Game of Thrones - A Song of Ice and Fire

Anceloti

Primećen član
Poruka
641
Tek nedavno sam čuo za ovaj popularni serijal knjiga epske fantastike. I mada se tek pripremam da nabavim sva dela i pocnem sa čitanjem nisam mogao da odolim a da ne pogledam prvu epizodu ekranizacije prve knjige iz serijala, u produkciji HBO-a.
Utisci su više nego pozitivni, sve pohvale za kvalitet produkcije i naravno neprevaziđenog Šona Bina. Toplo preporucujem svakom ko iole voli epsku fantastiku.

Game of Thrones , HBO

2v2ckuv.jpg

28ldxkh.jpg

6p0sxd.jpg

aud2dj.jpg

2eyxixi.jpg

Ljudi,kako da vam objasnim

ovo je kao LOTR, i svi ostali fantazijski filmovi, napravljeni u seriju, gde nema dobrih.. dakle nema dobre strane ili lose svaka zemlja ( radi se u Srednjem Veku ) ima svoje interese ko ima ovaj njhov HBO tek je pocelo, ila je treca epizoda,molim vas,gledajte, ja kvalitetnije nesto nisam odavno videla

Napominjem ovde ima svega,nista nije cenzurisano, ima silovanja,incensta, horor scena, ume jako strasno da bude,odrubljivanje glava itd nista nije cenzurisano
ova devojcica je neka posebna rasa, White Walker

od poznatih glumi jedino Sean Bean ( Boromir iz LOTR ) i glumica koja je tumacila lik Gorgo u 300

znam da je zasnovano na sagi knjigaA song of Ice and Fire

Poslednja izmena:
Samo malo niže ima već otvorena tema ;) ;)
http://forum.krstarica.com/showthread.php/461157-Game-of-Thrones-A-Song-of-Ice-and-Fire
Već sam odgovorio tamo. Serija je OK, očekivano kada je u pitanju HBO. Ništa loše od serija nisam gledao a da je njihova produkcija.

Citiram:
Game of Thrones iliti na našem Igra Prestola je srednjovekovna fantazija bazirana na seriji romana George R. R. Martina smeštena u izmišljenom svetu Sedam kraljevina i prati dinastička previranja i borbu nekoliko Kuća za kontrolu nad Gvozdenim prestolom.
U seriji će se voditi borbe plemskih porodica, zemlji preti natprirodna invazija s ledenog severa, kao i prognana zmajeva princeza koja želi povratiti porodično nasleđe, a tu je i zima koja će trajati godinama.

Trenutna ocena na IMDbu je 9.5
http://www.imdb.com/title/tt0944947/

Opet ubise Boromira!
Shean Bean bas nema srece prvo Gospodar prstenova, pa Black dead, pa sad ovo zavrsio je ulogu...
Izgleda da voli da umire u filmovima zavrsi ulogu i kraj...
Knjigu nisam citao mozda bih citao ako ima na netu na srpskom ovako gledacu seriju...
Ocekujem da se ovaj Kal oporavi i krene u osvajcki pohod i da udari na onu kucku i onog njenog balavca takozvanog kralja da je lepo naguze s jedne strane Kal a sa druge Starkovi...

Bas sam iznenadjen kad su ubili glavnog Starka uglavnom me je serija privukla zbog dobre glumacke ekkipe a najvise zbog Shean Beana ali eto ubise coveka!!!
Inace svidja mi se serija pratim je redovno svake nedelje svakog ponedeljka ima da se skine sa neta zadnja je danas bila 9 epizoda...

Opet ubise Boromira!
Shean Bean bas nema srece prvo Gospodar prstenova, pa Black dead, pa sad ovo zavrsio je ulogu...
Izgleda da voli da umire u filmovima zavrsi ulogu i kraj...
Knjigu nisam citao mozda bih citao ako ima na netu na srpskom ovako gledacu seriju...
Ocekujem da se ovaj Kal oporavi i krene u osvajcki pohod i da udari na onu kucku i onog njenog balavca takozvanog kralja da je lepo naguze s jedne strane Kal a sa druge Starkovi...

Bas sam iznenadjen kad su ubili glavnog Starka uglavnom me je serija privukla zbog dobre glumacke ekkipe a najvise zbog Shean Beana ali eto ubise coveka!!!
Inace svidja mi se serija pratim je redovno svake nedelje svakog ponedeljka ima da se skine sa neta zadnja je danas bila 9 epizoda...

Back