Braćo Adventisti, zamolio bih vas da nas ne vređate, izazivate i diskreditujete.
Za sve što su vas Adventisti uvredili, molim vas da nam oprostite!
I neka Otac nebeski oprosti i svima onima koji su Adventiste Sedmog dana vređali, izazivali i diskreditovali.
Mi Pravoslavci ODLIČNO znamo ko je E.G.W. i kome se ona molila i kome je služila - To se lepo vidi kada se pročitaju sve njene knjige i dobro analiira šta je sve trabunjala!
Nadam se da će svi pravoslavni vernici potvrditi tu Vašu tvrdnju?
Evo dok se ne vratim sa odmora, svi možete pročitati jedan pasos iz njenih knjiga...
.. i iznesite ovde pred svima svoj vrednosni sud!
Dakle, potvrdite tu tvrdnju svojim rečima i to od onoga što ste sami čitali iz njenih kniga (a ne samo da kopirate sa sajtova neprijatelja Adventista Sedmog dana)
Ostajte nam dobro i zdravo, ali vodite računa kom bogu se molite i služite sa vašom doktrinom i E.G.W!
Hvala, takođe neka i sve vas Bog blagoslovi...
1Ti 2:4 Koji hoće da se svi ljudi spasu, i da dođu u poznanje istine.
1Ti 2:5 Jer je jedan Bog, i jedan posrednik Boga i ljudi, čovek Hristos Isus,
PS
I još jednom DOBRO izanalizirajte DOKTRINU SPC-a pa se uverite ko ima više istine - ASD ili SPC !!!
Neka Božja reč sama odgovori:
Rev 12:17
I razgnevi se zmija na ženu, i otide da se pobije sa ostalim semenom njenim, koje drži zapovesti Božije i ima svedočanstvo Isusa Hrista.
&
Rev 19:10 I padnuvši pred nogama njegovim poklonih mu se; i reče mi: Gle, nemoj, ja sam sluga kao i ti i braća tvoja koja imaju
svedočanstvo Isusovo. Bogu se pokloni; jer je
svedočanstvo Isusovo Duh Proroštva.
KONTEKST:
Rev 19:1 I posle ovog čuh glas veliki naroda mnogog na nebu gde govori: Aliluja! Spasenje i slava i čast i sila Gospodu našem;
Rev 19:2 Jer su istiniti i pravi sudovi Njegovi, što je osudio kurvu veliku, koja pokvari zemlju kurvarstvom svojim, i pokajao krv slugu svojih od ruke njene.
Rev 19:3 I drugom rekoše: Aliluja! I dim njen izlažaše va vek veka.
Rev 19:4 I padoše dvadeset i četiri starešine, i četiri životinje, i pokloniše se Bogu koji seđaše na prestolu, govoreći: Amin, aliluja!
Rev 19:5 I glas iziđe od prestola koji govori: Hvalite Boga našeg sve sluge Njegove, i koji Ga se bojite, i mali i veliki.
Rev 19:6 I čuh kao glas naroda mnogog, i kao glas voda mnogih, i kao glas gromova jakih, koji govore: Aliluja! Jer caruje Gospod Bog Svedržitelj.
Rev 19:7 Da se radujemo i veselimo, i da damo slavu Njemu; jer dođe svadba Jagnjetova, i žena Njegova pripravila se;
Rev 19:8 I dano joj bi da se obuče u svilu čistu i belu: jer je svila pravda svetih.
Rev 19:9 I reče mi: Napiši: Blago onima koji su pozvani na večeru svadbe Jagnjetove. I reče mi: Ove su reči istinite Božije.
Rev 19:10 I padnuvši pred nogama njegovim poklonih mu se; i reče mi: Gle, nemoj, ja sam sluga kao i ti i braća tvoja koja imaju svedočanstvo Isusovo. Bogu se pokloni; jer je svedočanstvo Isusovo Duh Proroštva.
Rev 19:11 I videh nebo otvoreno, i gle, konj beo, i koji seđaše na njemu zove se Veran i Istinit, i sudi po pravdi i vojuje.
Rev 19:12 A oči su Mu kao plamen ognjeni, i na glavi Njegovoj krune mnoge, i imaše ime napisano, kog niko ne zna do On sam.
Rev 19:13 I beše obučen u haljinu crvenu od krvi, i ime se Njegovo zove: Reč Božija.
Rev 19:14 I vojske nebeske iđahu za Njim na konjima belim, obučene u svilu belu i čistu.
Rev 19:15 I iz usta Njegovih iziđe mač oštar, da njime pobije neznabošce; i On će ih pasti s palicom gvozdenom; i On gazi kacu vina i srdnje i gneva Boga Svedržitelja.
Rev 19:16 I ima na haljini i na stegnu svom ime napisano: Car nad carevima i Gospodar nad gospodarima.
Rev 19:17 I videh jednog anđela gde stoji na suncu i povika glasom velikim govoreći svima pticama koje lete ispod neba: Dođite i skupite se na veliku večeru Božiju,
Rev 19:18 Da jedete mesa od careva, i mesa od vojvoda, i mesa od junaka, i mesa od konja i od onih koji sede na njima, i mesa od svih slobodnjaka i robova, i od malih i od velikih.
Rev 19:19 I videh zver i careve zemaljske i vojnike njihove skupljene da se pobiju s Onim što sedi na konju i s vojskama Njegovim.
Rev 19:20
I bi uhvaćena zver, i s njom lažni prorok koji učini pred njom znake kojima prevari one koji primiše žig zverin i koji se poklanjaju ikoni njenoj: živi biše bačeni oboje u jezero ognjeno, koje gori sumporom.
Rev 19:21 A ostali pobijeni biše mačem Onog što sedi na konju, koji iziđe iz usta Njegovih: i sve se ptice nasitiše od mesa njihovog.