Golišava nastavnica spopadala dečaka, njegova baka je raskrinkala

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
Pošto su “samo pričali i mazili se”, izbegla je zatvor, ali izgubila je posao, reputaciju i muža sa kojim ima troje dece. Naredne dve godine biće pod pojačanim policijskim nadzorom, a ime će joj određeno vreme biti u registru seksualnih prestupnika.

Za razliku od nje, dečak nije pretrpeo nikavu štetu, i kaže da je “imao prilično sreće” što je zgodna nastavnica, koja se dopadala i mnogim njegovim drugovima, upravo njega odabrala za predmet svoje naklonosti. Kada mu je Smitova, koja mu je predavala engleski jezik i istoriju, priznala da prema njemu gaji posebna osećanja dečak je, prema sopstvenim rečima, bio “radoznao i uzbuđen”.

Nakon kratkih susreta u školi, par je počeo i da izlazi. Geri se poverio ocu, koji ga je samo “posavetovao da bude oprezan”, ali za vezu je doznala i njegova baka, koja je obavestila školu. Mada je stvar obelodanjena, Smitova i dečak su narednu noć proveli u njegovoj sobi.

- Spremili smo se za krevet, i bio sam nervozan. Ja sam legao u boksericama. Ona je skinula majicu, ali je ostala u farmerkama i brushalteru, i uvukla se pored mene u krevet. Mazili smo se i pričali- ništa drugo se nije desilo - ispričao je Ralston.

Sudija, međutim, smatra da se “od nastavnika očekuje da obezbede da deca koja su im poverena na brigu budu bezbedna od zloupotreba, a ne da se dešavaju ovakve stvari”, te je Smitovoj ipak izrekao meru pojačanog nadzora.

Kao olakšavajuće okolnosti priznao joj je to što nije bilo pravog seksualnog odnosa, kao i to što ni u jednom trentuku nije pokušala da krivicu svali na maloletnika, što njene kolege u sličnoj situaciji često rade.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/44598...-spopadala-decaka-njegova-baka-je-raskrinkala

Ccc, kao sto je jedan rekao, dabogda joj penzija kasnila do kraja zivota. :lol:

Golišava nastavnica spopadala dečaka, njegova baka je raskrinkala

Uopste ne smatram da je to nesto lose decak od 15 godina da ima aferu sa 35 godina nastavnicom,
no zakon je zakon, koliko god da je glup mora da ga se postuje jer su pistolj i pendrek ti koji ga sprovode.
Nastavnica je dobro i prosla, da je obrnut slucaj, 15 godisnjakinja sa nastavnikom taj bi sigurno zavrsio na vesalima,
zato pamet u glavu, i ne srljati u propast.

Back