- Poruka
- 62.443
Obori mi Bafalo tiket
Da vam jbem i Nijagarine vodopade, i spomenik Tesli. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Obori mi Bafalo tiketDa vam jbem i Nijagarine vodopade, i spomenik Tesli.
![]()

Obori mi Bafalo tiketDa vam jbem i Nijagarine vodopade, i spomenik Tesli.
![]()
kladi se na naš fudbal, to je sigurica![]()
I komunistima. 

Na Rudniku pronađen grad iz doba Nemanjića
| B. SUBAŠIĆ
Srednjevekovni Srbi, koji su živeli u gradu kraj današnje varošice Rudnik, na istoimenoj planini, imali su dobro ozidane kuće, neke i na više spratova i sa odvojenim poslovnim prostorom. Bogatiji građani ukrašavali su svoje stanove ornamentima u fresko-tehnici koje su radili majstori ravni živopiscima koji su oslikavali Dečane.
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2013&mm=12&dd=02&nav_id=784138
Археолози истичу да њихова открића побијају тезе заостале још из југословенске комунистичке историографије, да се у средњовековној Србији живело у примитивним насеобинама, а да је становништво било без икаквих административних и техничких знања.
- Управо открића на Руднику потврђују да су средњовековна градска насеља подизана по строгим урбанистичким и еколошким правилима. Наиме, насеље-трг могло је да се зида само на пристојној удаљености од рударских окана и “индустријске зоне” у којој су се налазили млинови за млевење руде и топионице - наглашава др Радичевић.
Археолошки налази откривају средњовековну Србију као богату земљу, добро уређену законима, са јаком администрацијом, чије становништво је познавало тадашње технологије потребне за добијање и обраду метала.

Са истог линка:
Mora da mi zavidiš sad ...Dobro je, bar je video susi nekad.![]()
Gle, mene smatraš Turčinom a ja baš s Rudnika.Mora da mi zavidiš sad ...

I to što kažeš, mada pričao mi drug da je prošle godine u autobuskoj gužvi laktom dotako sisu jedne devojke i kaže da je fenomenalan osećaj, tako da nisam baš bez iskustva.
.gif)
Pa pretpostavljam, ali daće bog da mi se neka smiluje za godinu-dve.

Ниси ти Турчин по пореклу...![]()
Ma znam, etiketiranje je naša narodna zabava. Samo, smešno je ... zapravo neozbiljno.

Ma znam, etiketiranje je naša narodna zabava. Samo, smešno je ... zapravo neozbiljno.
![]()
Ух, сад ћеш нешто о поштењу?![]()