crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
Da li ste naletele na neke osobe, ovde na forumu, koje su na vas ostavile jak utisak,....a posle vas još jače razočarale?
Nisam. Licnosti forumasa u RL su otelotvorenje njihovih postova. Jos nijednom nisam napravila pogresnu procenu na osnovu postova (osim u vezi sa njihovim fizickim izgledom).
Nisi u pravu!
Ja sam baš ovde sreo osobu, vrednu prijateljstva za ostatak života,....
Verujete li u moguće prijateljstvo, stečeno na forumu?
Verujem da je moguce preko interneta steci jako dobre prijatelje pod uslovom da se upoznate sa njima u RL i nastavite kontakt na neki nacin koji produbljuje prijateljstvo. Ja sam tako stekla dvoje dragih relativno bliskih prijatelja (i vise simpaticnih poznanica) ovde na forumu i jednu dragu drugaricu na fb sa kojom se jos nisam upoznala i jedva cekamo jer nam se stavovi poklapaju skoro u svemu.
Umete li uspešno da uveravate neuverene osobe?
Neuverene izuzetno uspesno uverim, a pogresno uverene tesko jer se ni ne trudim da udaram recima o njihove tvrde isprane glavudze (smatram to beskorisnim zalaganjem).
Želeo bih da znam ozbiljno, da mi neko kaže i objasni, kako "funkcioniše" ženska seksualnost posle 35ete godine, ako uopšte funkcioniše!? Jer ono sa čim se susrećem u "literaturi" očigledno nema veze sa onim što se stvarno događa.
Hvala unapred....
Seksualnost se ne moze tako lako precizirati i analizirati na osnovu godina i svaki zakljucak koji ce ti neka ovde izneti kao odgovor na ovo pitanje moze biti tacan samo za tu osobu, a mozda cak ni za nju ukoliko se zeznula u proceni same sebe.
Na svom primeru sam naucila da je seksualnost latentna i ne izbija na povrsinu sve dok nije podstaknuta jakim osecanjima sto nisam primetila da ima veze sa godinama.
Verujem da postoje mnogi drugi koji ce na osnovu svog iskustva napisati nesto sasvim drugacije jer, ko sto rekoh, seksualnost i njeno ispoljavanje je sasvim individualna stvar ili u najmanju ruku, stvar okolnosti u kojima se neko nalazi.
Zemske, kako muskarcu stavljate do znanja da vam se svidja? Sta radite, sta pricate, kako se ponasate?
Bonus pitanje: da li to sve cinite "pod rucnom", jer niste sigurne kakva ce biti reakcija, ili ne strepite od reakcije uopste?
Pa ako mi se svidja, dozvolim da me smuva, ako ne, zauzmem distancu u komunikaciji.
Nije mi se jos desilo da primetim nekog muskarca pre nego sto me startuje ili da se zainteresujem za njega pre upoznavanja tako da jos uvek ne znam kako bih se ponasala prema nekom takvom ukoliko bi mi se to desilo.
Poslednja izmena: