gost 230618
Veoma poznat
- Poruka
- 10.610
jesam li ja pobrkala nesto ili si ti pisao kako si je jurio po gradu i molio da ne abortira jer je trudnoca ispala neplanirana????
Dobro si upamtila

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesam li ja pobrkala nesto ili si ti pisao kako si je jurio po gradu i molio da ne abortira jer je trudnoca ispala neplanirana????
Dobro si upamtilaTo je bilo kada je konačno uspela zatrudneti. Žešći nesporazum reči je bio tog dana, pa je ona (inače živac žena) donela tu bizarnu odluku.
aaaaaaaa....ebote, dobro mi memorija radi
)))
Ja kresao jednu od 22 god. (ja imam 40 i nešto) i morao da se učipim za njenu šminku nekih 11.000,00 din. Računam da je mala polu-profi tako da ne bi trebalo biti problema, međutim meni pukao kondom a ona u vrisku. Dobila histerični napad. Plače kao malo dete. Morao sam je sesti u krilo kao bebu, ljubiti u obraz, maziti po akupunkturnim tačkama na leđima da je opustim, sva se tresla od panike, kaže da ne sme da ode kod zubara a kamo li da se porodi, teško sam je smirio, od tada ne govori sa mnom, a rezultat se još ne zna, pošto je to bilo skoro....videćemo.
p.s. šta da joj obećam i kako da je hipmotišem da ne abortira nego da rodi ako se nešto zametne...ako neće da ga odgaja nek da meni bebu, ja ću sam.![]()
dakle mozak ti ne radi
ali ti funkcionishe penis
Hvala Svevišnjem još dobro radi
A sad obrazloži uvredu.![]()
imati 40 i neshto godina (ja kontam da ti je 45+) i uprazhnjavati sex sa devojkom od 22 godina jeste perverzija
imati 40 i neshto godina (ja kontam da ti je 45+) i uprazhnjavati sex sa devojkom od 22 godina jeste perverzija
22 god. su 18+4, a budući da mi mala i naplaćuje sex, ne vidim u čemu je problem?![]()
ovo izgleda nacionalna boljka, radije deponija u ustima nego da se ne daj boze nesto cacne...fuj, kolko je meni gadno kad samo pomislim sta ljudi gaje u sebiJa kresao jednu od 22 god. (ja imam 40 i nešto) i morao da se učipim za njenu šminku nekih 11.000,00 din. Računam da je mala polu-profi tako da ne bi trebalo biti problema, međutim meni pukao kondom a ona u vrisku. Dobila histerični napad. Plače kao malo dete. Morao sam je sesti u krilo kao bebu, ljubiti u obraz, maziti po akupunkturnim tačkama na leđima da je opustim, sva se tresla od panike, kaže da ne sme da ode kod zubara a kamo li da se porodi, teško sam je smirio, od tada ne govori sa mnom, a rezultat se još ne zna, pošto je to bilo skoro....videćemo.
p.s. šta da joj obećam i kako da je hipnotišem da ne abortira nego da rodi ako se nešto zametne...ako neće da ga odgaja nek da meni bebu, ja ću sam.![]()
Kada vodite ljubav (imate seks, ili kada se jeebete) i kada vrhunac doživljavate spojeni, desi se nekom se da pukne kondom, a to devojka oseti izlivanjem sperme, dok momak to oseti na primer, naglim padom trenja klizanja. Može i da se ništa ne oseti, može svašta da se oseti, ali to nije predmet teme.
Dakle, devojka odluči da će da uzme pilulu "za dan posle". Malo olakšanje dođe i kod momka (jer ipak, posle toga je sve njena odluka i njeni su postupci, koliko god zajedno odlučivali). Potencija je spala, misli se roje, kondoma ima još u šteku, ali koji će nam moj sad? Dolazimo do sledećeg pitanja:
Da li biste iskoristili priliku i nastavili jedno 5-6 puta bez kondoma da se malo izdovoljite sa seksom "bez vađenja"?
Pazite, ovde samo treba napomenuti, da u takvim situacijama, malo ljudi posle pucanja kondoma pomišlja na seks, ali pravi dosetljivci verujem da ipak postoje.
Priznajem, moja cura (sadašnja žena) i ja smo tek nekih desetak meseci nakon ovakvog slučaja zaista krenuli u seks bez zaštite, sa namerom da dobijemo dete. Kada sam je pitao pre neki mesec ovo, ona je rekla: "Eee, ko je tada mislio o tome. Trebali smo još par puta bez kondoma".
ako sam razumela temu, kad je vec puklo, pa kud puklo da puklo, nek me puni, uzecu ionako pilulu za dan posle??
ne, fuj, ne..
Ajde sad komšinice, meni za ljubav, stavi se u situaciju devojke, koja to radi samo sa kondomom i desi se slučaj iz uvodnog posta. Iskreno mi reci šta bi se desilo. Znači, sve ono, strah, iznenađenje, naviru misli, a momak se seti: "E, ajde kad ćeš već popiti pilulu, da ne propadne ovo u jajima što je ostalo".![]()
Ja kresao jednu od 22 god. (ja imam 40 i nešto) i morao da se učipim za njenu šminku nekih 11.000,00 din.
I'm sorry, what now?
![]()
Nije meni upuceno, ali posto se tice zene koja nece bez kondoma (a ja spadam u tu kategoriju) mom partneru se deslo da je pukao kondom, ali posto je video da mi nije sve jedno nije mu palo na pamet da nastavi bilo sta... A i da je hteo ovo sto si ti napisao u uvodnom postu izleteo bi kroz prozor.
Ma , Paranormalna pravi racunicu .22 god. su 18+4, a budući da mi mala i naplaćuje sex, ne vidim u čemu je problem?![]()
А брате ти си са њом био у браку, болео те и да остане трудна.. Реално.. Иначе вадиш на време и Бог да те види.. То што кажеш "кад свршиш она одлучује", поента је доћи до тога да она не одлучује, то увек испадне пиздарлук.
Kada vodite ljubav (imate seks, ili kada se jeebete) i kada vrhunac doživljavate spojeni, desi se nekom se da pukne kondom, a to devojka oseti izlivanjem sperme, dok momak to oseti na primer, naglim padom trenja klizanja. Može i da se ništa ne oseti, može svašta da se oseti, ali to nije predmet teme.
Dakle, devojka odluči da će da uzme pilulu "za dan posle". Malo olakšanje dođe i kod momka (jer ipak, posle toga je sve njena odluka i njeni su postupci, koliko god zajedno odlučivali). Potencija je spala, misli se roje, kondoma ima još u šteku, ali koji će nam moj sad? Dolazimo do sledećeg pitanja:
Da li biste iskoristili priliku i nastavili jedno 5-6 puta bez kondoma da se malo izdovoljite sa seksom "bez vađenja"?
Pazite, ovde samo treba napomenuti, da u takvim situacijama, malo ljudi posle pucanja kondoma pomišlja na seks, ali pravi dosetljivci verujem da ipak postoje.
Priznajem, moja cura (sadašnja žena) i ja smo tek nekih desetak meseci nakon ovakvog slučaja zaista krenuli u seks bez zaštite, sa namerom da dobijemo dete. Kada sam je pitao pre neki mesec ovo, ona je rekla: "Eee, ko je tada mislio o tome. Trebali smo još par puta bez kondoma".