Ko ima najbolju reputaciju?! ;)

Trenutno imam samo 215971 ukupno poena I prethodnih puteva mi se povećavala reputacija za dva umesto za jedan kad npr ostanem na 199. postova, ali ne ovaj put. Znači prethodnih par puteva kad sam ostavio broj postova na 99. i sutradan prešao tu brojku, reputacija mi se povećala za dva (umesto za jedan) ali ne i ovaj put

Tačno je neko napisao, reputacija se povećava na svakih sto postova, ali niko nije rekao koliko reputacija treba da dobiješ ovako, ili da dodeliš da bi ti se broj povećao bar za jedan ? Jer, kažem ima puteva kad se ulogujem bude po jedna, dve, tri reputacije a broj ostane nepromenjen. Naravno, ima i dana kad se logujem, a nebude ni jedna
Da li to moderatori sami biraju kolku će ko imati reputaciju, ili ima neko pravilo ?

Da se razumemo, ne pišem ovde zbog reputacije, ali volim kad je dobijem, i voleo bi kad bi taj broj bio veći

О ЧЕМУ ТИ БРИНЕШ, МОЗГАШ И ГУБИШ ВРЕМЕ...:roll:

ОВО ЈЕ ВИРТУЕЛНИ СВЕТ...И СВЕ ЈЕ ТО...Л А Ж А...:lol::lol::lol:

УМЕСТО ДА СЕ ...:zurka: = :D:lol:;) + ♪ :zaljubljena: ♫ + :cvet: :zag: :cmok: :cvet: + :ortaci:..итд....ПРОСТО ЗАБАВЉАШ...ПОДЕЛИШ СВОЈА САЗНАЊА и можда...НЕШТО САЗНАШ...:think: :aha2:

О ЧЕМУ ТИ БРИНЕШ, МОЗГАШ И ГУБИШ ВРЕМЕ...:roll:

ОВО ЈЕ ВИРТУЕЛНИ СВЕТ...И СВЕ ЈЕ ТО...Л А Ж А...:lol::lol::lol:

УМЕСТО ДА СЕ ...:zurka: = :D:lol:;) + ♪ :zaljubljena: ♫ + :cvet: :zag: :cmok: :cvet: + :ortaci:..итд....ПРОСТО ЗАБАВЉАШ...ПОДЕЛИШ СВОЈА САЗНАЊА и можда...НЕШТО САЗНАШ...:think: :aha2:

Još uvek mi nije jasno (bar ne skroz) kako se dobijaju te reputacije, ali više nemam problem koji sam imao od ranije. Kad budem imao 20.000 postova (za nekoliko godina) možda neću imati ko ti nekoliko hiljada reputacija, ali ću biti zadovoljan onim što imam a to je možda i najvažnije.

(A što se ovog drugog tiče) I virtuelni svet je neka vrsta tvoje prezentacije. Mislim da su mi mnogo pomogla neka pisanja na internet forumima u periodu kada sam imao najviše problema sa nekim ljudima u privatnom životu. Možda je još uvek taj internet prilika da pronadjem i neke stvari koje mi fale u privatnom životu.

Još uvek mi nije jasno (bar ne skroz) kako se dobijaju te reputacije, ali više nemam problem koji sam imao od ranije. Kad budem imao 20.000 postova (za nekoliko godina) možda neću imati ko ti nekoliko hiljada reputacija, ali ću biti zadovoljan onim što imam a to je možda i najvažnije.

-----------------------------​

(A što se ovog drugog tiče) I virtuelni svet je neka vrsta tvoje prezentacije. Mislim da su mi mnogo pomogla neka pisanja na internet forumima u periodu kada sam imao najviše problema sa nekim ljudima u privatnom životu. Možda je još uvek taj internet prilika da pronadjem i neke stvari koje mi fale u privatnom životu.

ТЕШКО...:think:

Када сам имао порука колико ..ти сада имаш...
wZfpeIN.png

...имао сам репутациону моћ ...као на скриншоту...;) ( за годину и два ипо месеца од учлањења )

Тада је могло да се да само 7 репутација за 24 сата ...и квота за добијање једног индексног поена је била ниска ..и већ са 2 - 3 обичне репутације могао си да зарадиш тај индексни поен...:aha2:

Тада се.. ОВА ТЕМА.. звала ...Ко има највећу репутацију?

2010-те отворио сам на пдф Сваштара ...ОВОЈ ТЕМИ - КОНТРА ТЕМУ → Slika / Fotografija Za Moju Dušu ...1 ...( једну од првих сликовних тема ) да бих доказао ..да се са мало труда и неколико лепих слика / фотографија може добити много више репутација...него ..МОЛЕЋИ ЗА ИСТЕ НА ОВОЈ ТЕМИ...:(...НЕДЕЉУ ДАНА...:eek:

На овој мојој теми и још једној сличној ( на тадашњем пдф Ниш ) добио сам " највећи број - садашњих репутација " ...:aha2:

До 15 јануара 2013 ...стекао сам толико " индексних поена " да нихов број није могао да стане у " предвиђеном пољу " испод аватара ...и прве две цифре се нису могле видети, јер је укупан износ репутација био ...преко 5 Милијарди...:pljus:

35528236114864077653.png
Како је " тај број " - ПОСТАО ПРОБЛЕМ...:sad2: ...администрација форума је одлучила да повећа вредност индексног поена ...за прибижно 9.800...што је резултирало ...ДРАСТИЧНИМ СМАЊЕЊЕМ ИЗНОСА РЕПУТАЦИЈЕ...тако да већ од наредног дана ..више...НИШТА НИЈЕ БИЛО ИСТО...:( ...:aha2:

71559351169138527477.png
:sad2: КОЛАТЕРАНУ ШТЕТУ :sad2: доживели су чланови форума који су пре смањења имали мању репутацији од 9.800...и буквално су се нашли на... ПОЧЕТКУ...:eek::confused::(

Тада их је доста њих ...напустило форум...:(

Што се тиче " нових корисника " који се сада учлањују ...боље да не знају за то...и да им наше репутације не боду очи...јер у својој суштини ...нису мерило квалитета...:nono3:

ВАШ КВАЛИТЕТ ..СУ... САМО ВАШИ ПРИЈАТЕЉИ НА КОЈЕ МОЖЕТЕ УВЕК ДА РАЧУНАТЕ ...:aha2: :aha:

kojeimedadam
којеимедадам

Back