Poruka za Šešelja

:eek: pa sama si pisala o dedi cetniku, nisam ja to sanjala...

ako neces da ti se porodica uvlaci u diskusiju nemoj da pises o njima...;)

Komite su bili prvi i jedini pravi cetnici. Edukuj se.

Posto ti pises o svojim sinovima, da li su i oni izlozeni uvlacenju u diskusije?

Ili za tebe i tvoju porodicu vaze drugi standardi?

Ovo pitam samo kao primer, nikada ne bih pala tako nisko kao ti.

Vojvoda je izgleda dobio to zvanje zato sto je setao goozicu po Vojvodini ! :hahaha:

:zcepanje:

I usput je mlatio zardjalom kasikom. Cuo je da se vojvoda postaje na bojnom polju, pa je valjda zato stavio i onu nosu na glavu. :zcepanje:

Uspeo je doduse da izvacari straog popa Djujica, ali nije Djujic bio bas senilan.

Cim je video o kakavoj se barabi radi, odmah ga je razvojvodio. :mrgreen:

Ухватили смо једног од њих (Устаничка, 18.11.2011., око 01:00).:mazi::lol: И јесте био следбеник испосника бајчетинског. Али можда је променио странку, по томе су напредњачићи и познати.(а и изгубио је чланску карту, итд.)

Što i mene niste zvali, da ispitamo zajedno izdajnika.....???

Komite su bili prvi i jedini pravi cetnici. Edukuj se.

Posto ti pises o svojim sinovima, da li su i oni izlozeni uvlacenju u diskusije?

Ili za tebe i tvoju porodicu vaze drugi standardi?

Ovo pitam samo kao primer, nikada ne bih pala tako nisko kao ti.

koji je tebi andrak? PMS?

sama si pisala da ti je deda cetnik, sto se onda vredjas? a sto se tice mojih sinova tebi slicni evrotalibani i tvoji ljubljeni hrvati su ih vec svakojako nazivali...

a to o komitama nemoj meni da pricas..i moj pradeda je nosilac albanske spomenice i heroj sa kajmakcalana...

I usput je mlatio zardjalom kasikom. Cuo je da se vojvoda postaje na bojnom polju, pa je valjda zato stavio i onu nosu na glavu. :zcepanje:

Uspeo je doduse da izvacari straog popa Djujica, ali nije Djujic bio bas senilan.

jedi krempite za ti legendarnu zardjanu kasiku
stvarno je besmisleno izvrtanje opste poznate situacije iz minimaksovizije. to je bila saljiva emisija, krajnje zabavnog karaktera i minimaks je izveo, nesupelu, salu i prvi spomenuo tu zardjalu kasiku, a voja je uz osmeh ironisao na tu temu. samo zlonamerni i ogranniceni ljudi mogu ti da koriste kao da je izjava ozbiljna i namerno izrecena.

koji je tebi andrak? PMS?

sama si pisala da ti je deda cetnik, sto se onda vredjas? a sto se tice mojih sinova tebi slicni evrotalibani i tvoji ljubljeni hrvati su ih vec svakojako nazivali...

a to o komitama nemoj meni da pricas..i moj pradeda je nosilac albanske spomenice i heroj sa kajmakcalana...

Samo ti vredjaj i konfabuliraj ako te to ispunjava. :aha:

Vidis, mozda su nam se preci i znali, a kako smo ti i ja razlicite. :D

Још, многима се гаће тресу.

...
0010.gif

Исмејаваш човека који пет пута интелигентнији од тебе. Док теби да напишеш књигу треба пет година он их за то време напише двадесет.

Исмејаваш човека који пет пута интелигентнији од тебе. Док теби да напишеш књигу треба пет година он их за то време напише двадесет.

..i Magnus Bunker je pisao Alan Ford za par sati...ovisi kakve stvari pises...ono sto pise Seselj,trubi na drumu svaki pijani radikal..

Имам само примедбу за поруку: шта тај билборд поручује?
Шта хоћете, Шешеља на слободи. Било би интересантно да размрда мало ову жабокречину :lol:
Нисте могли мало речитији билборд, радикали, нешто у Шекијевом маниру....са све "испрдцима" и конкретно на кога се односи..шта сте се стисли, а толике паре дали за закуп.

Имам само примедбу за поруку: шта тај билборд поручује?
Шта хоћете, Шешеља на слободи. Било би интересантно да размрда мало ову жабокречину :lol:
Нисте могли мало речитији билборд, радикали, нешто у Шекијевом маниру....са све "испрдцима" и конкретно на кога се односи..шта сте се стисли, а толике паре дали за закуп.

Jos im samo Windows pozadina bilborda fali.

Jeste, kao sto su oni uhvatili vase kako lepe plakate sa Tomom u krevetu. Kako da ne.

Је л' да? Па зашто онда причају да те плакате лепе демократе?:hahaha:
Ми смо га ухватили, мало "разговарали", па пустили кући. Вероватно му је било мало хладно и тешко да отвори врата стана ако живи сам, ал' добро, људски смо га пустили.:lol:

P.S. : Да л' вас Алкатрази још увек лове? Колико воде до данас, 2-0 или више?

Је л' да? Па зашто онда причају да те плакате лепе демократе?:hahaha:
Ми смо га ухватили, мало "разговарали", па пустили кући. Вероватно му је било мало хладно и тешко да отвори врата стана ако живи сам, ал' добро, људски смо га пустили.:lol:

P.S. : Да л' вас Алкатрази још увек лове? Колико воде до данас, 2-0 или више?

Pa vi radite na terenu sinhronizovano sa zutima, cak i prelepljujete vasim plakatima one koji prozivaju Djilasa i Dinkica.

Agenti su sve slabiji, juce su Grobari dosli i do JNA posle duzeg vremena. Meseci su im odbrojani.

Pa vi radite na terenu sinhronizovano sa zutima, cak i prelepljujete vasim plakatima one koji prozivaju Djilasa i Dinkica.

Agenti su sve slabiji, juce su Grobari dosli i do JNA posle duzeg vremena. Meseci su im odbrojani.

Ми прелепљујемо све плакате, и оне који нападају Ђиласа и Динкића, и оне који чекају Европу (****** какав им је био оно слоган на Вождовцу :rotf:), и наркоманске, и ваше, и плакате Дверјана, и Коштуничине - не правимо разлику, исто ***** друго паковање.

Јесте ли били на југу или сте к'о пичкетине навијали са западне трибине? Је л' вас било 200 или 300?:lol:

P.S : Пре неколико седмица "дани су им били одбројани" - изгледа да ће им ускоро године бити одбројане.

Poslednja izmena:

Back