Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
Nisam ni ja precizirala,zezam se na ovoj ozbiljnoj temi.
dobro ja reko trpas me u isti kos

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ni ja precizirala,zezam se na ovoj ozbiljnoj temi.

Koliko su mi neke ovde zakacene lepe toliko moram da kazem da je ovo ruznjikava devojka...da je u mom drustvu iskreno bih je smatrala donjim domom, prosecne drugarice su mi mnogo lepse od nje ako gledamo glavu...a i nanize, kikiresce, kratke noge, kada joj prstom prekrijes visinu stikle ispada joj trup dugacag kao noge...to je stvarno ispod balkanskog proseka...i to ne kosakraskog i odbojkaskog
emocija je izabrala neku losiju sliku ima ljudi koji nisu fotoginicni ili ispali lose na slici mada su lepi
 Ne kažem da je ružna,ali ni meni nije pojava koju bih zapazila.
 Ne kažem da je ružna,ali ni meni nije pojava koju bih zapazila. Ona nije takva,znači nije ribetina.
Ona nije takva,znači nije ribetina.

Kao na primer ova....Znaš ono...kada neka uđe u punu prostoriju i svi je pogledaju.
 Anonimna,pa ne mogu da nađem fotke.Ali sudeći po ovome što vidim,našla bih ih.Građena je po najnovijoj modi.
 Anonimna,pa ne mogu da nađem fotke.Ali sudeći po ovome što vidim,našla bih ih.Građena je po najnovijoj modi.
Lukavo.Anonimna,pa ne mogu da nađem fotke.Ali sudeći po ovome što vidim,našla bih ih.Građena je po najnovijoj modi.

Opet Emocija kriva..Ne kažem da je ružna,ali ni meni nije pojava koju bih zapazila.
Znaš ono...kada neka uđe u punu prostoriju i svi je pogledaju.Ona nije takva,znači nije ribetina.

Ne razumem šta si htela reći,i ni šta si razumela da sam ja rekla. Građena jeJok i nije gradjena.
 ,nisam rekla da nije.Samo da je građena onako,kako je sada veoma popularno.
,nisam rekla da nije.Samo da je građena onako,kako je sada veoma popularno.A na onu moju sto sam stavio nema kritike

Znaš da ne hvalim,samo kritikujem.
 )))
)))

Ja pogledam svaku koja udje u prostoriju
Samo sa razlicitim utiskom posle
Nisam mislila na onaj letimični pogled,nego na onaj d(r)ugi.

..mislim, ostadoh bez teksta...
..mislim, ostadoh bez teksta...kaki brus divi sto je mackica mmm

sta fali sesima,misim ja sam ozbiljno misio mackicaAko ćemo pošteno, što se tiče fizičkog izgleda,,za njene godine(po mojoj proceni 70-tak) super izgleda.O stilu ne bih...
Da su joj grudi manje,sve bi joj bilo na svom mestu..Kamo sreće da sve babe u tim godinama imaju takvu liniju i vitalnost.