АЛБАНЦИ СА ЈУГА СРБИЈЕ ТРАЖЕ ПРИПАЈАЊЕ КОСОВУ*

siptari za razliku od srba---tacno znaju sta hoce...imaju jasno zacrtan nacionalni cilj...iako vecina stanovnistva nepismeno--siptari su zahvaljujuci patrijahalnom vaspitanju i surovoj kontroli politickih vodja daleko organizovaniji...i dok ostali balkanski narodi to previdjaju---albanci rade radnju...a ostali narodi se gloze izmedju sebe zarad politicke dominacije medju sobom..velika cena osvescenja ostalih balkanskih naroda bice prevelika..
Korektan post za razliku od ostalih .
Samo mi nije jasno sta cesto procitam , ne samo u vashem postu , ovako ".iako vecina stanovnistva nepismeno--siptari ", gde su tih nepismeni " siptari" , cesto ih trazim ali nisam mogao ih naci , ili pamtite mozhda vreme iz II svetskog rata ?

Па зар није свимна већ јасно?
ЗА ЦЕО СВЕТ ВАЖЕ ЈЕДНА ПРАВИЛА, ЗА СРБЕ ДРУГА !!!
Ми смо ипак Јевреји модерног доба...

Ti bre kasnis sa tom pricom.To je prosipao Vuk Draskovic krajem osamdesetih.Danas je Izrael vodeci neprijatelj srpstva a prijatelji su mu Iran i Severna Koreja.Krug prijatelja se opasno smanjuje kako padaju arapski diktatori

Samo mi nije jasno sta cesto procitam , ne samo u vashem postu , ovako ".iako vecina stanovnistva nepismeno--siptari ", gde su tih nepismeni " siptari" , cesto ih trazim ali nisam mogao ih naci , ili pamtite mozhda vreme iz II svetskog rata ?

Znači opismenili vas Tito i Sloba .....
Hbte izgradili vam škole čak i tamo gde nema dece ....

Pajo ,pa baš zato to i pominjem.Rad ljudi koji su se latili državnog posla nije da rade nešto ,ili ne rade,kako im se ćefne.Samo u ovakvoj Srbiji lokalni funkcioneri mogu da rade stvari kako nađu za shodno i da zastupaju ideje koje jesu protiv interesa države i većinskog naroda.U isto vreme kada se ostavljeni Srbi u okupiranom delom države izjašnjavaju tpo se satatnizuje i ne priznaje.Pa da nije malo mnogo ?

koliko procentualno siptara ima zavrsenu srednju skolu..?? a fakultet..??
svojevremeno sam bio u vojnoj skoli sa siptarem vukovcem--koji nije znao tablicu mnozenja....
sad je taj nacelnik policije u jednom vecem gradu na KIM...tvrdim da i danas verovatno ne zna tablicu mnozenja...

Kako gde da ih nađeš?

Pa pogledaj se u ogledalo, eto ti ga prvi , a onda redom :)

Pajo ,pa baš zato to i pominjem.Rad ljudi koji su se latili državnog posla nije da rade nešto ,ili ne rade,kako im se ćefne.Samo u ovakvoj Srbiji lokalni funkcioneri mogu da rade stvari kako nađu za shodno i da zastupaju ideje koje jesu protiv interesa države i većinskog naroda.U isto vreme kada se ostavljeni Srbi u okupiranom delom države izjašnjavaju tpo se satatnizuje i ne priznaje.Pa da nije malo mnogo ?

po meni kofa je davno prepunjena...

koliko procentualno siptara ima zavrsenu srednju skolu..?? a fakultet..??
svojevremeno sam bio u vojnoj skoli sa siptarem vukovcem--koji nije znao tablicu mnozenja....
sad je taj nacelnik policije u jednom vecem gradu na KIM...tvrdim da i danas verovatno ne zna tablicu mnozenja...
To sta pises je od stare generacije , i ne svih su bili Analfabeti dok mladja generacija ne da ima srednju skolu , nego to i mora da ima , mislim zakonski .

Poslednja izmena od moderatora:
To sta pises je od stare generacije , i ne svih su bili Analfabeti dok mladja generacija ne da ima srednju skolu , nego to i mora da ima , mislim zakonski .

jel to znaci da si ti potpuno samostalan u odlucivanju..??
znaci li to da mozes donositi samostalno sve odluke i pored oca ili dede koji je najstariji clan porodice..??

Poslednja izmena od moderatora:
@RebeccaBg
Ne ocekuj od mene da pisem srpski kao i ti , valjda nisi toliko glupa kako sto izgledas , bar ne toliko prema tvojim naivnim postovima :)

Ako tebi izgledam glupo , veći kompliment skoro ne dobih .

Zabrinula bih se da je obratno jer koga vi hvalite i cenite , obraz je odavno bacio u đubre gde mu realno i jeste mesto . :)

Čitam nekidan u novinama da je kosovska delegacija u Bruxellesu zastupala stav "Kosovo do Niša". Ni manje, ni više. Dakle, Preševska dolina vam je najmanji problem.

Dobro si pročitao i to im je tek početak .

kako ono reče ona debela nakaza tahiri : otopiće se zvezdica do proleća , a kako su krenuli, ne sumnjam, pleme je to krvožedno, ne zaboravimo.

Sta fali ako je do Nisa?Mozda su culi da ce Srbija da se prosiri do Karlobaga pa resili i oni malo da sanjaju

Ako misliš da će šiptari tebe da poštede jer si im bio lojalan i dobar kao čuvar zatvora tamo u ostvarivanju okupacije , grdno se varaš...zna se kako divljačno pleme postupa kada nekog plati i iskoristi , nož u leđa i gotovo , tako da sam na tvom mestu , ne bih se mnogo nadala i radovala .:sad2:

Ako misliš da će šiptari tebe da poštede jer si im bio lojalan i dobar kao čuvar zatvora tamo u ostvarivanju okupacije , grdno se varaš...zna se kako divljačno pleme postupa kada nekog plati i iskoristi , nož u leđa i gotovo , tako da sam na tvom mestu , ne bih se mnogo nadala i radovala .:sad2:

Ne bojim se ja njih dok je takvih junaka kao sto si ti.Kao sto ste odbranili Kosovo valjda cete i mene da uzmete pod zastitu

Ne bojim se ja njih dok je takvih junaka kao sto si ti.Kao sto ste odbranili Kosovo valjda cete i mene da uzmete pod zastitu

Ja ni ne kažem da sam junak jer da sam junak već bih bila dole pa šta god da se desi , a to ko će tebe zaštiti , bojim se da neće niko...znaš da svi preziru izdajice i nalogodavci im i oni koje su izdali , tako da ...mrka kapa , ne bila ti u koži :sad2:

Ja ni ne kažem da sam junak jer da sam junak već bih bila dole pa šta god da se desi , a to ko će tebe zaštiti , bojim se da neće niko...znaš da svi preziru izdajice i nalogodavci im i oni koje su izdali , tako da ...mrka kapa , ne bila ti u koži :sad2:

E bas sam se razocarao.Prvo sto cu da ostanem nezasticen a onda jer sam shvatio da si ti patriota jet potrosis koji kilovat struje za forumsku borbu a ja eto nisam.E kad bi svi branili Srbiju kao ti gde bi joj bio kraj

al fazon....ovde sto su po Medvedju sve gi znam....OK momci...druzimo se, pijemo, igramo fudbal zajedno....ima i siptari sto su goovna od ljudi ali takvih ima i medju srbima....siptarske devojke idu i sa srbima...po slave idu siptari srbima sto mi je bilo neobicno....niko od njih ne trazi nista, nit pominju politiku, neko otcepljenje...cak ima nekih koji su sa nama i mi pijani pevamo "ko ne skace taj je siptar" i siptari skacu....
problem su ovi sa kosova koji su placeni da dodju u Medvedju da naprave incident pa onda da se pozovu Evropi na nacionalnu osnovu i da je zivot albanaca u Srbiji nemoguc...

e druze da ti kazem nesto kao makedonac kakve su siptari ovde i svuda da znas za uvijek. kad su manjina onda su najbolji na svetu i ima da se druze sa nama i sve to ali kad sum vecina ima da te pregaze kao nista, onda nemaju milovanje kao sto imamo mi kad smo u vecina.

Back