DSS: SRBIJA JE UGROŽENA, IDEMO NA KOSOVO

Па нека се преселе, купе куће у Орашцу,нпр, поведу фамилије; сликали једног нашег преосталог домаћина са озбиљном производњом вина.
Нека му помогну, окопавају виноград и тиме дају подршку народу са Космета.

Nismo uopste nemocni nego su na vlasti jajare i kukavice

Ja bi da sam na vlasti zapretio ratom Siptarima

A NATO ne bi smeo da nas napadne opet zbog toga sto je Rusija jaka.

Ja bih zauzeo vojskom Srbije severni deo Kosmeta i to bih opravdao time sto je zapad prekrsio rezoluciju 1244 time sto su priznali samoproglasenu nezavisnost siptara , i samim tim nas ugovor sa njima je prekrsen i vise ne vazi.

I zauzeo bih samo za pocetak do reke Ibar i severne Mitrovice a onda bi za dalje pregovarao.

Dok ne zveckas oruzjem i ne pretis ratom nikada nista i ne mozes da dobijes.

Sta mi imamo od toga sto smo dobri i izvrsavamo sve njihove ultimatume ? Sta smo dobili ? NISTA
Drzava se brani i dobiva puskom tako je govorio i Sranjo Tudjman i napravio je drzavu. Podrzavam ovakav stav , bez rata izgubicemo sve i ostale delove Srbije, a znamo koji su to. Ako nista makar zapretiti vojnom intervencijom jer vojska ne sluzi samo za ratovanje vec i za psiholoski pritisak na neprijatelje.

Da...dobri su dss-ovci, jedino mi se ne svidja sto se svako malo vezano za njihove clanove pojave ovakvi naslovi

Da ne priamo o Kolubari, vezama sa nekim ubistvima, aferama vezanim za ministre iz dss koje nikad nisu resene...ako to izuzmemo, stvarno su patriote.

Koliko dugo su neki drugi bili na vlasti, pa ne vidim da su ih zbog toga hapsili? Ne vidim ni bilo kakavu razliku između svih naših političara, svi su na neki način bili u vlasti ili su sad. Vreme je da svi oni odu u zaborav (ili još bolje negde gde je malo sigurnije) a da dođu neki novi.

dss-proglas.jpg

dss-proglas-6.jpg
dss-proglas-4.jpg

dss-proglas-10.jpg

dss-proglas-8.jpg
dss-proglas-9.jpg

dss-proglas-7.jpg

dss-proglas-12.jpg

dss-proglas-11.jpg

dss-proglas-13.jpg

Заборавили сте само једно важно (а ја мислим и најважније) подручје које се тицало Коштуничиног председниковања од 2000-те до почетка 2003.године. То је његова улога Врховног команданта, тачније председавајућег Врховног савета одбране, који је, према Уставу СРЈ, командовао Војском Југославије.

Знате ли шта је он тада радио?
Више пута сам на овим страницама апострофирао ту тугу и јад као део НАТО обрачуна.

Негде до марта 2001.године, био је коректан и евиденто човек коме је то "десета рупа на свирали".
Међутим, када су га стисли "западни пријатељи"(они исти који су организовали пети октобар), уследило је невиђено одстрањивање ратног кадра, на челу са начелником Генералштаба.

Прво је посмењивао десетак истакнутих генерала, велемајстора одбране у НАТО агресији, затим је очистио Павковића, а онда кренуо, према ултиматуму британског министра одбране, у сулуду "реформу" војске.

Одлична анализа лика и дела Војислава Коштунице - НАКНАДНА ПАМЕТ ВОЈИСЛАВА КОШТУНИЦЕ

Back