smart*exe
Aktivan član
- Poruka
- 1.363
Dakle kao sto sam naslov kaze, Windows7 ima jedinstvenu funkciju nazvanu "GodMode". GodMode je zapravo sadrzajni folder, koji moze da se kreira dodavanjem posebnim skupom znakova u imenu foldera, i on sadrzi sve kontrolne fukncije i podesavanja windowsa. Ovaj folder moze biti veoma koristan ako naidjete na bilo koji problem sa sistemom!
Dakle evo kako mozete da ga napravite:
1. Napravite novi folder, bilo gde na racunaru, ja cu na primer napraviti na desktopu:
2. Zatim, obelezite folder, kliknite desni klik i preimenujte folder u "GodMode", bez navodnika:
3. Ponovite prethodnu operaciju, kliknite desni klik, i preimenujte folder ali sada nakon imena foldera "GodMode", dodajte sledecu funkciju ".{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}", normalno bez navodnika:
4. Pritisnite ENTER i dobicete sasvim novu ikonicu:
5. Otvorite ikonicu GodMode i videcete sve kontrolne funkcije sistema, koje mozete da regulisete:
Nadam se da cete naci ovaj kratak tutorijal korisnim!
Dakle evo kako mozete da ga napravite:
1. Napravite novi folder, bilo gde na racunaru, ja cu na primer napraviti na desktopu:

2. Zatim, obelezite folder, kliknite desni klik i preimenujte folder u "GodMode", bez navodnika:

3. Ponovite prethodnu operaciju, kliknite desni klik, i preimenujte folder ali sada nakon imena foldera "GodMode", dodajte sledecu funkciju ".{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}", normalno bez navodnika:

4. Pritisnite ENTER i dobicete sasvim novu ikonicu:

5. Otvorite ikonicu GodMode i videcete sve kontrolne funkcije sistema, koje mozete da regulisete:

Nadam se da cete naci ovaj kratak tutorijal korisnim!