...eto vidis, ja sam te bez jaja prvi put pravila jos onih kriznih vremena, 
inflacija i td., od tad pravim cesto tako...

inflacija i td., od tad pravim cesto tako...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

moze
http://www.dolcevita.rs/srb/blog/Entries/2010/10/19_Banana_Hleb.html
mi nismo stavili suvo grozdje, nego malo vise oraha.
btw, kupili smo novi kalup za pecenje (hleba, kore za tortu srneca ledja), i ovo mu je vatreno krstenje
sutra podvarak i suva butkica

i on mi ukrade sad jednu palacinku
kaze da nema nikave razlike i da je bas ukusno
hehehe
od sada i ja bez jaja, ekonomicije def.
 )
)može soda BB ili prašak PP(edna kašičica= 1 jaje)...ni ja ne volim sa jajima .)
hehehe

sto se tice palacinkilici, naravno. tako je to, nekad se treba drzati recepta, a nekad moze da se nesto varira. samo je onda pitanje sta je ostalo od pocetnog recepta i imena

stavih ja sode bikarbone na vr noza
 a i ne mora..kada ima ulja u testu...
 a i ne mora..kada ima ulja u testu...osnova su kuvane leblebije, a na to se dodaje limun, sitno seckani beli luk, tahini (krema od mlevenog susama), i soli, bibera ili ljute paprike i nesto maslinovog ulja. moze da se pravi i od belog pasulja.A šta ti dođe taj humus?
goji hleb a ne humus, a sa urnebes salatom nidje veze. osim toga dugo te drzi sitim,a ide i lepo uz meso ili salatu.Leblebije,kad se spremi deluje kao urnebes salata,parce hleba pa mazes i jedes.Na Bliskom istoku se najvise jede,goji,bezi od toga
 ...ovo je predivno, svaka cast na trudu i volji...
...ovo je predivno, svaka cast na trudu i volji...
hehehe

u stvari, samo se napola salim.
 u stvari, samo se napola salim.

))))
))))

...dobro Bi pa nisi nam rekla da ti je drugo ime Poslasticarka...ovo je predivno, svaka cast na trudu i volji...

pa eto
 pa eto   . Samo moram da usavršim slikanje. Nisam baš zadovoljna. I ćerka je danas pitala šta mi je, šta sam navalila da toliko pravim kolače. Pa, kažem, imali smo goste. A medenjake? pita ona. Pa to je za vas.
 . Samo moram da usavršim slikanje. Nisam baš zadovoljna. I ćerka je danas pitala šta mi je, šta sam navalila da toliko pravim kolače. Pa, kažem, imali smo goste. A medenjake? pita ona. Pa to je za vas. 
pa eto
. Samo moram da usavršim slikanje. Nisam baš zadovoljna. I ćerka je danas pitala šta mi je, šta sam navalila da toliko pravim kolače. Pa, kažem, imali smo goste. A medenjake? pita ona. Pa to je za vas.
Ali potrošila sam za 2 meseca 17 kg brašna. Od kada imamo pekaricu kupujemo na džakove od 25 kg i to nam je obično trajalo 5-6 meseci. A ovaj će, ako ovako nastavim, da potraje upola kraće.
Kad ovde stalno ima nekih lepih recepata pa dobijem želju da probam.

I samo još nešto da primetim. Nema nam Zadovoljne domaćice od kako je postala moderator. Valjda ima previše posla oko toga, pa ne stiže da pravi kolače i stavlja slike. Ili samo ne stiže da piše stavlja slike. Domaćiceeeee! Gde si?!
i ja primetih da nema Zd
 Tu sam cure.
  Tu sam cure.  Nemam previše posla oko moderisanja. Lepo sam rekla da su na pdf Žene svi fini.
 Nemam previše posla oko moderisanja. Lepo sam rekla da su na pdf Žene svi fini.  Nego sam imala neke druge obaveze, pa nisam imala vremena da pišem, samo sam čitala.
 Nego sam imala neke druge obaveze, pa nisam imala vremena da pišem, samo sam čitala.::
Ali potrošila sam za 2 meseca 17 kg brašna. Od kada imamo pekaricu kupujemo na džakove od 25 kg i to nam je obično trajalo 5-6 meseci. A ovaj će, ako ovako nastavim, da potraje upola kraće.