Poštovani coco bill,
Ja mogu da Vam odgovaram na Vaša ruganja...
ali možda biste više profitirali kada biste ostavili na stranu taj način komuniciranja i pogledali malo šta kaže druga strana!
Molim i Vas i sve ostale diskutante da se uzdrže od ruganja i da puste hrišćanima da iznesu svoju poruku svetu!
Ali ako to nećete da ispoštujete onda ćete se prepustiti sili zla... verujete mi na reč te sile zla nisu nimalo milostive... i igrajući se sa zlom (prepuštajući se zlim podsticajima na koje nas nagone pali anđeli) čovek se ne može isčupati ničim osim silom našeg Spasitelja Isusa Hrista.
Ja se molim za sve vas na forumu da Vam Bog otvori srce i dušu (duhovne oči) da se obratite svome STVORITELJU i svome Spasitelju.
ako i uzmemo da je autor biblije sveti duh (što je proizvoljno tumačenje kako bi se dalo na značaju biblijskom tekstu)
Ako ste u susretu sa nadahnućem Biblije prihvatili da je AUTOR Svetog pisma Sveti Duh, ne možete opet da pričate da je to proizvoljno!
Ako se napominje da je AUTOR pisma Sveti Duh, onda za svako tumačenje mora da se konsultuje AUTOR, inače sledi devijacija, iskrivljenje i pogrešna učenja!
To je siguran sam svima jasno!
Ali, ako čovek hoće da živi u grehu i ako se trudi da traži opravdanje za greh...
videli ste u poslanici Solunjanima šta je apostol Pavle napisao, Bog će takvima poslati silu prevare da veruju laži, svima onima koji ne verovaše istini!
To je razlog zašto većina odbija da veruje istinu... Ljudi vole greh! I zato radije biraju greh umesto da se pokore istini. Bog takve opominje da će na kraju loše proći ako se ne pokaju... to je milostiv poziv našeg dobrog Tvorca... pruža još uvek šansu bezakonicima da se poprave! Bog pruža zaista mnogo prilika svima nama grešnicima... ali neki igrajući se sa grehom, završiše svoj život i čekaju drugo vaskrsenje i drugu smrt! Zar ćete iskušavati Boga i živeti u grehu po cenu uništenja - druge smrti? Ja svima predlažem da se ovog trenutka obrate Bogu u molitvi... Bog će sve primiti, bez obzira koliko greha ste učinili... ako hoćete da se vratite, Isus je obećao...
Joh 6:37 Sve što meni daje Otac k meni će doći;
i koji dolazi k meni neću ga isterati napolje.
NEĆU GA ISTERATI
Nelažni Bog je dao reč!
nigde taj autor ne navodi da je druga zver amerika, a prva vatikan.
Ja sam Vas upitao da mi kažete Vaše mišljenje o Čoveku bezakonja, pa mi ni reč niste rekli. Zašto ćutite?
Postoje mnoštvo stihova - mnoštvo proročanstva (koji opisuju i karakter i vreme dominiranja u istoriji i šta je uradila i šta će uraditi itd) koji jasno ukazuju na tu bogohulnu ustanovu koja sada na naše oči uspostavlja vlast nad celim svetom... da li poznajete sve te stihove? Da li poznajete dobro Sveto pismo? Da li hoćete da se upoznate sa tim proročanstvima?
Biblija ili Sveto pismo pisana je od tačno 40 pisaca, ali AUTOR je Sveti Duh! To je jedinstvena knjiga koja je pisana u rasponu od 1600 godina.
Nije čovek AUTOR Biblije već Sveti Duh! Bog!
Verni ljudi, nadahnuti Božjim Duhom su napisali svoje knjige.
Brojna ispunjena proročanstva, pa i ova poslednja što se ispunjavaju na naše oči dokazuju verodostojnost te najčitanije knjige na svetu..
naravno da je svima jasno da Biblija osuđuje grehe kxrve iz Otkrivenja i svih njenih ćerki kxrvi! Ali to ovaj svet ne zanima... Zašto ih ne zanima? Zato što ih više zanima greh nego Bog. Zar nije tako?
2Ti 3:1 Ali ovo znaj da će
u poslednje dane nastati vremena teška.
2Ti 3:2 Jer će
ljudi postati samoživi, srebroljupci, hvališe, ponositi, hulnici, nepokorni roditeljima, neblagodarni, nepravedni, neljubavni,
2Ti 3:3 Neprimirljivi, opadači, neuzdržnici, besni,
nedobroljubivi,
2Ti 3:4
Izdajnici, nagli, naduveni, koji više mare za slasti nego za Boga,
čak ovakva tumačenja ne padaju na pamet ni jednoj verskoj organizaciji osim adventistima.
Svakako to što pišemo ne odgovara kxrvi iz Otkrivenja (Vavilonu velikom), ali isto tako ne odgovara ni njenim ćerkama - isto kxrve (na majku)!
Rev 17:5 I na čelu njenom napisano ime:
Tajna, Vavilon veliki, mati kurvama i mrzostima zemaljskim.
KONTEKST
Rev 17:1 I dođe jedan od sedam anđela koji imahu sedam čaša, i govori sa mnom govoreći mi: Hodi da ti pokažem
sud kxrve velike, koja sedi na vodama mnogima.
Rev 17:2
S kojom se kurvaše carevi zemaljski, i koji žive na zemlji opiše se vinom kurvarstva njena.
Rev 17:3 I uvede me duh u pusto mesto; i videh ženu gde sedi na zveri crvenoj koja beše puna imena hulnih i imaše sedam glava i deset rogova.
Rev 17:4
I žena beše obučena u porfiru i skerlet i nakićena zlatom i kamenjem dragim i biserom, i imaše čašu u ruci svojoj punu mrzosti i poganštine kurvarstva svog;
Rev 17:5 I na čelu njenom napisano ime:
Tajna, Vavilon veliki, mati kurvama i mrzostima zemaljskim.
Rev 17:6
I videh ženu pijanu od krvi svetih i od krvi svedoka Isusovih; i začudih se čudom velikim kad je videh.
ova tema je otvorena kako bi adventisti izneli svoje tumačenje jovanovih paranoja.
Kako je običan čovek mogao znati razvoj brojnih događaja?
Kako je prorok Danilo znao? Kako je apostol Jovan znao? Kako je Pavle znao?
Zašto se hrišćani nisu poklonili tom AUTORITETU kroz čitavu istoriju? Zašto su davali svoje živote i bili dugo i svirepo mučeni? Šta mislite?
?
Zabranjena knjiga
...