Poslednja Igra Leptira
Veoma poznat
- Poruka
- 14.117
Ovo je sad sto cu napisati cista istina,moja.Ko hoce da veruje neka veruje,ko nece ne mora,meni je isto.Anonimusi smo,ne pominjemo imena,nemam razloga da lazem.
Elem.
Mlad,lud,lep,recit...obrazovan,solidnije situiran...i ozenjen.
Imam sudar,i shvatim da mi je to peta veza koju imam,plus zena.Tada mo je jedini put u zivotu bilo muka da idem u svaleraciju,bas mi je bilo kao da idem u rudnik a ne u provod.I onda sutradan razmisljam,koji ce mi to vrag,sta me to tera,pa i da se namesti sesta prilika ja bih uleteo bez razmisljanja.
Sujeta,nema sta drugo?!
Da se dokazem valjda,samo ne znam kome,i sta me briga da se dokazujem.I kako da se dokazujem kad nikad nisam voleo da se hvalim svojim avanturama,to je bilo samo moje i tacka,zato i nikad nisam imao problema.Bas nikad.Pitao sam sam sebe stace mi to i da li sam posasaveo,i ubrzo sam to sveo na normalnih par komada.Nikad nisam imao samo jednu vezu,to ne savetujem nikome,mozes da se zaljubis pa sta ces posle kad si ozenjen.Guraj dve minimum i ne boj se.Moze i tri,ali ne vise,ne treba preterivati.
Koliko si uspijevao da se posvetiš ženi i da gradite vaš odnos, s obzirom na rasplinjivanje?