Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.226
da li je normalno traziti sifre maila...skajpa.. fejsa i slicnih srranja svom decku, devojci ,muzu ,zenu i slicno ?
Meni nije
msm, ja ne trazim tvoje, ne ocekuj da ti ja moje izrecitujem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li je normalno traziti sifre maila...skajpa.. fejsa i slicnih srranja svom decku, devojci ,muzu ,zenu i slicno ?
kad neko insistira da delis sifre izgleda kao da oce da te spijunira, bez obzira da li za to ima razlog ili neali zasto nije normalno ,u suprotnom izgleda kao da neko nesto krije![]()
Da li umete da podnesete poraz?
ali zasto nije normalno ,u suprotnom izgleda kao da neko nesto krije![]()
kad neko insistira da delis sifre izgleda kao da oce da te spijunira, bez obzira da li za to ima razlog ili ne![]()
ako neko bude hteo da ti da sifru, uradice to sam, i mislim da jurenjem nekoga za to samo mozes da izazoves kontraefekat)))
to ono nakon nekog vremena joj dam kljuceve od stana i sifru za fejs![]()
Da li umete da podnesete poraz?
Nisam od onih koje se sminkaju, ali o noktima bas vodim racuna. Medjutim, 4 sata!?!pijebemumiša vi sve kul s bivšima, što mene sve moje bivše mrze ko kera....
nego... malopre pričam s nekom malom i kaže ona meni da je četri (4) sata radila nokte pa pita jesu li lepi
ja se nešto mislim pa sine bate sestro kralje, nije jesu li lepi nego kolko spratova imaju i jel uvedeno centralno
no dobro... pitanje - kolko se bavite... noktima?
i ima li neka ovde da je bolesnija od ove gorepomenute?![]()
Oguglala. Vise ne znam da li je to umece ili navikaDa li umete da podnesete poraz?
Ne da nije normalno, nego je nepristojno, jadno i samoponizavajuce.da li je normalno traziti sifre maila...skajpa.. fejsa i slicnih srranja svom decku, devojci ,muzu ,zenu i slicno ?
U kom gradu biste najviše volele da živite?
U kom gradu biste najviše volele da živite?
u onom de mi dedisa trenutnoal to je zbog dedise a ne zbog grada
...grad ko grad nemam pojma kakav je
)))
Ok se ostane sa onima koji su bili fer i korektni ... a kerovi imaju svoje zasluge zasto se tako tretiraju
Sto se tice noktiju ... stvarno si naleteo na pacenicu .
Najduzi tretman kod manikira traje maximalno sat i po do 2
u onom de mi tenzisa trenutnoal to je zbog tenzise a ne zbog grada
...grad ko grad nemam pojma kakav je
)))
to je prava zemska, ide za svojim vitezom, svojim junakom <3
A sad...da li ste nekad prevarili dečka/muža?