Ludilo bratske nam Severne Koreje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa dobro nek zive ljudi kako oce.Sta im svi zabijaju nos u avliju?Ako su nezadovoljni(a iz primera se vidi da nisu)nek se rese sami takve vlasti.
Jeste, nisu nezadovoljni. Evo, iskreno deca plaču dok govori veliki vođa: http://www.blic.rs/Vesti/Svet/32737...kih-pionira-plakalo-na-obracanju-Kim-Dzonguna
Pazi decu kako se trude. :hahaha: A kako ne bi, jer ako promaše koju oktavu, ode tata u rudnik...

Mada, kontam da bi neki odavde isto tako postupali oko Mladića, Šešelja, Putina... :lol:

Karadžića, Hadžića već ne. :lol:

250025_kim-01-afp_ff.jpg

Jeste, nisu nezadovoljni. Evo, iskreno deca plaču dok govori veliki vođa: http://www.blic.rs/Vesti/Svet/32737...kih-pionira-plakalo-na-obracanju-Kim-Dzonguna
Pazi decu kako se trude. :hahaha: A kako ne bi, jer ako promaše koju oktavu, ode tata u rudnik...

Mada, kontam da bi neki odavde isto tako postupali oko Mladića, Šešelja, Putina... :lol:

Karadžića, Hadžića već ne. :lol:

Ma ima ih puno koji zale sto u Srbiji nije isto tako!

Svi srpski nacionalisti su takvi!

Srpski nacionalisti su istovremeno i komunisti!

Jeste, vidim da je to šablon. Nešto ti se ne svidi, ti jednostavno skloniš. I odmah nije istina. :lol: A evo i dokaza da ima nešto u svemu tome. :lol:
Сваки човек је јединка за себе, а поступке појединаца представљати као поступке целих народа није добро!
Због тога сам тражио од администрације да се тема обрише јер распирује расну нетрпељивост.
Тема није постављена у складу са правилником!

Сваки човек је јединка за себе, а поступке појединаца представљати као поступке целих народа није добро!
Због тога сам тражио од администрације да се тема обрише јер распирује расну нетрпељивост.
Тема није постављена у складу са правилником!
Ako broj pojedinaca pređe neku granicu?

Ja ne znam takve.

To je izmisljotina Milosevicevog rezima i glupih cetnika.

Posto sam ja bio UCESNIK DOGADJAJA - znam ISTINU.

Ako je neko tada pevao, to je bilo 0,00000001% Srba

OSTALI SU PLAKALI!

ISKRENO!

Е видиш ја знам,знам и комунисте Србе који нису плакали за Титом,био сам и ја учесник догађаја истина био сам дете 14 година али се ипак сећам да нису сви плакали.

И зашто четнике називаш ``глупим``зато што се борили против окупатора или зато што су убијали твоје па ти то смета?И да ниси ми ово објаснио на једној теми,зашто би Дража био одликован француским ратним крстом и америчком легијом заслуга ако је по твојој причи сарађивао са немцима?

Ako broj pojedinaca pređe neku granicu?

Нема то везе, историја корејског народа не почиње комунизмом.
Не треба због идеолошке нетрпељивости распиривати расну мржњу.

У Југославији су распиривали из иностранства националну мржњу због идеолошке мржње која је владала на Западу.

Kao vi neku Ameriku ili šiptare ovde na Krstarici?

Опет у множини причаш, то нема везе самном и многима на форуму.
Нико не критикује Америку и Албанију због народа који тамо живи већ због агресивне политике тих влада, политиком којом желе да поробе мирољубиве народе.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back