Načelan dogovor – subvencije po hektaru

cronamm

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
300
Na sastanku delegacije dela nezadovoljnih zemljoradnika iz Vojvodine i predstavnika Ministarstva poljoprivrede i trgovine, koji trajao više od sedam sati, postignut je načelan dogovor da se subvencije u agraru isplaćuju po hektaru, a konkretno rešenje o tome biće usvojeno danas.

Izvor : http://www.***************/home

Ma treba da se uvedu subvencije po gazdinstvu.

Što da subvencionišemo gazdetine ?

Nek subvencionišu oni sami sebe.

Treba pomoći slabima da prežive i ojačaju.

Treba da dobije subvencije u iznosu koliki je minimalac svako seosko porodično gazdinstvo do dvadeset hektara.

Ovima preko dvadeset hektara ne treba stimulacija.

To je novac koji znači mesečno za jednu porodicu, da živi i radi na selu i da se spreči umiranje sela.

To je put za zapošljavanje i natalitet.

Zloupotrebe kažnjavati strogo.

Nisam razumeo ovaj tvoj komentar? Cekaj, ti bi zeleo da ovi sto maze ove silne telice i kravice po seoskim gazdinstvima budu posteni, pa ni po babu ni po stricevima?!

A pa ne moze to tako. Moze na teve-u, reklama za glupe srpske narodne mase. Ovako, mi cemo, gospodo tajkuni, da uradimo nesto za vas (da uzmemo od sirotinje i damo vama, bogatima), a i vi cete da uradite nesto za nas (da nama LICNO i PRILICNO zavrnete 20% provizije u dzep na ovaj ili onaj nacine).

Ko yebe umiranje sela (mi na vlasti ne trosimo stilske i pesnicke figure, mi trosimo samo figurae veneris sa sponzorusama). Cekaj da mi na vlasti podelimo lovku iz Budzeta, a posle nas potop (nojeva barka nije ukljucena u cenu).

_nobody_

Sinak, ti si mnogo pozeleo. I previse... Znas, i ja bih hteo da letim na Mesec. Ne mere, nikako. :mrgreen:

_nobody_

Sinak će uskoro da putuje tamo gde nema stimulacija.

Želja se i ne odnosi na mene i moju generaciju.

Kažem to sve samo kao komentar na temu o štrajku zbog subvencija, ljudi koji imaju traktore koji koštaju koliko prosečan Srbin neće do penzije zaraditi kao platu.

Back