Maleshevski
Zainteresovan član
- Poruka
- 103

Не може се кроз шупљину бамбусове трске сагледати цјелина неба... тако да оно што у овом случају сматра “lab_man” дијаметрално је супротно мојем погледу на ову тему, као и на безимене (често и безличне) учеснике, и интелектуалну „громаду“ – човјека са петролејком у мраку српске хералдике, г. Марушића.
Често они који се крију у мишијим рупама или под котулама нису ни са самим собом у дослуху, а не са истином.
Ко је пратио ову тему, видио је да сам на самом почетку рекао да ја нисам хералдичар, г. Марушић, и да би било дегутантно да то стално понављам.
Смијешно је да Ви мени говорите шта ја „морам“ или „имам право“, ту је администрација сајта да о томе одлучује; никада нисам никога вријеђао, видјећете да сам и на свој рачун потпуно несувислу и неаргументовану критику тотално багателисао, и само се једном јавио.
До сада Вас нисам запазио ама баш ни на који начин, иако, ако је вјеровати статистици, имате на десетине хиљада порука.
Не знам да ли се налазите у табору блазониста које помиње г. Марушић, а и ако је одговор потврдан, сигурно тамо немате ни неку битну а камоли часну улогу.
Мада ову материју познајем солидно не учествујем у расправи јер не волим да пјевам глувима нити да откривам дугине боје слијепима, а и то још није страшно колико презентовати доказе онима који нипошто не желе да их виде. А и зашто бих, кад то Марушић чини бриљантно.
Поздрављам и Вас и све добронамјерне који ово прате што Марушић ради једино у интересу истине, науке, и Србије и српског народа. Ето то је и мој интерес.
Прочитајте (пошто сте лаик) за ову тему све што је човјек написао и видјећете да је у праву, и након тога ишчитавања нико Вам више неће моћи рећи да сте дилетант или апсoлутни почетник.

Poslednja izmena: