Gatje!

i???

• nakurnjak

• gatje obicne

• gatje specijalne

• bokserice

• tanga gatje

• ne nosim gatje :rumenko:

• nesto 7mo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sive ili bele bokserice. Sport Vision. 8)

Menjam ih takodje kad se tusiram,(ili kad se userem, ili ih pocepam u nalivu strasti :rumenko:)

Inace kupam se kad god mislim da je potrebno, i kad god se osecam prljavo(u bukvalnom smislu :P)

Pametno... Racionalno koriscenje vodenih resursa,a ne ko ovi sto se kupaju svaki dan i prljaju vodu dzabe.

najbolje se tusirati zimi svaki drugi dan ili ti 3 puta nedeljno,a leti svaki dan. Ko se bavi sportom ili ko ima sex svaki dan moze i vise puta dnevno,ali onaj ko nema neke napore,ko se ne znoji,a kupa se svaki dan to treba tuci. Stvarno dzabe trosi vodu i zagadjuje je + trosi dzabe struju da zagreje vodu i jos struje da se osusi. Nije ekoloski uopste. Sta tuci,takvog treba ubiti za primer.Nego tema su gatje,vratimo se na istu.

najbolje se tusirati zimi svaki drugi dan ili ti 3 puta nedeljno,a leti svaki dan. Ko se bavi sportom ili ko ima sex svaki dan moze i vise puta dnevno,ali onaj ko nema neke napore,ko se ne znoji,a kupa se svaki dan to treba tuci. Stvarno dzabe trosi vodu i zagadjuje je + trosi dzabe struju da zagreje vodu i jos struje da se osusi. Nije ekoloski uopste. Sta tuci,takvog treba ubiti za primer.Nego tema su gatje,vratimo se na istu.

Pa ništa ja nisam rekao. Ja inače dosta redovno upražnjavam pomenute fizičke aktivnosti, pogotovu u poslednjih dve-tri godine, pa moram.

Super je stvar da kad dodje nedelja i dan za kupanje , iste gaće možete nositi i sledeće nedelje , samo ih okrenete na drugu stranu:D , racionalizacija je majka opstanka u teškim okolnostima . :ok:

Sive ili bele bokserice. Sport Vision. 8)

Menjam ih takodje kad se tusiram,(ili kad se userem, ili ih pocepam u nalivu strasti :rumenko:)

Inace kupam se kad god mislim da je potrebno, i kad god se osecam prljavo(u bukvalnom smislu :P)

:rotf: Car si... :hahaha:

@tema

Nosim boxerice, menjam ih svaki put nakon tusiranja...znaci jednom godisnje...:rumenko: imam par boxerki sto su bas kul za leto, zute i crvene, ali su bas u sehi fazonu :rumenko:

Ja nemam pametniji odgovor? A shta da kazhemo na chinjenicu da si pokushao moj poslednji komentar da izvrgnesh javnom ruglu (na tako bedan nachin josh, hah, kad bih ja svaki tvoj biser stavljao u potpis, zauzeo bi par strana ovde), shto rade samo nesigurni ljudi, kojima je ponestalo smislenih izjava za dalji tok razgovora.

Ja nemam pametniji odgovor? A shta da kazhemo na chinjenicu da si pokushao moj poslednji komentar da izvrgnesh javnom ruglu (na tako bedan nachin josh, hah, kad bih ja svaki tvoj biser stavljao u potpis, zauzeo bi par strana ovde), shto rade samo nesigurni ljudi, kojima je ponestalo smislenih izjava za dalji tok razgovora.

Aaahaaa, dakle priznajes da je ono sto si rekao biser? :mrgreen:

Zez, ne obazirite se na mene, slucajno banuh na temu... :mrgreen:

sedi jedan iz psihologije. Pa i treba da se izbaci da se svi smeju jer sam ovde od 2008 godine i svaki dan postujem po 10 postova najmanje i svakom je jasan moj fazon i imam sopstveni stil koji se nije puno menjao. Filozofer je dosao kad 2010? Oduvek sam bio posebna dzava sto se tice forumasa i uvek sam bio unikatan bilo to u lupanju,svadjanju,nerviranju,uvek sam bio nesto posebno. Njegovo ponasanje je nekad mozda slucno mom,ali zna se kad je ko prvi dosao i nas dvojica se razikujemo puno + se ne podnosimo. barem ja ne podnosim njega. Ako bih imitirao ikad nekog bio bi to neko ko je pametan,a ne budala. Vrati se na temu.

sedi jedan iz psihologije. Pa i treba da se izbaci da se svi smeju jer sam ovde od 2008 godine i svaki dan postujem po 10 postova najmanje i svakom je jasan moj fazon i imam sopstveni stil koji se nije puno menjao. Filozofer je dosao kad 2010? Oduvek sam bio posebna dzava sto se tice forumasa i uvek sam bio unikatan bilo to u lupanju,svadjanju,nerviranju,uvek sam bio nesto posebno. Njegovo ponasanje je nekad mozda slucno mom,ali zna se kad je ko prvi dosao i nas dvojica se razikujemo puno + se ne podnosimo. barem ja ne podnosim njega. Vrati se na temu.

Tako je, ovde je rec o gatjama!!!!!!!!!

@tema

Svidja mi se kad devojka nosi obicne gace...mada mi se svidja i kad nosi tange...svidja mi se i kad nosi kupaci, ali me ne pali toliko kad smo na bazenu, osim ako se bas ne uzivim...a i bas mi se svidja kad neka devojka nosi boxerice...

Poslednja izmena:
sedi jedan iz psihologije. Pa i treba da se izbaci da se svi smeju jer sam ovde od 2008 godine i svaki dan postujem po 10 postova najmanje i svakom je jasan moj fazon i imam sopstveni stil koji se nije puno menjao. Filozofer je dosao kad 2010? Oduvek sam bio posebna dzava sto se tice forumasa i uvek sam bio unikatan bilo to u lupanju,svadjanju,nerviranju,uvek sam bio nesto posebno. Njegovo ponasanje je nekad mozda slucno mom,ali zna se kad je ko prvi dosao i nas dvojica se razikujemo puno + se ne podnosimo. barem ja ne podnosim njega. Ako bih imitirao ikad nekog bio bi to neko ko je pametan,a ne budala. Vrati se na temu.

Da, i upravo zbog toga se vidi da ovo uopshte nije tvoj stil pisanja, tako da, bolje ne prichaj vishe nishta, samo se dalje uplicesh u mrezhu.

Da, i upravo zbog toga se vidi da ovo uopshte nije tvoj stil pisanja, tako da, bolje ne prichaj vishe nishta, samo se dalje uplicesh u mrezhu.

2dsfez8.jpg
orqntu.jpg

"Pametno... Racionalno koriscenje vodenih resursa,a ne ko ovi sto se kupaju svaki dan i prljaju vodu dzabe."

ovo tebi kopiranje nekog? Da li si ti covece svestan svoje nesvesti? Pa ovo je mogao da kaze bilo ko i opet ne vidim tu nit koja povezuje mene bas sa filozofom. zasto me ne povezuje sa snikersom? Ili sa Bandijem? ili sa Pusi ili sa Hator vec bas sa Filozofom? Od kada filozof brine za zivotnu sredinu? Ti si decko dijabola. Aj mi definisi moj stil pisanja? Tj kako bih ja trebao da pisem i da mislim i da se osecam svaki dan da bih bio ja ja,a ne kopija filozofera?

Back