КОМУНИЗАМ НЕМА АЛТЕРНАТИВУ | РОБНА РАЗМЕНА СПАС ЗА СЕЉАКЕ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Еботе какав си ти болесник...

Зашто постављаш слику жене која се управо породила и њене бебе? :eek:

Вас "националисте" треба кастрирати.

Strasno, prijavila sam ovaj uzas, ovu ljudsku muku.

Није верска симболика за почетнике, већ смирење и учење.

Веруј ми, пре ћеш разумети квантну механику, него духовност у том стању у ком се налазиш.

П.С.

Казна или помиловање су тек након преласка из овог живота, који би се дословно могао назвати век Божије милости, дуготрпљења и неисказаног човекољубља.
Док ја дођем до Бога хтео бих да се прво дружим са људима и женама. ;)
Шта је поента са оним сликама болесно дебелих жена?
Да неко има изразиту жељу да оде у бановину. :lol:

Jaoj Vladane, zaista ne verujem u to. Ustalom on godinama stoji u Kremlju, da je stvarno tako neko bi ga maknuo. Molim te, ne muci me i ovaj narod.

Даће Бог, па не само да ћеш веровати, него ће ти бити откривена и дубина и ширина и висина те истине.

pa valjda da udari kontru onim zgodnim komunistkinjama pa pobrkao loncice. z:D

Валјко је показивао спољашњи изглед комунисткиња, а радикал унутрашњи изглед.

пустите човека да се изражава, ако вам се не свиђа игнор.

Даће Бог, па не само да ћеш веровати, него ће ти бити откривена и дубина и ширина и висина те истине.

Дај Владане, претерујеш. 90% форумаша нема благе везе са Црквом, а ако желиш да мисионариш, чини то на суптилнији начин.

Poslednja izmena:
Не хули на милост Божију.

Спаса нам има, ако га љубимо држећи Његове заповести.

Одстрани из срца све што Њега негира и жалости, и видећеш га сигурно.

Радост и мир ће то виђење теби невиђеног да запечате.

Veru imam, propoved mi ne treba, Bog?

Ko se tebi svidja u danasnjem svetu i da je dobar? Ima li takvog?

Валјко је показивао спољашњи изглед комунисткиња, а радикал унутрашњи изглед.

пустите човека да се изражава, ако вам се не свиђа игнор.

Pa nije to unutrasnji izgled, ali ionako je nebitno, detinjarija.

УУУУУ мислисш да сам се много уплашио!

97494d1272653036-lb-injectors-over-600-rwhp-added-pics-tony-montana-scarface-say-hello-my-little-friend1.jpg
Де нађе ту инцестну будалу да качиш? :hahaha1:

Дај Владане, претерујеш. 90% форумаша нема благе везе са Црквом, а ако желиш да мисонариш, чини то на суптилнији начин.

Нека твоја процена, а? Ако је толико, онда је забрињавајуће.

Дај Владане, претерујеш. 90% форумаша нема благе везе са Црквом, а ако желиш да мисонариш, чини то на суптилнији начин.

kako moze kad misli da vidi bolje od drugih?To je ono sto ti imas, blagost, smirenost, razumevanje.Tebi sve verujem, njemu nista.Rec je mocna, a ona izlazi iz duse.

Ko se tebi svidja u danasnjem svetu i da je dobar? Ima li takvog?

Pa nije to unutrasnji izgled, ali ionako je nebitno, detinjarija.

Свиђа?

Мислиш ко ми се чини исправним и на месту?

Има их доста али су из монашких редова.

Нажалост слика болесних жена је унутрашња слика оних које прате човекоцентричну идеологију, која угађа себи а не Богу до мере извитоперења и унакажавања првобитног лика људскости.

То су мало дубље мисли, а на ту дубину мораћеш да ми верујеш на реч.

Свиђа?

Мислиш ко ми се чини исправним и на месту?

Има их доста али су из монашких редова.

Нажалост слика болесних жена је унутрашња слика оних које прате човекоцентричну идеологију, која угађа себи а не Богу до мере извитоперења и унакажавања првобитног лика људскости.

То су мало дубље мисли, а на ту дубину мораћеш да ми верујеш на реч.

Da.

Ali opet mi nisi odgovorio na pitanje - u svetu? A ne u monastvu.

Дај Владане, претерујеш. 90% форумаша нема благе везе са Црквом, а ако желиш да мисионариш, чини то на суптилнији начин.

Не мисионарим уопште, то се теби тако чини.

Мислиш да мисонар губи време на форуму, када зна да се само делима задобија благодат за преумљење ближњих?

Мани ме твојих савета, погрешно виђење човека и његовог настројења, увек дају погрешан плод саветовања.

Da ti kažem Vlajko, u komunizmu su ovakvi retrogradni ekonomski pokušaji smatrani reakcionarnim aktivnostima prikrivenih kulaka što je kažnjavano i teranjem na robiju.
Тја... јесте кад су тада изазвали велику глад у Украјини, али данас, кад на овај начин урушавају капитализам! Треба то подржати на сваки начин.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back