IDEALAN MUZ

Da zna šta hoće i da zna šta ja neću. :mrgreen: Da ne pada u nesvest kad ja dreknem. Da nije lenčuga, da ume da poštuje što je za poštovanje. Da sam mu ja prva i poslednja misao. :mrgreen: Da voli život. Da ume da me nasmeje i kad mi nije do smeha.:) Da mogu da mu verujem. Da veruje meni više nego samom sebi.

......ovakav,samo takvog vise nema....

Vama bi se stvarno dopao muškarac koji više veruje vama nego samom sebi?

To nikako. Treba da veruje u ispravnost svoje odluke da ukoliko u svakom mometnu svog malog zivota nije u stanju max zadovoljiti objekat svog divljenja emotivno intelektualno i fizicki, voljenom bicu ostavi punu slobodu izbora kompenzacija koje ce je odrzati u homeostazi harmonije. Eto, samo to :malav:

Poslednja izmena:
Vama bi se stvarno dopao muškarac koji više veruje vama nego samom sebi?

Ima tu jedna caka: Prvo mora da bude dovoljno samouveren, da bi mogao da veruje nekom drugom. Kad sam rekla da veruje meni više nego samom sebi, mislila sam da veruje u mene kao osobu, i da veruje u moje prosuđivanje - ne da je najpametnije na svetu, već da je iskreno i najbolje što umem, i da je nedvosmisleno Lišeni bilo kakvih kalkulacija i sl.

И то беспоговорно. Да им је прва и последња мисао, да у сваком резанцу супе види њен осмех и све њене лажи да гута као резанце.

Nemoj da si tako pesimističan. :)

Da sam mu prva i poslednja misao, da je svaki njegov dah posvećen meni, da sam njegova zvezda danica - znači da mora osećati pravo jedinstvo duha, tela ciljeva i interesa samnom i čvrsto verovati da je izabrao za sebe ženu koja mu najviše odgovara. Da smo tim.

obican.
da ne kuka i ne zali se, ne svadja se, ne vice. da je uredan. da je lepo vaspitan, kulturan, dostojanstven...nema veze sa izgledom, koji moze biti sasvim prosecan...da je smiren i racionalan...
da ne zvoca, da ne zahteva, da sam mu ja na prvom mestu, da nije ljubomoran na svakog muskarca sa kojim pricam.
da ima normalan posao, sto bi u srpskim uslovima znacilo, da je neki extra sposoban tip...
da imamo o cemu da pricamo, da nam je dobar sex...
mislim da je to sasvim prosecno i obicno i mislim da manje od toga ne bih mogla podneti.

Ima tu jedna caka: Prvo mora da bude dovoljno samouveren, da bi mogao da veruje nekom drugom. Kad sam rekla da veruje meni više nego samom sebi, mislila sam da veruje u mene kao osobu, i da veruje u moje prosuđivanje - ne da je najpametnije na svetu, već da je iskreno i najbolje što umem, i da je nedvosmisleno Lišeni bilo kakvih kalkulacija i sl.

e, to ti je pametno. hocu i ja to!

nemam puno problema sa ocekivanjima od njega...jedino moje ocekivanje je da on nema nekih spektakularnih ocekivanja od mene, na primer da ne izlazim iz kuce kad on nije tu i da patim za njim :malav:...ja radim najbolje sto umem i najboje sto mislim da treba, i neko ko ne misli da sam takva, ne treba da bude pored mene...

onaj koji pronadje drevnu inspiraciju u meni

556463_296770420392864_147625768640664_707811_154435031_n.jpg
:heart:

evo mm je idealan:lol:..treso chovek tepihe pre neki dan dodushe uz puno zvocanja,shto mene naravno nije nimalo potresli jer vazan je uchinak jel, pa je ondak dovukapo pice i sokove iako lift ne radi a josh juce i cvece doneo...:mrgreen:da mi je neko prichao da ce on sve to radi ne bih verovala...ali chuda postoje:zcepanje:...samo treba biti strpljiv i sachekati jedno 26 gd...:cistinaocare:

Hajde da vidimo kakav je to idealan muz za nase zene,sta treba da ima,sta da nema,kako da se ponasa,kako da izgleda.Kakav je to vas princ iz bajke koga trazite,mozda ste ga i nasle,ili se pak razocarale.
A mozda trazite i dalje?
Pa, izvolite dame.

Idealan muz ne postoji, naravno ni idealna zena.
Nista nije idealno (otkrila sam toplu vodu upravo).
Svi saraju, te u skladu sa tim treba zbrisati od zablude da postoji srecan brak.
Mada... ajd, dobro... postoji prividno srecan brak.

Idealan muz ne postoji, naravno ni idealna zena.
Nista nije idealno (otkrila sam toplu vodu upravo).
Svi saraju, te u skladu sa tim treba zbrisati od zablude da postoji srecan brak.
Mada... ajd, dobro... postoji prividno srecan brak.

Sa prve dve recenice se slazem. Sa ostalim jok. Ali me mrzi da razglabam i obrazlozavam sad.

Back