Uskoro gej brakovi u Srbiji...!?

Поред свега што је Тадић урадио својим извињавањима, пуштањем кољача Срба, изменама резолуција, понижавањем Србије и Срба, дозвољавањем да издајнички плаћени нво-сектор вршља по овој земљи итд .... остало је још да се дозволе геј бракови. Кад се то дозволи, следећа ставка је да се таквим ''супружницима'' дозволи усвајање деце.
Е, кад се и то уради, остаје да признамо независно Косово и да коначно уђемо у ''цивилизован'' свет !
А тада, општенародна радост и весеље !
Ко се буде у тој свеопштој срећи сетио обећања да ће мајке трећег детета добијати по 20.000 динара месечно, моментално да буде ухапшен .... и експресно испоручен у Хаг ... као злочинац против цивилизације !

Ako ikome na planeti zemlji treba ovaj zakon, onda je to Srbija.
Evo argumenata:

1. Zato što nama ne umeju da vladaju heterosexualci.
2. Zato što homosexualci ne prave decu, pa nećemo morati da otvaramo nove škole, vrtiće i nova radna mesta.
3.Zato što Srbija ne zna šta će sa već rodjenom decom, gradjanima, penzionertima, p što bi nam odna smetali homosexualci.
4.Zato što su homosexualci kao poklon sa neba za drušva u krizi kao što smo mi.
5. Zato što su homosexualci intelektualno i umno 3 puta jači i normalniji od prosečnoh heterosexualca.
6. Imam još 100- djavolski vašnih razloga za homosexalizam i rast nadam se te populacije kod nas, no što iko ima nešto protiv.
7. Ovo piše, misli rodjeni heterosexualac, ali sa mozgom

Poslednja izmena od moderatora:
Evo argumenata:

2. Zato što homosexualci ne prave decu, pa nećemo morati da otvaramo nove škole, vrtiće i nova radna mesta.
3.Zato što Srbija ne zna šta će sa već rodjenom decom, gradjanima, penzionertima, p što bi nam odna smetali homosexualci.
5. Zato što su homosexualci intelektualno i umno 3 puta jači i normalniji od prosečnoh heterosexualca.
6. Imam još 100- djavolski vašnih razloga za homosexalizam i rast nadam se te populacije kod nas, no što iko ima nešto protiv.
7. Ovo piše, misli rodjeni heterosexualac, ali sa mozgom.

Ko moze ovako nesto da napise. Svake godine nasa populacije se umanji za nekih 30 000, ukoliko se nesto ne promeni imamo realne sanse da kroz nekoliko stotina godina nestanemo sa Zemlje a ti ovako laprdas.

Svake godine nasa populacije se umanji za nekih 30 000,[/B] ukoliko se nesto ne promeni imamo realne sanse da kroz nekoliko stotina godina nestanemo sa Zemlje a ti ovako laprdas.

To je dobro za Srbiju, nas. Šta će nam nova deca, vidiš li da ne znamo šta ćemo sa već rodjenim ? Nego da te pitam, hoćeš li ti da izdržavaš 3 male dece od mog komšije, koji mi se žali da ne može da ih izdržava, ali je mogao da ih napravi ? Ajd pevaj

To je dobro za Srbiju, nas. Šta će nam nova deca, vidiš li da ne znamo šta ćemo sa već rodjenim ? Nego da te pitam, hoćeš li ti da izdržavaš 3 male dece od mog komšije, koji mi se žali da ne može da ih izdržava, ali je mogao da ih napravi ? Ajd pevaj ?

Znaci po tvojoj logici najbolje bi bilo da nestanemo. Zanimljivo, moram priznati da jos nisam cuo ovako nesto.

Evo argumenata:

7. Ovo piše, misli rodjeni heterosexualac, ali sa mozgom

Mora da si na necemu jer ovakvo razmis;ljanje nije u skladu sa normalnim razumom.

Back