Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

idi i leči se :telefon:

možda ti još nije kasno :roll:

tražiti opravdanje u istoriji za najteže ratne zločine je jadno i to dovodo do novih sukoba i bogibija

drugim rečima ispast će da neki ijopet nesu ništa naučili iz Istorije :sad2:

Ово није ништа лично,него пример...
Ти имаш децу и дође ти комшија и побије ти фамилију,тебе мучи па те убије и хиљаде и хиљаде других исто тако...
Реци ми сад,искрено,да ли би било фер да се забораве злочини почињени на твојој породици па после на стотинама хиљада других?

Ali on je ubio 8000 ljudi, da je svako od njih bio ubica, bilo bi i naših mrtvih najmanje 8000... I prestani više da lupš, životas ti..

Колико људи је НАТО побио у Либији? Колико у Србији? Авганистану?
Како је то оквалификовано? Као колатерална штета наравно. Зашто би за официре Србе важили другачији критеријуми?

аха ...баш ће он сада онако шлогиран и одузет да прати процес. Процеса неће ни бити видјећеш.

Хоћеш да видиш нешто што можда ниси ни знао о дешавањима у Сребреници?

Како муслимански командант оптужује Клинтона и Изетбеговића да планирају "страдање 5.000 Бошњака у замјену за војну интервенцију"?

Шта кажеш на то? Како нема одговорних међу муслиманским војнополитичким врхом онда због саучесништва у "геноциду"?

Ma sve ja to znam, ali je Mladić izvršilac i odgovoran za pokolj, pa je tako naneo bruku srpskom narodu...Samim tim treba da odgovara...

Mada je trebao da odgovara još pre 10 godina, ali ajde...

Poslednja izmena:
Ти имаш децу и дође ти комшија и побије ти фамилију,тебе мучи па те убије и хиљаде и хиљаде других исто тако...
Реци ми сад,искрено,да ли би било фер да се забораве злочини почињени на твојој породици па после на стотинама хиљада других?

ne treba zaboraviti

al nema potrebe ni osvetiti...

jer time se zatvara krug zločina :rtfm:

Ciji je Mlatko drzaljanin? Cime je zasluzio penziju od 900 evra mesecno od Srbije?

Ne dam pare!

3203558609_8f5a8ea4e3.jpg

:mrgreen::mrgreen:

На концентрационим логорима бивше нацистичке Немачке стоји натпис:Они који би да забораве злочине желе да се исти понове!

Колико људи је НАТО побио у Либији? Колико у Србији? Авганистану?
Како је то оквалификовано? Као колатерална штета наравно. Зашто би за официре Србе важили другачији критеријуми?

A šta me sad boli cvetko za to?

A koliko je ubio Aleksandar veliki?

A Rimljani?

A Spartanci?

A Hitler?

A Staljin?

A Mao Ce?

A Pol Pot?

idi i leči se :telefon:

možda ti još nije kasno :roll:

tražiti opravdanje u istoriji za najteže ratne zločine je jadno i to dovodi do novih sukoba i pogibija, te pre svega mržnje koja može i dalje da eskalira :rtfm:

drugim rečima ispast će da neki ijopet nesu ništa naučili iz Istorije :sad2:

Мени су два дједа одвеле усташе у логоре, па се у нашој породици крила истина о томе за вријеме СФРЈ. Развијало се братство и једниство, никада никоме није пребацивано због тог злочина.

Педесетак година касније, страдало је 6 чланова моје фамилије, ближњих.

На концентрационим логорима бивше нацистичке Немачке стоји натпис:Они који би да забораве злочине желе да се исти понове!
Управо,тако је!
Мени су два дједа одвеле усташе у логоре, па се у нашој породици крила истина о томе за вријеме СФРЈ. Развијало се братство и једниство, никада никоме није пребацивано због тог злочина.

Педесетак година касније, страдало је 6 чланова моје фамилије, ближњих.

Жао ми је због твојих ближњих...
НИКАДА,НИКАДА АЛИ НИКАДА НЕМОЈ ДА ИХ ЗАБОРАВИШ!

Ma sve ja to znam, ali je Mladić izvršilac i odgovoran za pokolj, pa je tako naneo bruku srpskom narodu...Samim tim treba da odgovara...

Mada je trebao da odgovara još pre 10 godina, ali ajde...

Шта знаш? Хајде реци како се зове муслимански командант који је то изјавио?

И не ваљај глупости, не може један човјек убити сам 8.000 људи за пар дана. Знаш ли шта је извршилац?

Ama Srebrenica je rat pobogu nije to igra lopte...
Otišli turci poklali u Bratuncu 2500 nejači i posle je za njima krenula ofanziva,a oni bežanija među žene u Srebrenicu nazad...I? Šta sad?
pa na neprijatelja se dejstvuje i on se likvidira...nemojte mi samo srat o ženevskoj konvenciji...
kakva konvencija...kakva sranja...ko jeto ispoštovao...

poklali djecu srpsku i dobili po nosu...metkom u potiljak,pa pod zemlju...a žene starci djeca vanjka.. poštenoda poštenije ne more bit...

pa ***...k oda su to jedini nastardali vojno sposobni muškarci u bosnioI?
samo što nigdje takav poraz nije bio i takva bežanija...
*** srbin je srbin kad srbin sveti i zemlja u nebo leti...

:sad2:
Ало бре шиФтару, престани да кандишеш са тим репубЉик и поЉитичар...
оди си у аЉбаниј па тамо балави о Љугославији.
Немој нас да смараш, ти си успео у животу!:hahaha::rotf::zcepanje:
:eek::eek::rumenko:
:mrgreen:Pa biti u Kanadi i raditi sa znanjem iz BEOGRADA, biti priznat u svojoj struci i uciti druge, DA NA ISKUSTVU IDIOTA BALKANSKIH POLJITICARA ne ponovo isto. Da smatram uspehom, da smatram uspehom da dete druge generacije BEOGRADJANINA, pronosim slavu Beogradskog Universiteta mojih Profesora, kao jednog od NOSIOCA znanja iz nase struke ( Socijalnog Rada, Mentalnog Zdravlja, Psihologije).:mrgreen::heart::worth:
Biti clan Kanadskog Udruzenja " CSMN" i pruzati usluge kako vojnoj tako i civilnoj populaciji i Edukovati studenta i ukazivati na prave Uzroke Krize Jugoslavije.:mrgreen::mrgreen:
:klap::klap:Materijalno mogu da kazem da sam uspeo. IMATI KUCU u Torontu oko Marine del Ray i jezera od 200m2, bez KREDITA, 3 kola i to nova VOLVO S-60 AWD T-5 - Bez kredita kupljeno, pa onda RV ako neznas sta je to da ti pojasni cika malo to je KUCICA NA TOCKOVIMA- normalno bez kredita.
:D :) ;)Da putujem po svetu a BEJAH i mnogo puta u bivsoj mislim da mogu si sebi reci. Jesam
::cmok2::klap: A da pomazem nasim ljudima koji dolaze u sukob sa zakonom i da POSTO MNOGI NEMAJU NOVACA da plate,( nisam naplatio dugove i ako mi sudovi donose odluke o placanju), pomazem im zato sto su bili u stanju potrebne pomoci, tako da sada ova "prijateljstva ljudi iz BIVSE ZEMLJE je i proistekla iz takvog rada.:heart::heart:
:dontunderstand: Zanimljivo sada se i oni druze iz Bivse i bez mene? HMMMM.i svi kazu sta nam bi?????????:dash::dash::dash:
To sam i radio i u svom BEOGRADU ( jos veca kuca sa Pogledom na Blokove i reku Savu i isto bez kredita) zajedno sa svim ljudima iz Bivse zemlje koji su bili na svom parcetu zemlje to sto su bili :D: D( vidim da produkt naseg rada na polju Nauke i Zakona je sve isto osim da su se menjala imena zemlje)Pa sada ti vidi gde je tvoje mesto.:think: :sad2:
:sad2: Duhovno, nedostaje mi ona zemlja i ono sto smo imali ranije, posto mislim da si mladja osoba, zeleo bih da ti kazem da sam kao SPORTISTA, FERIJALAC imao maksimu FERIJALACA ( ako to znas sta je) "UPOZNAJ DOMOVINU DA BI JE VOLEO' uz malu Izmenu Koristio sam promenu i dodavao devojke,:per: :per: i bas sam imao dobre uspehe pa se i nesto pitam da li si mozda i ti produkt takve moje POLJITIKE,:heart:
ILI si mozda produkt moga rada kao STUDENT ili kasnije da li iz Obrazovnog ,Zdrastvenog ili Politike, ih da samo znas kako su jurilile sve dok me nije moja mala zategla.:think::think:
POSTO SI TI ZA SIGURNO CIST ( pa najmanje 6 generacija) Ja "POMETEN" metlom ti zelim zasigurno dug zivot i zadovoljstvo :rtfm::rtfm:kako u Materijalnom a i vidim duhovnom zivotu kao Srbin.
:ok:Svim Ostalim clanovima Foruma se izvinjavam unapred ako pomisle da se odnosi na njih, nije mi bila namera da uvredim nikoga , cenim ljude po njihovom cinu a ne po naciji ili veri.:ok::ok:
Ucim moje studente ovde a i na drugim mestima sto su me i moji Profeosri ucili a BILI SU Na VRHU SVETSKE STRUKE na kojoj sam im ja zahvalan do groba. HVALA IM !!!!!!!!!!!!!:heart::worth::hvala::super:
Vidim da INSTITUCIJE MENTALNOG ZDRAVLJA RADE PUNOM PAROM, da se koriscenja lekova za Depresiju, smirivanja napetosti, da Socijalna Patologija BUJA na svim prostorima Bivse i to mi tesko pada.:rtfm::rtfm:
NEKAD SMO BILI U SVETU NA ZADNJEM MESTU destruktivne politike.:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

ne treba zaboraviti

al nema potrebe ni osvetiti...

jer time se zatvara krug zločina :rtfm:

Ево ти објашњење за твој мозгић...овако...

МУСЛИМАНСКИ ЕКСТРЕМИСТИ
Уместо да се коначно вратите вери и нацији својих православних србских предака, ви сте у име џихада и у последњем рату мучки насрнули на своје дојучерашње сународнике. Очајнички трагајући за новим идентитетом, чак сте и назив новопроглашене "нације" ("Бошњаци") и непостојећег "језика" ("босански") украли од оних од којих потичете, покушавајући неуспешно да превазиђете јаничарски комплекс који ће вас мучити докле год се не вратите Србству и Православљу.
Зар не знате да су правдољубиви и слободољубиви Срби у својој историји увек ослобађали Србске Земље и Завичаје? Уз помоћ Божију ослободићемо и Србску Босну и Херцеговину. Ниједна окупација није вечна - вечна је само Правда Бога Живог и Истинитог у чију помоћ се једино уздамо.

:sad2:
:eek::eek::rumenko:
:mrgreen:Pa biti u Kanadi i raditi sa znanjem iz BEOGRADA, biti priznat u svojoj struci i uciti druge, DA NA ISKUSTVU IDIOTA BALKANSKIH POLJITICARA ne ponovo isto. Da smatram uspehom, da smatram uspehom da dete druge generacije BEOGRADJANINA, pronosim slavu Beogradskog Universiteta mojih Profesora, kao jednog od NOSIOCA znanja iz nase struke ( Socijalnog Rada, Mentalnog Zdravlja, Psihologije).:mrgreen::heart::worth:
Biti clan Kanadskog Udruzenja " CSMN" i pruzati usluge kako vojnoj tako i civilnoj populaciji i Edukovati studenta i ukazivati na prave Uzroke Krize Jugoslavije.:mrgreen::mrgreen:
:klap::klap:Materijalno mogu da kazem da sam uspeo. IMATI KUCU u Torontu oko Marine del Ray i jezera od 200m2, bez KREDITA, 3 kola i to nova VOLVO S-60 AWD T-5 - Bez kredita kupljeno, pa onda RV ako neznas sta je to da ti pojasni cika malo to je KUCICA NA TOCKOVIMA- normalno bez kredita.
:D :) ;)Da putujem po svetu a BEJAH i mnogo puta u bivsoj mislim da mogu si sebi reci. Jesam
::cmok2::klap: A da pomazem nasim ljudima koji dolaze u sukob sa zakonom i da POSTO MNOGI NEMAJU NOVACA da plate,( nisam naplatio dugove i ako mi sudovi donose odluke o placanju), pomazem im zato sto su bili u stanju potrebne pomoci, tako da sada ova "prijateljstva ljudi iz BIVSE ZEMLJE je i proistekla iz takvog rada.:heart::heart:
:dontunderstand: Zanimljivo sada se i oni druze iz Bivse i bez mene? HMMMM.i svi kazu sta nam bi?????????:dash::dash::dash:
To sam i radio i u svom BEOGRADU ( jos veca kuca sa Pogledom na Blokove i reku Savu i isto bez kredita) zajedno sa svim ljudima iz Bivse zemlje koji su bili na svom parcetu zemlje to sto su bili :D: D( vidim da produkt naseg rada na polju Nauke i Zakona je sve isto osim da su se menjala imena zemlje)Pa sada ti vidi gde je tvoje mesto.:think: :sad2:
:sad2: Duhovno, nedostaje mi ona zemlja i ono sto smo imali ranije, posto mislim da si mladja osoba, zeleo bih da ti kazem da sam kao SPORTISTA, FERIJALAC imao maksimu FERIJALACA ( ako to znas sta je) "UPOZNAJ DOMOVINU DA BI JE VOLEO' uz malu Izmenu Koristio sam promenu i dodavao devojke,:per: :per: i bas sam imao dobre uspehe pa se i nesto pitam da li si mozda i ti produkt takve moje POLJITIKE,:heart:
ILI si mozda produkt moga rada kao STUDENT ili kasnije da li iz Obrazovnog ,Zdrastvenog ili Politike, ih da samo znas kako su jurilile sve dok me nije moja mala zategla.:think::think:
POSTO SI TI ZA SIGURNO CIST ( pa najmanje 6 generacija) Ja "POMETEN" metlom ti zelim zasigurno dug zivot i zadovoljstvo :rtfm::rtfm:kako u Materijalnom a i vidim duhovnom zivotu kao Srbin.
:ok:Svim Ostalim clanovima Foruma se izvinjavam unapred ako pomisle da se odnosi na njih, nije mi bila namera da uvredim nikoga , cenim ljude po njihovom cinu a ne po naciji ili veri.:ok::ok:
Ucim moje studente ovde a i na drugim mestima sto su me i moji Profeosri ucili a BILI SU Na VRHU SVETSKE STRUKE na kojoj sam im ja zahvalan do groba. HVALA IM !!!!!!!!!!!!!:heart::worth::hvala::super:
Vidim da INSTITUCIJE MENTALNOG ZDRAVLJA RADE PUNOM PAROM, da se koriscenja lekova za Depresiju, smirivanja napetosti, da Socijalna Patologija BUJA na svim prostorima Bivse i to mi tesko pada.:rtfm::rtfm:
NEKAD SMO BILI U SVETU NA ZADNJEM MESTU destruktivne politike.:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

Lakse malo sa preseravanjem. Ovo je internet. Mislis da ti neko veruje ?

Ama Srebrenica je rat pobogu nije to igra lopte...
Otišli turci poklali u Bratuncu 2500 nejači i posle je za njima krenula ofanziva,a oni bežanija među žene u Srebrenicu nazad...I? Šta sad?
pa na neprijatelja se dejstvuje i on se likvidira...nemojte mi samo srat o ženevskoj konvenciji...
kakva konvencija...kakva sranja...ko jeto ispoštovao...

poklali djecu srpsku i dobili po nosu...metkom u potiljak,pa pod zemlju...a žene starci djeca vanjka.. poštenoda poštenije ne more bit...

pa ***...k oda su to jedini nastardali vojno sposobni muškarci u bosnioI?
samo što nigdje takav poraz nije bio i takva bežanija...
*** srbin je srbin kad srbin sveti i zemlja u nebo leti...
:worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth:
Посебно за ово болдовано!

Потребно и пожељно!

Али то што сам ја написао НИЈЕ ИСТИНА - ево сада је сведочио на тв-хепи генерал ваздухопловства из РС да МЛАДИЋ УОПШТЕ НИКАДА НИЈЕ НАРЕДИО БИЛО КАКВО СТРЕЉАЊЕ - ВЕЋ НА ПРОТИВ ДА ЈЕ ТРЕБАЛО СВИ ЗАРОБЉЕНИЦИ ДА БУДУ СМЕШТЕНИ У БЈЕЉИНИ - АЛИ ДА СУ БОРЦИ ДИГЛИ ОРУЖЈЕ НА МЛАДИЋА КОЈИ ЈЕ МОРАО БИТИ ЕВАКУИСАН заједно са својим обезбеђењем ЈЕР СУ БОРЦИ ЖЕЛЕЛИ ОСВЕТУ ЗА ПОБИЈЕНЕ СРБЕ ... ето до данас то нисам знао....

Poslednja izmena:
БОГ ВАС КЛЕО, ПОГАНИ ИЗРОДИ!

Хапшење ратног команданта Војске Републике Србске, ђенерала Ратка Младића, представља издајнички чин, који неће, како тврди Борис Тадић, „скинути љагу са Србије“, већ ће навући сву срамоту овог света, али и праведни гнев србског народа, на оне који данас управљају србском државом!

Издајници морају знати да ће им народ кад-тад судити. Сваки њихов антисрбски потез само је корак ближе до испуњења Божје и народне правде!

Отачаствени покрет Образ позива све Србе који знају ко је ђенерал Ратко Младић и шта је тзв. Хашки трибунал да у недељу 29. маја, у 19 часова, дођу на митинг испред Дома Народне скупштине, где ћемо показати и себи и свету да Србија није Борис Тадић!

http://www.obraz.rs/index1.htm

Шта знаш? Хајде реци како се зове муслимански командант који је то изјавио?

И не ваљај глупости, не може један човјек убити сам 8.000 људи за пар дана. Знаш ли шта је извршилац?

Vjerovatno je mislio da je Mladić izdao naredbu da se pobije tih 8000 ljudi.
A ne vjerujem da je Mladic ikog ubio licno.

Управо,тако је!

Жао ми је због твојих ближњих...
НИКАДА,НИКАДА АЛИ НИКАДА НЕМОЈ ДА ИХ ЗАБОРАВИШ!

Хвала Богдане.

Ништа и никада их неће вратити, никаква освета никоме није донијела сатисфакцију. Нису сви Бошњаци криви због тих злочина, нису ни сви хрвати криви због тога, али мени је гарант опстанка само моја Република Српска.

Гарант да сутра неће доћи неки нови Орићи, Дудаковићи и Делалићи.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back