Томислав Николић

Da li verujete Tomi Nikolicu i Politicarima?

• Verujem Tomi Nikolicu

• Ne verujem Nikolicu,ali verujem drugim strankama/Politicarima

• Ne verujem do sadasnjim Politicarima

• Verujem u neku drugu opciju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
Никада нисам подржавао Тому, СРС нити СНС...Ни на следећим изборима нећу за њих гласати (вероватно уопште нећу гласати) али ми заиста није јасно откуд у "жутим" редовима толики паничан страх од Томе и његове екипе...
Последњих годину дана, од како је кампања почела, ДС се готово искључиво бави СНС-ом, о њему сањају, о њему маштају....другим речима опседнути су.
Да ли им је Тома заиста толики баук?
ја то заиста не разумем...СНС прича и ради углавноном исте ствари као и ДС...ЕУ, сарадња, непризнавање........бла, бла, бла....
Чему онда толики страх? Једино што ми пада на памет је то да се плаше за своје задњице, за на силу запошљену родбину и активисте по разним агенцијама и државним установама.....Страх од губитка привилегија и монопола на крађу и отимачину.

Неки прилично неуки (или страшно безобразни) појединци поново покушавају да плаше народ баљезгањем о поновним ратовима, војскама (СНС демантовао да би вратио обавезно служење војске) беди, санкцијама, бомбардовањима....и док све то "серуцкају" у нади да ће некога убедити у своје речи (особа која би поверовала у те бајке мора да има IQ мањи од 12)...они управо деле власт са Слобиним СПСом, странком која је била узрок свега тога о чему причају!!! И онда се многи питају "како је мочуће да сте СПС-у заборавили прошлост иако су они управо били главни у свему, како су вам СПС-овци који су позивали на рат, конфедерације, пребијања студената, батинања демонстраната, разарање ЕУ, рат са светом...преко ноћи постали прихватљиви про ЕУ и про демократски партнери????
Одговор је само један - ВЛАСТ по сваку цену.
Дакле нема ту никакве искрености, жеље за бољитком, напретком....Једино страх за своју задњицу и опстанак на власти.
Жеља да остану на власти је код жутих изгледа јече од свега..од истине, резултата, реалне ситуције, живота, смрти, народа, државе....Није ни чудо што се Слоба данас зове Борис

П.С.
Једна ствар је сигурна...СНС не може бити гори од трнутних властодржаца

Poslednja izmena:
Жути су завели једноумље и воде се паролама као и комунисти.
Зашто се панично плаше СНС-а ???
Зато што су ови много шири и демократичнији. Тек када СНС буде дошао на власт, тек онда ће народ прогледати и
схватити шта су ови радили за време свога управљања.

Жути су завели једноумље и воде се паролама као и комунисти.
Зашто се панично плаше СНС-а ???
Зато што су ови много шири и демократичнији. Тек када СНС буде дошао на власт, тек онда ће народ прогледати и
схватити шта су ови радили за време свога управљања.

За једноумље се апсолутно слажем...а за ово остали...па видећемо...мада искрено мислим да СНС тешко може да буде гори од ДС

а зашто их се жути толико плаше ако је СНС, по твојим речима, толико лош?

Не треба огромно образовање да би се водила земља. И Тито је био бравар па му се цео свет клањао.
СНС ће постављати најбоље људе, а не партијске послушнике. Биће ту места за паметне, добронамерне, искусне и некорумпиране
људе из других странака а поготову из ДСС-а. Доста ми је ових, који по 20 речи изговоре у секунди а ништа конкретно не кажу и не ураде.

Poslednja izmena:
Зашто искључиво о Томи причају?
иначе слажем се да се боје народа....а Да ли тај народ кога се толико боје подржава Тому?
Већина обичног народа, поготову из унутрашњости доживљава Тому пре свега као домаћина и јасан им је начин
његовог изражавања и размишљања.

Не треба огромно образовање да би се водила земља. И Тито је био бравар па ну се цео свет клањао.
СНС ће постављати најбоље људе, а не партијске послушнике. Биће ту места за паметне, добронамерне, искусне и некорумпиране
људе из других странака а поготову из ДСС-а. Доста ми је ових, који по 20 речи изговоре у секунди а ништа конкретно не кажу и не ураде.

полако....то ћемо ваљда видети...али да не "трчимо пред руду"

Не треба огромно образовање да би се водила земља. И Тито је био бравар па му се цео свет клањао.

Nikolić i njegova stranka su bukači.
Drugoplasirani.
Odmah iza SRS.
To su doneli u miraz.

Већина обичног народа, поготову из унутрашњости доживљава Тому пре свега као домаћина и јасан им је начин
његовог изражавања и размишљања.

Zna on dobro kada se srpskom domaćinu zažare oči.
Kad se peče rakija i šuri svinjče....!
Možda to i nije tako loše ?
Miloš Obrenović je tom praksom čuda stvarao.....!

Poslednja izmena:
А ти би фолиранте и лопове???

Pitaš i zaključuješ sam.
Na osnovu kojih detalja gradiš ovu budalaštinu ?
Gde ćeš većeg foliranta od onog koji ne jede pred kamerama,
a leži dok ga slikaju ?
Vrhunac lošeg glumatanja !

Ja sam za iskrene,poštene i sposobne na čelu države.
Da peru ova govna prethodnika.
Ima tu i Nikolićevih brabonjaka.....!

Pitaš i zaključuješ sam.
Na osnovu kojih detalja gradiš ovu budalaštinu ?
Gde ćeš većeg foliranta od onog koji ne jede pred kamerama,
a leži dok ga slikaju ?
Vrhunac lošeg glumatanja !

Ja sam za iskrene,poštene i sposobne na čelu države.
Da peru ova govna prethodnika.
Ima tu i Nikolićevih brabonjaka.....!

Ајде чак и да си у праву, а ниси, ко би могао да опере говна претходника..??
Запамти добро, нема искреног политичара, постоји онај који ради за добро народа и у његовом интересу и обратно /као жути/. :per:

Ајде чак и да си у праву, а ниси, ко би могао да опере говна претходника..??
Запамти добро, нема искреног политичара, постоји онај који ради за добро народа и у његовом интересу и обратно /као жути/. :per:

Redak je taj političar,kome je sudbina naroda
u prvom planu.
Prvo je njegovo dupe,pa ako šta ostane...

A uspešnost mu se vrednuje u zavisnosti od toga koliko su sposobni
da sakriju ove namere.....

To da upamtiš !
I imaš u vidu kad izađeš - "obrijan,namirisan,u svečanoj atmosferi...na glasanje..."
(Toma Nikolić,u vreme radikalizma) :hahaha:

Poslednja izmena:
Николић једини гост из Србије на Конгресу Јединствене Русије у Москви :per:

Саопштење за јавност, 28.11.2011. ;)

Српска напредна странка обавештава јавност да председник Томислав Николић присуствује Конгресу Јединствене Русије и проглашењу господина Владимира Путина за кандидата ове најмоћније руске странке за предстојеће председничке изборе. Томислав Николић је једини гост Јединствене Русије који је дошао из наше земље.

dsc_8266a.jpg

Током свог вишедневног боравка у Русији, председник Српске напредне странке имао је бројне сусрете са челницима Јединствене Русије, међу којима су Борис Гризлов, председник руске Државне думе и Константин Косачов, председник Комитета за међународне односе Државне думе, у којима је истакао неопходност унапређења економске и политичке сарадње између Русије и Србије, као и јачање односа између Српске напредне странке и Јединствене Русије.

Председник Николић је својим домаћинима пренео уверење Српске напредне странке да ће предстојећи председнички и парламентарни избори у Русији допринети даљем развоју Руске Федерације и реформама које Јединствена Русија, иначе партнер Српске напредне странке, спроводи у својој земљи.

ОВАКО САРАЂУЈУ ДВЕ НАЈАЧЕ СТРАНКЕ У РУСИЈИ И СРБИЈИ !!!
БРАВО ПУТИНЕ, схватио си ко те у Србији вуче за нос, а ко жели напредак Србије!!!
http://sns.org.rs/%D1%81%D1%80/srpska-napredna-straka-vesti/85-glavne-vesti/3793--srpska-napredna-stranka-saopstenje.html

Ово у наслову некад се звало "раздирање мачке". Не плаше се они Томе, још мање панично. Аутор наслова износи тврдњу као они га се плаше. Они се плаше неког трећег или више тих трећих, само и њима одговара да се стиче утисак да је СНС та које се треба плашити. А не само да знају они ко је прави, зна и народ. Оладите мало и са демократама и са напредњацима. Све ми то више личи на ону: ја ћу тебе војводо, ти мене сердаре, а знамо ми ...

Николић једини гост из Србије на Конгресу Јединствене Русије у Москви :per:

Саопштење за јавност, 28.11.2011. ;)

Српска напредна странка обавештава јавност да председник Томислав Николић присуствује Конгресу Јединствене Русије и проглашењу господина Владимира Путина за кандидата ове најмоћније руске странке за предстојеће председничке изборе. Томислав Николић је једини гост Јединствене Русије који је дошао из наше земље.

dsc_8266a.jpg

Током свог вишедневног боравка у Русији, председник Српске напредне странке имао је бројне сусрете са челницима Јединствене Русије, међу којима су Борис Гризлов, председник руске Државне думе и Константин Косачов, председник Комитета за међународне односе Државне думе, у којима је истакао неопходност унапређења економске и политичке сарадње између Русије и Србије, као и јачање односа између Српске напредне странке и Јединствене Русије.

Председник Николић је својим домаћинима пренео уверење Српске напредне странке да ће предстојећи председнички и парламентарни избори у Русији допринети даљем развоју Руске Федерације и реформама које Јединствена Русија, иначе партнер Српске напредне странке, спроводи у својој земљи.

ОВАКО САРАЂУЈУ ДВЕ НАЈАЧЕ СТРАНКЕ У РУСИЈИ И СРБИЈИ !!!
БРАВО ПУТИНЕ, схватио си ко те у Србији вуче за нос, а ко жели напредак Србије!!!
http://sns.org.rs/%D1%81%D1%80/srpska-napredna-straka-vesti/85-glavne-vesti/3793--srpska-napredna-stranka-saopstenje.html

Биће да су се браћа Руси одлучили са киме ће да братиме у Србији. Значи, или са браћом, или против њих.

Back