POSLEDNJI DOGAĐAJI - IZ BIBLIJSKOG UGLA.

Luk 21:25 I biće znaci u suncu i u mesecu i u zvezdama; i ljudima na zemlji tuga od smetnje i od huke morske i valova.
Luk 21:26 Ljudi će umirati od straha i od čekanja onog što ide na zemlju; jer će se i sile nebeske pokrenuti.
Luk 21:27 I tada će ugledati Sina čovečijeg gde ide na oblacima sa silom i slavom velikom.
Luk 21:28 A kad se počne ovo zbivati, gledajte i podignite glave svoje; jer se približuje izbavljenje vaše.

Isus Hrist

Poslednja izmena:
Uh kako ste se uzbudili što je brat Glasnik OBJASNIO ŠTA ZNAČI REČ ŽIG ZVERIN...

ŠTO TAKO NE GOVORITE PROTIV MENJANJA BOŽJEG ZAKONA

???

Pa on ga je upravo izmenio:
Off 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone NEDELJI zverinoj.
Off 13:16 I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim,
Off 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko POSTUJE NEDELJU , ili ime zveri, ili broj imena njenog.

Izmene napravio Glasnik.

Off 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.
Off 13:16 I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim,
Off 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.

Jesam. I to sam naglasio.
Razbiti prozor i zameniti tekst nije isto.
Zameniti tekst uz napomenu da je to ucinjeno je pravno dozvoljeno.
Samo pokazujes svoje pravo lice kada se hvatas za oavkave beznacjane tsvari.
Pokazujes da si slab i da nemas nista protiv mene.
Pokazujes da si ti katolicki radnik...

KOJE NEZNANJE KOJE GRESKA???

DA USKORO CE BITI OVAKO:

Off 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone NEDELJI zverinoj.
Off 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko POSTUJE NEDELJU , ili ime zveri, ili broj imena njenog.

Izmene napravio Glasnik.

Off 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.
Off 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog

Hajmo da ispravimo brata Glasnika...

Rev 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.
Rev 13:16 I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim,
Rev 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.

Ikona zveri = Slika prve zveri = USA (nakon proglašavanja nedeljnog zakona)
Žig zverin = odbacivanje Božjeg zakona i prihvatanje nedeljnog zakona (u svim državama sveta)

Za sve prekršioce nedeljnog zakona, slede sankcije.. prvo ukidanje svih sredstava onima koji ostanu odani Božjem zakonu! A zatim se donosi smrtna kazna!

DVE GRUPE LJUDI
BEZAKONICI & PRAVI HRIŠĆANI

Ako se sve dogodi ovako kako je Bog prorekao...

NEMOJTE ODBACITI STVORITELJA

IZABERITE RADIJE SMRT I VEČNI ŽIVOT

Poslednja izmena:
Prijatelju, dali znas sta si rekao ?

"... učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj."

Hrišćani će morati da pretrpe smrt ako udluče da ostanu verni Bogu...

Rev 2:10 Ne boj se ni oda šta što ćeš postradati. Gle, đavo će neke od vas metati u tamnicu, da se iskušate, i imaćete nevolju do deset dana. Budi veran do same smrti, i daću ti venac života.
Rev 2:11 Ko ima uho da čuje neka čuje šta govori Duh crkvama: Koji pobedi neće mu nauditi druga smrt.

Hajmo da ispravimo brata Glasnika...

Rev 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.
Rev 13:16 I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim,
Rev 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.

Ikona zveri = Slika prve zveri = USA (nakon proglašavanja nedeljnog zakona)
Žig zverin = odbacivanje Božjeg zakona i prihvatanje nedeljnog zakona (u svim državama sveta)

Za sve prekršioce nedeljnog zakona, slede sankcije.. ukidanje svih sredstava onima koji ostanu odani Božjem zakonu!

DVE GRUPE LJUDI
BEZAKONICI & PRAVI HRIŠĆANI

Ako se sve dogodi ovako kako je Bog prorekao...

NEMOJTE ODBACITI STVORITELJA

IZABERITE RADIJE SMRT I VEČNI ŽIVOT

Izvanredno.

Ali jedna mala stvar kao pitanje gdje piše kršćani u tom tekstu?

Prijatelju, izvini ali moram da ti kazem da si mnogo zalutaou veri.

Ne verujem da iko normalan moze da ovo kaze, izvini molim te ali zaista me pogodilo da nekoga mozes da posavetujes da izabere smrt

Ako sve države sveta traže da odbacite Boga i Njegov zakon...

AKO NEMATE GDE DA ODETE JER NE POSTOJI ZEMLJA KOJA PRUŽA SLOBODU HRIŠĆANIMA

AKO JE KAZNA ZA DRŽANJE BOŽJEG ZAKONA SMRT

onda morate da izaberete smrt.

Šta je druga opcija? Druga opcija jeste da odbacite STVORITELJA i da primite kazne - 7 ZALA (a to neće biti male kazne za ove ljude)! A nakon tih kazni morate da vaskrsnete da primite konačnu kaznu za sva svoja dela... a to je druga smrt!

VAŠ IZBOR!

Poslednja izmena:
Izvanredno.

Ali jedna mala stvar kao pitanje gdje piše kršćani u tom tekstu?

Piše u prvom stihu te knjige...

Rev 1:1 Otkrivenje Isusa Hrista, koje dade Njemu Bog, da pokaže slugama svojim šta će skoro biti, i pokaza, poslavši po anđelu svom sluzi svom Jovanu,
Rev 1:2 Koji svedoči reč Božiju i svedočanstvo Isusa Hrista, i šta god vide.
Rev 1:3 Blago onome koji čita i onima koji slušaju reči proroštva, i drže šta je napisano u njemu; jer je vreme blizu.
...

i na poslednjoj stranici (glavi) Biblije piše:

Rev 22:11 Ko čini nepravdu, neka čini još nepravdu; i ko je pogan, neka se još pogani; i ko je pravedan, neka još čini pravdu; i ko je svet neka se još sveti.
Rev 22:12 I evo ću doći skoro, i plata moja sa mnom, da dam svakome po delima njegovim.
Rev 22:13 Ja sam Alfa i Omega, Početak i Svršetak, Prvi i Poslednji.
Rev 22:14 Blago onome koji tvori zapovesti Njegove, da im bude vlast na drvo života, i da uđu na vrata u grad.
Rev 22:15 A napolju su psi i vračari i kurvari i krvnici i idolopoklonici i svaki koji ljubi i čini laž.
Rev 22:16 Ja Isus poslah anđela svog da vam ovo posvedoči u crkvama. Ja sam koren i rod Davidov, i sjajna zvezda Danica.
Rev 22:17 I Duh i nevesta govore: Dođi. I koji čuje neka govori: Dođi. I ko je žedan neka dođe, i ko hoće neka uzme vodu života za badava.

Back