Dejan Lucic

Наполеон није био убица као Хитлер и Стаљин. Ова друга двојица немају ничега са хришћанством, осим што је Стаљин био пропали богослов.

Наполеон је много тога доброга допринео, а то што је садашња Европа постхришћанска, то је нека друга тема.

Постоје и данас Тевтонски витезови, али они су хуманитарна организација и они имају традицију од настанка.

Ови модерни Темплари немају ништа са Темпларима из средњег века, а Срби су једини у Темпларима од бившег источног блока.

Постоје и тзв. витезови Јовановци (у народу Малтешки) који су десна рука Ватикана. Темплари и Јовановци се ни мало не воле међусобно. Ови први су за уједињење, али под папом, док ови други то не могу ни да замисле.

Највећи број српских темплара су високо рангирани слободни зидари.

DukeofSerbia:
Наполеон није био убица као Хитлер и Стаљин. Ова друга двојица немају ничега са хришћанством, осим што је Стаљин био пропали богослов.

Колико је Хришћана страдало од поменутих?

Ne mogu bas da se slozim za Napoleona. Zbog njega je pobijeno stotine hiljada ljudi ako ne i miliona. Uz to da kao zanimljivost pomenem da je Nostradamus u svojim prorocanstvima rekao da je Napoleon prvi Antihrist.
Duke ko su nam zajednicki neprijatelji, ukratko definisi...

Truman:
Ok to za podatke kapiram da zna ljude koji mu ih daju. Ali recimo u nekim novinama je prikazana njegova fotografija na nekom skupu templara ( ako se ne varam ) i on kao dopisnik a to ipak ne moze svako. Mene pre svega interesuje kako je uspeo da udje u tu pricu, danas je on za mnoge legenda...

Не може нико па ни Дејан Лучић да присуствује скупу темплара а да пре тога није добио разноразне дозволе од Великог мајстора... у принципу и он сам мора бити ИНИЦИРАН да би могао присуствовати таквом скупу - а поготово обавештавати и писати о истом ... и остати ЖИВ. Што само казује то да је Лучић о масонима ПИСАО САМО ОНО ШТО СУ ОНИ ХТЕЛИ.

Масони припадају ТАЈНИМ организацијама - с тим, што повремено из сасвим циљаних разлога излазе у јавност са сасвим одређеним информацијама.

Сетите се Ненезића, потпуно леви тип маргиналац, који је био правобранилац самоуправљања по занимању - а написао је прву књигу о масонима у Југославији од 2.св.рата. Убрзо после објављивања књиге исти г.Ненезић је устоличен као Велики мајстор ложе Југославије у центру Сава - што казује због масонских степена и "напредовања" да је од самог почетка био масон. Исто мислим и за Лучића. Једино ми недостаје његова права биографија и порекло.

@ Truman

Мислим да сам довољно откуцао и да немам више никаквих мотива да куцам. Ја сам ти два пута већ вратио тему на врх из тоталног заборава.

@ Eremita

Штовани Еремита,
Ти можеш да верујеш у шта год хоћеш (као и свако други). Ја могу да куцам данима, али ти нећеш променити мишљење, што је сасвим ок, а ни ја немам намеру да убеђујем некога у нешто. Немам никакав интерес да браним српске темпларе и слободне зидаре, Дејана Лучића, а ни Зорана Ненезића кога си споменуо. О Ненезићу имам високо мишљење, а зашто, то је небитно.

@ L.1

Стварно ми није јасно какве веза има тема са Хитлером, Стаљином и Наполеоном. Колико су прва двојица побила људи, можеш да нађеш тему у подфоруму Историја, где сам објавио тему „Највећи злочинци у историји“, па тражи цифре.
Наполеон и његова армија нису биле никакве убице и злочинци. Наполеон је окончао револуцију у Француској тиме што је Римокатоличкој цркви вратио имовину и забранио је прогон племства. Његов МИП је био племић Таљеран (или већ како). Очистио је компленту управу у Француској од револуционара. Једино је преживео Фуше, који је остао министар унутрашњих послова. Покушао је у континенталној Европи да укине феудализам и ширио је идеје француске револуције (за које не сматрам баш да су најбоље, али нису лоше потпуно).
Па српски устаници против османске власти су успоставили у Србији облик грађанске државе по узору на Француску. У Србији је укинут феудализам за вијек вијекова. Наполеон је изузетно ценио Карађорђа и српску устаничку војску, али због политике Срба у Црној Гори који су стали на страну Русије, ми смо пукли у првом устанку, а Наполеон послао француске официре да тренирају османску војску, као вид одмазде.
Уз то је Наполеон донео и Грађански и Трговински законик који су позитивно утицали на правне и економске системе многих држава у Европи (и Србије између осталог), што је његов највећи допринос, сасвим сигурно.

Ako je Dejan Lucic nekakav "insajder", koji verovatno pise i prica da bi dao nade u ovom teskom vremenu, narodu koji vise ne vidi smisao ni ciljeve, jer ova vlast to i ne pruza, onda je Vasil Tupurkovski najtacniji i najrealniji (sto se tice komentara i predvidjanjem dogadjaja) jer je pre dve godine na BK u emisiji "Klopka" rekao: "Kosmet ce biti za dve godine odvojen od Srbije, Crna Gora takodje, bice stvorena Velika Albanija i to ce biti sve pod pokroviteljstvom NATO-a i USA, kao i delom EU".

Ovo je, ponavljam, rekao pre dve godine u emisiji "klopka" na BK.

DukeofSerbia:
@ Eremita

Штовани Еремита,
Ти можеш да верујеш у шта год хоћеш (као и свако други). Ја могу да куцам данима, али ти нећеш променити мишљење, што је сасвим ок, а ни ја немам намеру да убеђујем некога у нешто. Немам никакав интерес да браним српске темпларе и слободне зидаре, Дејана Лучића, а ни Зорана Ненезића кога си споменуо. О Ненезићу имам високо мишљење, а зашто, то је небитно.

Штовани Дуке,
ако се сложиш ја ћу радо постовати на овој теми РИТУАЛ са масонских састанака. Не знам шта си по вероисповести, али припадници масонерије свакако нису хришћани, нити верују у Бога - а ритуал је крајње мрачан, са елементима кабале да не кажем сатанистички. Наиме, игром случаја када је у Бгд. умро један од масона који није имао наследнике, његове имовина пренета је на надлежно место а "одговорни службеник" је одвојио и бацио једну хрпу папира као неважне и непотребне, тј. за бацање, али ту се нашао један мој другар који је то "ђубре" покупио и донео мени јер зна да је то тема за коју се интересујем - тако имам неке њихове тајне папире. Ни о једном масону НЕМАМ високо мишљење, напротив. Доживљавам их као антихристе. 8-)

п.с. започнеш тему, а онда изјавиш да би се дописивао само са истомишљеницима...тхе...

eremita:
Штовани Дуке,
ако се сложиш ја ћу радо постовати на овој теми РИТУАЛ са масонских састанака. Не знам шта си по вероисповести, али припадници масонерије свакако нису хришћани, нити верују у Бога - а ритуал је крајње мрачан, са елементима кабале да не кажем сатанистички. Наиме, игром случаја када је у Бгд. умро један од масона који није имао наследнике, његове имовина пренета је на надлежно место а "одговорни службеник" је одвојио и бацио једну хрпу папира као неважне и непотребне, тј. за бацање, али ту се нашао један мој другар који је то "ђубре" покупио и донео мени јер зна да је то тема за коју се интересујем - тако имам неке њихове тајне папире. Ни о једном масону НЕМАМ високо мишљење, напротив. Доживљавам их као антихристе. 8-)

п.с. започнеш тему, а онда изјавиш да би се дописивао само са истомишљеницима...тхе...

Ljudi držite se politike.

Mislim da sad ja ne primenim jedan obred zajedno sa kolegom.

Vrlo jednostavan ali fatalan.

Vratite se na temu ako možete.

Не разумем ?!
p025.gif

Тема на подфоруму политика је: Дејан Лучић!
p025.gif

Дејан Лучић пише књиге о масонима !
p025.gif

Мој став о масонима је негативан и тако пишем у оквиру ове теме!!!
p025.gif

Iron Lord:
Ljudi držite se politike.

Mislim da sad ja ne primenim jedan obred zajedno sa kolegom.

Vrlo jednostavan ali fatalan.

Vratite se na temu ako možete.

Nekada je potrebno malo otici, skrenuti sa teme, da bi se neke stvari lakse objasnile i pojasnile i to nije stetno po temu (osim uobicajenog chatovanja), mozda i pozeljno, korisno.

Pri pomenu Dejana Lucica, svakoga, njegovo ime, asocira na Masone, Tajne sluzbe..., jer on to cesto pominje u svojim teorijama (kako bi zacinio svoje pricice) tako da mislim da nije uopste skrenuto sa teme, ni jednom recju.

Jel moze neko da mi objasni sta se desilo sa njim na 23:20 ??

haha ovo nije normalno....
Преварант и шарлатан, на почетку интервјуа каже како "морамо чувати Вучића јер је најспособнији".
Даље нисам ни гледао.
- - - - - - - - - -

Jer zna neko gde se moze skinuti knjiga VLADARI IZ SENKE?

Шта ће ти? Нема ту ништа осим онога што је сто хиљада пута поновио у раааазним емисијама.

- - - - - - - - - -

(...) Како? Једноставно. Човек се повезао са српским темпларима, (...)

:hahaha: :rotf:

преварант и шарлатан. Жао ми што сам отворио тему о овој особи. Слушао сам га пар пута како лупета глупости и позива свакакве видовњаке у своје емисије.

Najjace je ono kad u nekoj emisiji prica sa onim udbasem Spasicem kako se organizuju atentati, pa onda okuplja ljude na nekim tribinama gde im prica kako ce da ih nauci kako se organizuju atentati...

Pa onda kako napraviti tajno drustvo: ''Nadjite dva prijatelja, sastavite zakletvu koju cete procitati na ceremoniji osnivanja drustva, ugasite svetlo, upalite tamjan, u pozadini neka se cuje neka patriotska muzika'' :hahaha:

Ipak, pored Miroljuba u emisiji Malagurskog je cak i Lucic delovao normalno i razumno.

Ovaj Lucic je teski rusofil,covek oboleo od teorija zavere,starno moras biti teski radikal,da bi svario ovoliku kolicinu budalastina.
Не, ти си оболео од заблуда! Постоји ли било шта што се било када десило као велики
стратешки подухват, а да пре тога није било ПРИПРЕМЉЕНО У ДУБОКОЈ ТАЈНОСТИ?

Шта је то него неки облик ЗАВЕРЕ? Или, пошто не разумеш, ЗАШТО постоји тајност
информација и података на најразличитијим нивоима? Онај ко то не капира, јесте БОЛЕСТАН!

Не, ти си оболео од заблуда! Постоји ли било шта што се било када десило као велики
стратешки подухват, а да пре тога није било ПРИПРЕМЉЕНО У ДУБОКОЈ ТАЈНОСТИ?

Шта је то него неки облик ЗАВЕРЕ? Или, пошто не разумеш, ЗАШТО постоји тајност
информација и података на најразличитијим нивоима? Онај ко то не капира, јесте БОЛЕСТАН!

Ako se to sve odvija u takvoj tajnosti,kako onda to sve zna Dejan Lucic?Ruska propaganda,svi losi,mi dobri,ma daj ko jos u to veruje?

Пријава.

- - - - - - - - - -

Ovaj Lucic je teski rusofil,covek oboleo od teorija zavere,starno moras biti teski radikal,da bi svario ovoliku kolicinu budalastina.

Дејан Лучић је агент BND-a, a служи им за ширење дезинформација (ако икада чујеш да нешто каже против Велике Немачке, плаћам виртуелну гајбу пива!)

Poslednja izmena:

Back