djecu.I tako cca 200 godina je to trajalo.Zato sada i svi igraju u NBA a ne zato jer su inace ekstra atletski nastrojeni.Dapace u Africi je prosjek visine manji nego u Europi kolko se sjecam.

Jos i visina utjeca na vel.***** tako da je i to faktor kod uzgojenih afroamerikanaca... bla bla bla k.urve :lol:

Poslednja izmena:
Ma ima tu svega...

Ako im i je veci 5-10% to je jer dok smo mi u evropi bojali se seksa pre braka jer je to grijeh oni su masovni silovali jedni druge po africi.Zvuci cudno kad ovako pricam ali metoda jedan muskarac i jedna zena = brak a sve ostalo grijeh je ostavilo dosta utjecaja na nas bezobzira kolko se varalo ili ne varalo (a to traje jos od rimskog carstva).A na drugu ruku oni se stoljecima bukvalno siluju i ima gro primjere nekakvih nama "cudnih" obicaja gdje zena dobiva na pravo vise muskaraca uz muza.

Zasto je silovanje vazno ili brak sa vise muskaraca? zato jer ako siluju grupno tj vode ljubav muskarac koji ima 14 cm ***** i onaj od 24 cm sa zenom,nema te vajde da ce zatrudnit od ovog koji ima 14.Cak i ako zatrudni taj jedan put opet ostaje igra brojeva.. znaci tisuce i tisuce silovanja kroz stoljeca.I naravno da onda veci sve vise i vise dolaze do izrazaja.

Druga stvar su i afro-amerikanci.. njih su ameri uzgajali.Znaci bukvalno su uzimali ih ko pase/kerove.Probirali su najviše i najjace,najplodnije.Onda ako su ti isti uopce prezivjeli put do Amerike vec je darwinizam u neku ruku.I kad su napokon dosli ostaje problem zabrane trgovine robljem.Taj zakon su uveli amerikanci i ostali ali nisu zabranili roblje.Znaci imali su robove ali nisu mogli dobit nove..

I sta su ameri tada? lijepo su opet probirali najjace i najvece koje imaju na plantazama i njima davali da imaju djecu.I tako cca 200 godina je to trajalo.Zato sada i svi igraju u NBA a ne zato jer su inace ekstra atletski nastrojeni.Dapace u Africi je prosjek visine manji nego u Europi kolko se sjecam.

Jos i visina utjeca na vel.***** tako da je i to faktor kod uzgojenih afroamerikanaca... bla bla bla k.urve :lol:

taj sistem koji su nemci hteli da prave "arijske rase" sa najzdravijim i naj potentnijim.

samo u africi nije se vrsila selekcija ili oplodjivanjem po velicini ***** vec po brzim spermatozoidima, bar je to danas u modernoj medicini poznato.

taj sistem koji su nemci hteli da prave "arijske rase" sa najzdravijim i naj potentnijim.

samo u africi nije se vrsila selekcija ili oplodjivanjem po velicini ***** vec po brzim spermatozoidima, bar je to danas u modernoj medicini poznato.

Kako po brzini smeratozoida kad velicina igra ulogu u svemu.Kao prvo u pravilu ima vise sperme onaj sa vecim ( u pravilu ne hvataj me za rijec),a drugo je da ovaj dublje ulazi.Kako god bilo ovaj od 14 nema šanse nakon ovog od 24...

U ruci mu buzdovan.
"Jel' boli ?"
"Ne boli !"
"Zašto ?"
------------------
Ide dalje general...
"Jel' boli ?"
"Ne boli !"
"Kako, ne boli ?"
Ide dalje general.
"Jel' boli ?"
"Ne boli !"
"Zašto ?"

:hahaha:

Kako po brzini smeratozoida kad velicina igra ulogu u svemu.Kao prvo u pravilu ima vise sperme onaj sa vecim ( u pravilu ne hvataj me za rijec),a drugo je da ovaj dublje ulazi.Kako god bilo ovaj od 14 nema šanse nakon ovog od 24...

rece ja da mi nije poznato, bar ne po modernoj medicini, da to igra ulogu, vec iskljucivo brzina spermatozoida-
a ako si musko znas kolko moze da skoci sperma, da ne trazim svetski rekord po ginesu jer ce biti sigurno dva metara

rece ja da mi nije poznato, bar ne po modernoj medicini, da to igra ulogu, vec iskljucivo brzina spermatozoida-
a ako si musko znas kolko moze da skoci sperma, da ne trazim svetski rekord po ginesu jer ce biti sigurno dva metara

Kolko znam duzina ***** evolucijski sluzi da se "suparnicka" sperma "istisne" van i zamjeni a velicina,debljina,duzina i sam oblik u tome pomazu.Ustvari cilj je da uopce ne dodje do utrke spermije nego da "protivnickog" spermija ni nema.A i ako dodje do utrke opet kolicina sperme igra vaznu ulogu bezobzira na fitnes spremnost spermatozoida.

Poslednja izmena:
Kolko znam duzina ***** evolucijski sluzi da se "suparnicka" sperma "istisne" van i zamjeni a velicina,debljina,duzina i sam oblik u tome pomazu.Ustvari cilj je da uopce ne dodje do utrke spermije nego da "protivnickog" spermija ni nema.

nije mi logicno tvoje objasnjenje silovanja po africi i ove zadnje recenice, o cemu pricamo uopste?

mislim ako smo skrenuli u tom pravcu onda su fakti tu, brzi sprmatozoidi a ne duzi k.

Poslednja izmena:
nije mi logosno tvoje objasnjenje silovanja po africi i ove zadnje recenice, o cemu pricamo uopste?

Kazem da je moguce da crnci imaju vece k u pravilu i da su zbog toga bolji ljubavnici... A razlog? To je ova prica sa Afrikom i kako je doslo do toga.

Znaci dok smo mi razmisljali o braku,ljubavi i cvecu oni su j*bali ko zivotinje bez pitanja... i eto .. ipak im se isplacuje izgleda.

Poslednja izmena:

Back