Znas kad sam bio mladji imao sam dosta dobrih "drugara"s kojima bi recimo delio tajne, ali cim bi se smuvao sa dobrom devojkom kinjili bi je kod mene i ogovarali ,te kao ima kracu nogu ,te bio ovaj ,te za nju se prica svasta, mislim svakakve klinacke gluposti al to shvatis tek kad pogledas sa distance ,i ja bih cesto odustao ,kao da je tu neka ljubomora sto si sad nasao neku sjajnu , a kod nas ima puno puno toga, ljubomore, samo se malo govori ,ljudi ne priznaju ni sebi. Tako da je tu neka suprotnost momka lazni "drugari" zezaju da ne bude sa devojkom ,a devojku "drugarice" teraju da bude s nekim.
Kad se udubis malo u to nekad je sex bio tabu tema jelte ,sad je zamenilo nesto drugo, nesto drugo mora da bude tu.ljubomora.sujeta.tastina...
E to drugo je ono o cemu se najmanje prica. I sad godine koje sam proveo sa profuknjacama sam shvatao kao neku kaznu i prihvatao tako, i trudio se oko njih, naravno ne po svaku cenu,i nije mi zao shvatio sam mnogoo stvari.
Ali da stavim u kontekst za devojke jer ljubomorne probusene "drugarice" i to drustvo bukvalno stvaraju pritisak da se sexa kao da hoce da naprave goru fuxu od nje da bi sebe uzdigle , pa cak i one zaista dobre padaju na sarm tog loseg momka i one je guraju u to ali nenamerno za razliku od ovih prvih naravno jer su i one naivne pa ne mogu da procene dobro dal je tu ljubav ili "ljubav".
Tako da je zaista tesko za devojku odupreti se.Zato ih malo i ima. A cega malo ima to se vise ceni.