Hajde sada neka muskarci pitaju a zenske da odgovaraju II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kad neko insistira da delis sifre izgleda kao da oce da te spijunira, bez obzira da li za to ima razlog ili ne :mrgreen:
ako neko bude hteo da ti da sifru, uradice to sam, i mislim da jurenjem nekoga za to samo mozes da izazoves kontraefekat :))))

to ono nakon nekog vremena joj dam kljuceve od stana i sifru za fejs :mrgreen:

- - - - - - - - - -

to ono nakon nekog vremena joj dam kljuceve od stana i sifru za fejs :mrgreen:

ps: prethodno obrisem poruke od zadnjih par godina bluda i razvrata : )))

pijebemumiša vi sve kul s bivšima, što mene sve moje bivše mrze ko kera....

nego... malopre pričam s nekom malom i kaže ona meni da je četri (4) sata radila nokte pa pita jesu li lepi
ja se nešto mislim pa sine bate sestro kralje, nije jesu li lepi nego kolko spratova imaju i jel uvedeno centralno

no dobro... pitanje - kolko se bavite... noktima?
i ima li neka ovde da je bolesnija od ove gorepomenute? :lol:
Nisam od onih koje se sminkaju, ali o noktima bas vodim racuna. Medjutim, 4 sata!?!
20 minuta max.
Da li umete da podnesete poraz?
Oguglala. Vise ne znam da li je to umece ili navika :lol:, pa samo odmahnem i kazem sebi: "Sl. put vise srece..." (Sto znaci da ce sl. puta i biti. Ne odustajem.)

da li je normalno traziti sifre maila...skajpa.. fejsa i slicnih srranja svom decku, devojci ,muzu ,zenu i slicno ?
Ne da nije normalno, nego je nepristojno, jadno i samoponizavajuce.

Ok se ostane sa onima koji su bili fer i korektni ... a kerovi imaju svoje zasluge zasto se tako tretiraju :D

Sto se tice noktiju ... stvarno si naleteo na pacenicu .
Najduzi tretman kod manikira traje maximalno sat i po do 2

a ti... što me ti mrziš?
da mi nisi bivša?

- - - - - - - - - -

u onom de mi tenzisa trenutno :zaljubljena: al to je zbog tenzise a ne zbog grada :sad2:...grad ko grad nemam pojma kakav je :))))

ne bi ti se svideo... ne može da se landara bos poulici čak i kad vremenske prilike dozvoljavaju

- - - - - - - - - -

to je prava zemska, ide za svojim vitezom, svojim junakom <3

i bosa ako treba!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back