Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Moji su oboje posle cr dobili 10/10
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moji su oboje posle cr dobili 10/10
i bebe dobiju i 10 apgar posle prirodnog, nema tu pravila....
Све је на твојој&бебиној страни.Ja sam imala prelak prirodni i ocenu 9/10
Sta znaci to?
..kako dodjoste do apgara..?
..apgar je retko kad 10 u prvom minutu kod CR, zbog anestezije i tonusa bebe..
..kod prirodnog je isto tako retko 10 u prvom merenju, zbog boje koze najcesce..
..ali i kod jednog i kod drugog je kod zdrave prave bebe kad je sve u redu 10 u sledecem merenju, posle pet minuta..
..moji su bili 8/10, 10/10, 9/10 i 9/10 laki prirodni porodjaji..cera (prva) imala pupcanik dva puta omotan oko vrata i grudi..
..ovaj 10/10 posle bio najplacljivija i najkilavija zdravstveno beba od svo chetvoro..![]()
Meni je ceo porodjaj bio 8 min sa 2 bebe. Usivanje manje od 10tak. Ja sam bila u spinalu
sad ti da se ne ljutis al ovo nema bas nikakve vezeti si pojela g. jer si se kljukala hormonima, koji sprecavaju kontrakcije i otvaranje do porodjaja. u tom slucaju te ni busilica za beton ne bi otvorila. idi bre cicak...
- - - - - - - - - -
vragi, bez da se ljutis, da si bila na zapadu, ne bi dobila ni i od indukcije, a carski bi dobila tek posle treceg dana bezuspesnog poradjanja, sem naravno da se ne ustanovi da bebi slabe srcani tonovi. pustili bi te da vristis koliko oces, a mozda bi se smiovali za carski posle dana vritanja da zelis carski.
Cicak stiglo ti je pojacanje
Udrite sad po svemu i svacemu![]()
sad ti da se ne ljutis al ovo nema bas nikakve veze
ja sam prvu trudnocu odrzavala i pila boga oca i tokolitikw\e i bila na tokolizi pa se porodih 6 nedelja raNIJE
S malom nikakvi tolotici jer su ih zabranili samo utrogestan koji sa i u prvoj koristila pa doguraLA
nemaju lekovi pogotovo utrogestan veze s otvaranjem, utrogestan je lilula da se umiri savest uplasene majke
ja sam svesna toga, msm popila bih i otrov da mi kazu da ce pomoci i ako znam da od toga nema nista
Пусти мачке, нећеш имати шта да переш.Malo sam se potrudila da ne mislim ni o cemu ovih par dana, a i da se pomirim sa tim da na neke stvari ne mogu da uticem ma sta radila.
Ali hormoni definitivno divljaju, od euforije do plakanja zbog nekog saksijskog silnog cveca koje treba da se opere.![]()
nema vam tu nista za slaganjke ili neslaganjene slazem se
al ok
Пусти мачке, нећеш имати шта да переш.![]()
nema vam tu nista za slaganjke ili neslaganje
jednostavno, primer sam
jedna zena, dve terapije, dve razlicite trudnoce
da je tako kako neo kaze, ja bi s vladetom dogurala do termina i otvarala se godinama
al nije tako
otvorih se i porodih se kao da mi je deseto dete u pitanju a ne prvo
i kao da ni jedan lek popila nisa