Facebook - Online Dating

Direkt

Elita
Poruka
17.569
Verovatno ste culi za retardirane online date meeting sajtove gde bleje sredovecni muskarci,drkadzije,serijske ubice,preterano debele(a i ruzne) zene koji pokusavaju naci "srodnu dusu" blablabla

e pa,sad mi se cini da je tu ulogu dobio i fejs,mada sad postoji svakojaka i razna bagra u toj igri,evo i klinci,tinejdzeri znaju da nalaze partnera na internetu :eek:
Meni je to tako odvratno i neprirodno,ja vise ne znam dal je neki moj ortak nasao ribu a da to nije bilo na fejsu..
Ja ih tamo ni ne trazim,a i ne volim takva upoznavanja..
Po meni je bolje upoznati nekog u zivotu gde postoji dodir i rec,a ne lajk,poke i photoshop-slike...

vase misljenje?

Verovatno ste culi za retardirane online date meeting sajtove gde bleje sredovecni muskarci,drkadzije,serijske ubice,preterano debele(a i ruzne) zene koji pokusavaju naci "srodnu dusu" blablabla

e pa,sad mi se cini da je tu ulogu dobio i fejs,mada sad postoji svakojaka i razna bagra u toj igri,evo i klinci,tinejdzeri znaju da nalaze partnera na internetu :eek:
Meni je to tako odvratno i neprirodno,ja vise ne znam dal je neki moj ortak nasao ribu a da to nije bilo na fejsu..
Po meni je bolje upoznati nekog u zivotu gde postoji dodir i rec,a ne lajk,poke i photoshop-slike...

vase misljenje?

:mazi:

vase misljenje?
ja ne poznajem nijednu osobu koja je nekog startovala koga prvi put vidi u zivotu i da je uspela da smuva! Ili im neko namesti nesto ili upoznaju se preko nekog ili se dodaju na fejsu,cetuju pa onda kao izadju. Msm primedba ti je do jaja glupa jer ovo je 21 vek,ako ne znas da koristis fejs i ako si staromodnih shvatanja to je tvoj problem. Ja tako ne muvam nista,ali nemam nista protiv ljudi koji tako muvaju. Cak mi je to i bolje jer vidis lepo kako osoba izgleda,sta oblaci,koga poznaje i tako. Da ne bude zabune mene mnoge forumasice startuju.:per: Ja muvam preko krstarice! :aha:

kao sto rekoh photoshop radi svoje, pa se vecina ljudi uplasi kad vidi tu osobu uzivo :D
ja znam dosta likusa koje na fejsu izgledaju kao da su dosle sa modne piste,a u stvarnosti su ruzne kao.. paa
80420d1215727290-ugly-girl-picture-thread-l_d0c8759fd61f35d55130f3eef762a9ee.jpg

I inace mislio sam na direktno muvanje preko fejsa,kao jedini cilj chatovanja

Živa glupost.
Bar za moj ukus.
"Pola posla preko facebooka" meni ubije onu draž koja postoji samo u uživo varijanti.
Sa druge strane, apsolutno me ne zanimaju nečije slike sa mature od pre dve godine ili koji joj je jedan od top 5 filmova.
Slika znači možda 10%, ostalih 90% čini celokupna pojava, a toga nema na chatu.
Danas svi gledaju da što brže i lakše stignu do 'čke, ja sam uvek voleo da do svega stižem nešto dužim i težim putem, jer što se više pomučiš oko nečega to ti je posle sladja pobeda. Ima i ono "muvanje je najzanimljiviji deo veze", a uz to ne planiram da mi veza bude on-off line.
Možda je to i zbog toga što imam jako malo ili nikako slobodnog vremena (osim kad je zima) pa nemam želje a ni živaca da se sa nekim bakćem u potencijalno prazno.
PS: Ne kažem da imam nešto protiv toga da gledam slike klinkica na Facebooku :lol: ali samo to.

bude i toga..naravno..gotovo uvek;)

911s [SK];16783771:
Živa glupost.
Bar za moj ukus.
"Pola posla preko facebooka" meni ubije onu draž koja postoji samo u uživo varijanti.
Sa druge strane, apsolutno me ne zanimaju nečije slike sa mature od pre dve godine ili koji joj je jedan od top 5 filmova.
Slika znači možda 10%, ostalih 90% čini celokupna pojava, a toga nema na chatu.
Danas svi gledaju da što brže i lakše stignu do 'čke, ja sam uvek voleo da do svega stižem nešto dužim i težim putem, jer što se više pomučiš oko nečega to ti je posle sladja pobeda. Ima i ono "muvanje je najzanimljiviji deo veze", a uz to ne planiram da mi veza bude on-off line.
Možda je to i zbog toga što imam jako malo ili nikako slobodnog vremena (osim kad je zima) pa nemam želje a ni živaca da se sa nekim bakćem u potencijalno prazno.
PS: Ne kažem da imam nešto protiv toga da gledam slike klinkica na Facebooku :lol: ali samo to.
pa dobro, sto ljudi, sto cudi..ti si mazohista, volis da se ( po ) mucis;)
Ali ipak viris na slike klinkica..nedoreceno i kvazi, definitivno..ili-ili..:bye:

Muvanje je igra, a kao i svaka druga igra cilj je da pobedis. Cim je jednom pobedis gubi se ono sto te je teralo da igras igru te s tim su normalne veze retke. U vezu ne ulazis jer ti osoba odgovara, u vezu ulazis jer hoces da pobedis igru tojest osvojis osobu koja je po tebi nedostizna i tako dobijes na samopouzdanju i eventualno poj.ebes nesto. Kada bi se igra zavrsila, sto je obicno odmah nakon seksa, trazio bi novu igru, obicno sa drugom osobom, jedino ako ne pratis savete nekih ljudi (kao sto je naprimer onaj Zak ne znam mu puno ime ali poznat je po tim sranjima) i poentu veze ne svedes na medjusobne igre gde ti ili doticna osoba namerno prestanete da kontaktirate jedno drugo ne bi li podstakli na novu igru i tako odrzali vezu. :lol:

pa dobro, sto ljudi, sto cudi..ti si mazohista, volis da se ( po ) mucis;)
Ali ipak viris na slike klinkica..nedoreceno i kvazi, definitivno..ili-ili..:bye:
Ne ne, baš kontra, nisam mazohista, čak smatram da mnoge devojke ne zaslužuju vreme i pažnju koje traže, to posebno važi za ove mladje koje misle da su Bog zna šta a kad budu istamburane par puta a onda ostavljene bez ikakvog poziva posle ukapiraće svoju "vrednost".
Samo smatram da ne treba sve da dodje olako, ima ona narodna "kako došlo tako i otišlo".
A klinkice su mi zanimljive ali samo na slikama. :lol:
(Note: pod "klinkice" mislim na one 17-20 godina)

Ja nikada nisam muvao ribu, ali da sam muvao opet bih to radio preko fona, kao sto su mene startovale likuse, uvek prvo nabavi br. pa mi posalje poruku "Sta radis?" ja kazem da dVkam i ona se pohvali kako ima mekane sake i tu krenemo da se upoznajemo... =)

vase misljenje?

Ybg brate i oni valjda znaju da je to sheet pa opet ne mogu protiv vecine..odavno sam je to reko da ce se samo on line upoznavati..bice neprirodno videti normalnu osobu bez hitech gadgetsa na ulici

Back