Reputacije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

~Kiki~

BUNTOVNA S RAZLOGOM
VIP
Poruka
545.401
Ima "bogate" prijatelje...o drugim "mogućnostima" ne bih... :lol:
Recimo, danas se učlani neki moj prijatelj, ja mu dam repku, on odmah dobije 214.748 ...

Fala ti ko sremskom nacelniku.

Ma bilo mi je samo nerazumljivo, nikako mi ne smeta:)
Sada sam pokapirala sistem, ali nekako nije u redu jer recimo ima jako pametnih i zanimljivih ljudi
koji su godinama na forumu, a imaju od ovih pocetnika ( kojima je to uglavnom sedmi nik) 10x vise repki.
Trebalo bi jedan glas= jedna repka pa kom obojci kom opanci:D

Fala ti ko sremskom nacelniku.

Ma bilo mi je samo nerazumljivo, nikako mi ne smeta:)
Sada sam pokapirala sistem, ali nekako nije u redu jer recimo ima jako pametnih i zanimljivih ljudi
koji su godinama na forumu, a imaju od ovih pocetnika ( kojima je to uglavnom sedmi nik) 10x vise repki.
Trebalo bi jedan glas= jedna repka pa kom obojci kom opanci:D

Slažem se, sistem nije dobar. A kad malo bolje razmislimo, šta će nam uopšte ?
Otvorila sam temu o tome, al je zatvoriše bez obrazloženja :lol:

Ti znas cak i tacan broj... :rotf:

Taj broj je baš teško izračunati :rotf:

sto se mene tice moze i sutra :)
jel moguce da pamtis kada si dala koju i kada ponovo mozes da das rep?

ne znam za vas,ali pre proslog menjanja indeksa,od pre mesec-dva, 3god mi je trebalo da skupim 100.000 ako se ne varam,nakon promene indeksa spao sam na nekih 3.000 ,a sad nakon dva meseca imam skoro milion,ovaj sistem prkosi gravitaciji :mrgreen: ,ili je to moja sauma

sto se mene tice moze i sutra :)
jel moguce da pamtis kada si dala koju i kada ponovo mozes da das rep?

ne znam za vas,ali pre proslog menjanja indeksa,od pre mesec-dva, 3god mi je trebalo da skupim 100.000 ako se ne varam,nakon promene indeksa spao sam na nekih 3.000 ,a sad nakon dva meseca imam skoro milion,ovaj sistem prkosi gravitaciji :mrgreen: ,ili je to moja sauma

A šta tu ima da se pamti ? :lol: Pa valjda znam kada sam dala sinoć? :D
A znam spisak ljudi kojima sam dala napamet :rotf:

Da, u pravu si, po novom sistemu smo nešto mnogo brzo rasli, a mislim da im (adminima) je namera bila suprotna :lol:

A šta tu ima da se pamti ? :lol: Pa valjda znam kada sam dala sinoć? :D
A znam spisak ljudi kojima sam dala napamet :rotf:

Da, u pravu si, po novom sistemu smo nešto mnogo brzo rasli, a mislim da im (adminima) je namera bila suprotna :lol:

Svaka cast:worth:

Ma hteli su nesto da promene, al je mas otisla u propas.
Ja mislim da treba to sve obrisati, kome i cemu sluze te repke i nekakvi milioni toga gde ne znas da li su 300 hiljada ili 300 miliona.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back