gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Еботе какав си ти болесник...
Зашто постављаш слику жене која се управо породила и њене бебе?
Вас "националисте" треба кастрирати.
Strasno, prijavila sam ovaj uzas, ovu ljudsku muku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Еботе какав си ти болесник...
Зашто постављаш слику жене која се управо породила и њене бебе?
Вас "националисте" треба кастрирати.
Док ја дођем до Бога хтео бих да се прво дружим са људима и женама.Није верска симболика за почетнике, већ смирење и учење.
Веруј ми, пре ћеш разумети квантну механику, него духовност у том стању у ком се налазиш.
П.С.
Казна или помиловање су тек након преласка из овог живота, који би се дословно могао назвати век Божије милости, дуготрпљења и неисказаног човекољубља.
Да неко има изразиту жељу да оде у бановину.Шта је поента са оним сликама болесно дебелих жена?
Jaoj Vladane, zaista ne verujem u to. Ustalom on godinama stoji u Kremlju, da je stvarno tako neko bi ga maknuo. Molim te, ne muci me i ovaj narod.
pa valjda da udari kontru onim zgodnim komunistkinjama pa pobrkao loncice.![]()
Даће Бог, па не само да ћеш веровати, него ће ти бити откривена и дубина и ширина и висина те истине.
Не хули на милост Божију.
Спаса нам има, ако га љубимо држећи Његове заповести.
Одстрани из срца све што Њега негира и жалости, и видећеш га сигурно.
Радост и мир ће то виђење теби невиђеног да запечате.
Комунизам нема алтернативу
А овамо против Тадића ......
Даће Бог, па не само да ћеш веровати, него ће ти бити откривена и дубина и ширина и висина те истине.
Валјко је показивао спољашњи изглед комунисткиња, а радикал унутрашњи изглед.
пустите човека да се изражава, ако вам се не свиђа игнор.
Де нађе ту инцестну будалу да качиш?УУУУУ мислисш да сам се много уплашио!
![]()
Veru imam, propoved mi ne treba, Bog?
Strasno, prijavila sam ovaj uzas, ovu ljudsku muku.
Дај Владане, претерујеш. 90% форумаша нема благе везе са Црквом, а ако желиш да мисонариш, чини то на суптилнији начин.
Дај Владане, претерујеш. 90% форумаша нема благе везе са Црквом, а ако желиш да мисонариш, чини то на суптилнији начин.
Нека твоја процена, а? Ако је толико, онда је забрињавајуће.
kako moze kad misli da vidi bolje od drugih?To je ono sto ti imas, blagost, smirenost, razumevanje.Tebi sve verujem, njemu nista.Rec je mocna, a ona izlazi iz duse.
Ko se tebi svidja u danasnjem svetu i da je dobar? Ima li takvog?
Pa nije to unutrasnji izgled, ali ionako je nebitno, detinjarija.
Свиђа?
Мислиш ко ми се чини исправним и на месту?
Има их доста али су из монашких редова.
Нажалост слика болесних жена је унутрашња слика оних које прате човекоцентричну идеологију, која угађа себи а не Богу до мере извитоперења и унакажавања првобитног лика људскости.
То су мало дубље мисли, а на ту дубину мораћеш да ми верујеш на реч.
А шта си написала у пријави? Баш ме занима! Ово је само за твоје очи.
![]()
Дај Владане, претерујеш. 90% форумаша нема благе везе са Црквом, а ако желиш да мисионариш, чини то на суптилнији начин.
Da.
Ali opet mi nisi odgovorio na pitanje - u svetu? A ne u monastvu.
Тја... јесте кад су тада изазвали велику глад у Украјини, али данас, кад на овај начин урушавају капитализам! Треба то подржати на сваки начин.Da ti kažem Vlajko, u komunizmu su ovakvi retrogradni ekonomski pokušaji smatrani reakcionarnim aktivnostima prikrivenih kulaka što je kažnjavano i teranjem na robiju.