Sreten Žujović
Elita
- Poruka
- 24.255
NE lici na nekog , ko .ebe !
pa i Kostunica NEMA DECE, pa shta? jel, njemu nesto fali (u glavi)?

Још питаш...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NE lici na nekog , ko .ebe !
pa i Kostunica NEMA DECE, pa shta? jel, njemu nesto fali (u glavi)?

Насмејао си ме до суза...ja sam ateista..koji se ponasa i zivi u skladu sa svim bozijim zapovestima daleko vise od vernika...
a gde sam ja rekao da je ateizam religija..??
Možda ja i grešim Pajo ali bojim se da će se potvrditi ono što pišem. Šta mi još smeta kod njih, prozivaju ostale stranke, SNS sa pravom, jer je SNS obesmislio priču o krađi na izborima, napravio od toga farsu Ali nije mi jasno zašto to rade SRS-u, DSS-u i ostalima. SRS je izjavio da oni nisu uočili da je bilo krađe ali to ne znači da je nije bilo, ili kako su to već formulisali Pa se ja pitam zašto neko iz Dveri nije otišao do njihove stranke i ukazao im na ono što su oni saznali, da zatraže njihovu saradnju pa ako odbiju onda bi imalo smisla prozivati ih. DSS je i sam utvrdio neke nepravilnosti, trebalo je zakazati neke sastanke sa njima, pa im ponuditi saradnju, da se ide na dalje dokazivanje krađe ako odbiju imalo bi smisla prozivati ih. Tako i sa ostalima. Nije dovoljno pisati otvorena pisma na sajtu, to je neozbiljno.
Što se tiče RTS-a, tu nema šta da te čudi.
Што,јеси ли ти верник?Ако јеси,реци ми да ли више верујеш лекаркама или медицинским сестрама и зашто?Насмејао си ме до суза...![]()
i ja sam ateista...ti nisi pravi ateista,kad volis stranku koja je verski zatucana i koja bi mogla samo da nas unazadi...ne kapiram tvoj stav...ja sam ateista..koji se ponasa i zivi u skladu sa svim bozijim zapovestima daleko vise od vernika...ali sam i svestan religioznosti svog naroda i same potrebe naroda za postovanjem svih bozijih zapovesti...narod je zaboravio na bozije zapovesti...ako je forsiranje pravoslavlja nacin da se povrati najbolji deo tradicije i pravih vrednosti u srpski narod..ja sam za...ako su nosioci duhovnog preporoda dveri...ako su nova politicka opcija koja je nekompromitovana....onda ja kao ateista moram podrzati dveri kao zadnju sansu za spas srpske vere,kulture,tradicije i DRZAVE...
vidis da sam stavio smajlic
npr ako ti ja kazem da si bezobrazna i politicki nepismena, sta ces iz te recenice ti zakljuciti
a} da sam zlonameran ili
b} da sam dobronameran

Znam ja da je njima onemogućen pristup u medijima i da je SNS napravio od krađe farsu ali govorim šta bi bilo razumno da urade. Uzimam jedan primer onoga što su oni opisali da su utvrdili u RIK-u, našli su zapisnik po kome oni imaju 1 glas, a kada su pregledali listiće, pronašli su 30 svojih glasova, negde to ide i do devedeset, pa ja racionalno i razumno pitam zašto nisu uložili žalbu ili šta već treba Upravnom sudu? Ako ih oni ignorišu ili ne reaguju na to ili odbijaju žalbu, onda ima osnova za sumnju i za proteste.Naprotiv, ja imam utisak da oni jedino nešto i rade povodom ove izborne kradje.
Jedini su u javnost izašli (koliko im je to bilo dozvoljeno) sa konkretnim opisom nepravilnosti tokom izbora...a da to nije iznošenje džakova i mrtvaca pred kamere.
Pri tom...njima je u potpunosti zabranjen pristup medijima sa nacionalnom frekvencijom. Eto i sinoć je bez obrazloženja skinuta sa programa emisija na B92 u kojoj je trebao da se pojavi Vladan Glišić.
Ja uopšte ne sumnjam da oni rade svoj posao najbolje kako znaju i umeju. Malo mi je nategnuto to što kažeš...."trebali su da rade ono što sam ja napisao".
Пајо,већина Срба који кажу да су верници,лажу.Незнање о канонима сопствене религије не може да их опере од тога што су лажови и лицемери.Да их питаш да наброје 10 божјих заповести,чак ни то не знају.Сами лажу себе и терају у апсурд,ако умеју да се прекрсте,то не значи да су верници,нити ишта значи то што они тврде.
Што,јеси ли ти верник?Ако јеси,реци ми да ли више верујеш лекаркама или медицинским сестрама и зашто?
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/dveri-na-delu/2012/maj/poruka-rezimu-istice-vreme-do-ulicnog-protesta.php
Boga mi Dveri iz dana u dan sve više počinju da mi idu na nerve. Opasna demagogija, daju režimu 48 sati da formiraju nezavisnu komisiju da ponovo broji glasove, da se utvrde nepravilnosti, itd. Ako vlasti to ne učine idu protesti, i do danas su čekali da im to saopšte? Četvrtak u ponoć počinje izborna tišina za drugi krug, neće biti nikakvog izveštavanja sa protesta, verovatno će takvi protesti biti zabranjeni. Žaliće se kako su im zabranili proteste, izbori će proći, i od cele priče neće biti ništa.
Juče sam pisao http://forum.krstarica.com/showthread.php/553215-Da-li-je-RTS-snimio-kra%C4%91u-glasova?p=21633508#post21633508 ima dva posta.
Uglavnom, sve što rade je sa velikim zakašnjenjem, nije efikasno, jako neozbiljno, ništa ne preduzimaju, osim što pišu na svom sajtu otvorena pisma sa pozivom drugima, apele i sl. umesto svega toga morali su da rade ono što sam opisao u linku i ako su želeli saradnju sa drugim strankama, to je trebalo da se radi na način, da se ostvare kontakti, zajednički sastanci, da se iznesu saznanja o nepravilnostima, način daljeg delovanja i još mnogo toga.Ovo što rade je na žalost najobičnija demagogija i politički marketing.
i ja sam ateista...ti nisi pravi ateista,kad volis stranku koja je verski zatucana i koja bi mogla samo da nas unazadi...ne kapiram tvoj stav...
Ја сам атеиста,лажни верниче и лицемеру.aman bre
ti trazis od srba da ima farisejsku veru, a ta vera je osudjena, da li je bitno da covek veruje iz srca,duse,glave ili da poznaje sve kanone i zakone?
ko tebi dade vlast da kazes koje pravi a ko je lazni vernik?
po meni su takvi vernici najgori vernici, fariseji ili ovi danasnji sektasi koji znaju svako slovo biblije a veru iskrenu nemaju.
Ovih dana sam i sama malo razmišljala o njima, Dverima pa i ljudima kao što si ti , ja...slični smo u mnogim aspektima sem što se ja nikada nisam izjašnjavala kao ateista .
Smatram da je vera , intiman čin , osećaj ...ono moje koje se ne kači o vrat i ne služi za potkusurivanje sa neistomišljenicima.
Naravno da sam svesna da sam pravoslavka i to ističem samo u situacijama kad mi se neko popne na vr' one stvari pa iz prkosa ...argumentovano.
Elem , da se vratim na Dveri : motrim ih iz prikrajka već izvesno vreme i pazi , meni koju više nije teško zavarati ni izvozati ( iskustvo čini svoje ) , ovi nit' smrde nit' mirišu .
Jedna od odrednica mi je ona naša :" O'kle pare majstori " , na čemu pogiboše mnogi "junaci" i kako se špekuliše da pare dolaze od gastarbajtera i to onih pobeglica čiji unuci i deca više ni na karti ne umeju da pokažu Srbiju a kamo li da imaju ikakve veze sa njom , meni ne da ne uliva poverenje već naprotiv, duboki oprez i pomalo i strah.
Već se ovaj jadni narod okliznuo na gomilu banana koje su pevale slavujevu pesmu i šta bi na kraju : svelo se na interesne grupe koje kroz promociju takvih otimaju deo našeg kolača za sebe , a nama više ni tacna ne osta.
Mislim da si požurio...nisi malo dete , sačekaj , nek' se dokažu i pokažu , ne pada sneg da pokrije breg , već da svaka zver otkrije svoj trag![]()
Колико ми је досад познато,раде све супротно од оног што вас професори уче да не треба.Не верујем само ако пуше Дрину без филтера...
Нисам читао тему досад,само сам изнео нека своја запажања.Наши људи су оперисани од чињеница и здравог разума.Умеју да се смртно наљуте и увреде кад им предочиш како изгледају и кажеш да се то не слаже са убеђењима која износе.
Znam ja da je njima onemogućen pristup u medijima i da je SNS napravio od krađe farsu ali govorim šta bi bilo razumno da urade. Uzimam jedan primer onoga što su oni opisali da su utvrdili u RIK-u, našli su zapisnik po kome oni imaju 1 glas, a kada su pregledali listiće, pronašli su 30 svojih glasova, negde to ide i do devedeset, pa ja racionalno i razumno pitam zašto nisu uložili žalbu ili šta već treba Upravnom sudu? Ako ih oni ignorišu ili ne reaguju na to ili odbijaju žalbu, onda ima osnova za sumnju i za proteste.
Očigledno ne želiš da shvatiš o čemu govorim. Ako ovo što sam do sada napisao nije bilo racionalno i razumno, onda ne znam šta više da ti kažem.A šta tebi govori činjenica da opozicione stranke kao što su SRS i DSS sa neuporedivo razvijenijom stranačkom infrastrukturom, mnogo više kontrolora i milion puta većim političkim iskustvom....čekaju da im Dveri dodju na noge i ukažu na nepravilnosti na izborima?
Možda ja i grešim Pajo ali bojim se da će se potvrditi ono što pišem. Šta mi još smeta kod njih, prozivaju ostale stranke, SNS sa pravom, jer je SNS obesmislio priču o krađi na izborima, napravio od toga farsu Ali nije mi jasno zašto to rade SRS-u, DSS-u i ostalima. SRS je izjavio da oni nisu uočili da je bilo krađe ali to ne znači da je nije bilo, ili kako su to već formulisali Pa se ja pitam zašto neko iz Dveri nije otišao do njihove stranke i ukazao im na ono što su oni saznali, da zatraže njihovu saradnju pa ako odbiju onda bi imalo smisla prozivati ih. DSS je i sam utvrdio neke nepravilnosti, trebalo je zakazati neke sastanke sa njima, pa im ponuditi saradnju, da se ide na dalje dokazivanje krađe ako odbiju imalo bi smisla prozivati ih. Tako i sa ostalima. Nije dovoljno pisati otvorena pisma na sajtu, to je neozbiljno.
Što se tiče RTS-a, tu nema šta da te čudi.
Насмејао си ме до суза...![]()
Očigledno ne želiš da shvatiš o čemu govorim. Ako ovo što sam do sada napisao nije bilo racionalno i razumno, onda ne znam šta više da ti kažem.
Nisu svi simpatizer Dveri vernici,ljudi traze nesto novo i ono sto cuju od predstavnika pokreta a danas pol.partije Dveri je ono sto zele da cuju, i to nema veze sa tim da li si ti ateista ili vernik.Nema obecanja o desetina miliardi dolara ulaganja,proterivanju MMF sutom u doope,za par godina clanstvo u EU,velicanja primitivizma.To razumni ne zele da cuju jer su to lazi i zbog toga se okrecu ovom pokretuja sam ateista..koji se ponasa i zivi u skladu sa svim bozijim zapovestima daleko vise od vernika...ali sam i svestan religioznosti svog naroda i same potrebe naroda za postovanjem svih bozijih zapovesti...narod je zaboravio na bozije zapovesti...ako je forsiranje pravoslavlja nacin da se povrati najbolji deo tradicije i pravih vrednosti u srpski narod..ja sam za...ako su nosioci duhovnog preporoda dveri...ako su nova politicka opcija koja je nekompromitovana....onda ja kao ateista moram podrzati dveri kao zadnju sansu za spas srpske vere,kulture,tradicije i DRZAVE...
naravno da me je briga,kada se ta crkva stalno mesa u politiku,i ta stranka nam nabija nekakva''moralna''nacela....mi smo SEKULARNA drzava!Pa i ti si zatucan jer robuješ svojim ateističkim dogmama.
Šta te briga što je neko religiozan?
i ja sam ateista...ti nisi pravi ateista,kad volis stranku koja je verski zatucana i koja bi mogla samo da nas unazadi...ne kapiram tvoj stav...