DRUGA SRBIJA NA ISPITU-KO CE OSTATI NA VLASTI POSLE MITINGA SNS

KO CE VLADATI SRBIJOM

• DS-LDP

• SNS

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ma volite vi Srbiju na rečima...puna su vam usta te ljubavi prema Srbiji i Srbima...

...ali lako je trućarati u prazno...a na delu...ništa...nula...znam neke velike patriote
koji udaraju marže po 150%, pa čak i 300% braći Srbima a glume velike Srbende i
patriote, a uzeli bi bratu Srbinu poslednji komad hleba iz usta...

jedini komentar::bljak:

toliko o patriotizmu...:kafa:

Pogresna adresa . Vidis , ja sam stajao tamo di je trebalo , kad je tebalo . I jos sam cerek mesa ostavio 99 dole kod Junickih planina .
Svaka ti cast . Pravi si hrvatski nacionalista i siptarski sovinista .
Kad se ponovo zakuva, a oce sigurno , Ti ces da ides samnom , i toispred mene , da te pazim , da ti se nista ne desi .

Poslednja izmena:
Opet ti o Hrvatima i šiptarima...i to vam je jedini "argument"...žalosno...z:cry:

A koji je tebi argument , da tvrdis kako ja ne volim Srbiju , nego samo ovde na netu .
Sam koristis termin Patriote u pezorativnom smislu .... sto je necidjen primitivizam . Boze me sacuvaj , ko da im\te neki projekat .
Ja jesm sroski rodoljub i ne moram tebi da se pravdam . I zaista ne vidim nista lose u tome .
A kolko vidim , ti nisi patriota i zapravo se sam predstavljas ko antipatriota .
Dakle , ja volim Srbiju , a ti je ne volis . I u cemu je tu problem . Inace , verujem da su svi Srbi na svetu nacionalisti . dsamo , na zalost , nisu svi Srbi na svetu srpski nacionalisti . Mnogi Srbi su hrvgatski ili siptaski nacionalisti , a da toga nisu ni svesni .
Do takvog nacionalnog rasula dovela je dugogodisnja vladavina komunista , istohh onih koje ti maksimalno zastupas , cak i kad je u pitanju ubijanje srpskih domacina od 44 , pa do 40 godine .
dakle , nema potrebe da se iko plasi tog mitinga , tih dripaca , koji u opste ne zele da preuzmu vlast , jer imaju strasno udobnu ulogu i ovako , a nikakvu odgoornost .
Oni sami ne bi imali pojma sta da rade , kad bi ih neko sad na silu munuo na vlast . Ako dodje do nasilne promene vlasti , sto nije nikako dobro , istog momenta bi imao mali rat u Raskoj , jer bi poturice pokusale da ucre nesto u smutnji , a isto bi uradili i siptari na Jugu Srbije , kossto su uradili 6 oktobra , iskoristivsi potenijal i smutnju koja je nastala 5 oktobra . ( dan koji je poznat po tome sto je zapaljena skupstina i sto su opljackane sve parfimerije u centru BGa , i po tome sto su strahovito prebijeni inspektori iz Majke jJevrosime ,koji su hapsili kriminalce , reketase , razbojnike i lopove , koji su jedvadocekali da im se osvete . )

Ostace ovi koji su i sada,a *******i ce u saradnji sa tajkunima morati da pravi nove nalepnice z:)

Poslanik Srpske radikalne stranke (SRS) Aleksandar Vučić poručio je sa govornice da su sve optužbe protiv Mladića "proizvod manipulacije i laži i pokušaj njegove satanizacije". On je, kritikujući predložene izmene Zakona o organizaciji i nadležnosti državnih organa u postupku za ratne zločine, pokazao plakat na kojem piše "Sigurna kuća za Ratka Mladića".
http://www.cafe.ba/vijesti/1909_Poslanici-o-sigurnoj-kuci-za-Ratka-Mladica.html

Ово је Вучић показао у Скупштини и рекао да је његова кућа сигурна за генерала. А, данас би га ухапсио за новац.

kuca%20mala.jpg

Постао људска слина....као и твој председник.z:)

A koji je tebi argument , da tvrdis kako ja ne volim Srbiju , nego samo ovde na netu .
Sam koristis termin Patriote u pezorativnom smislu .... sto je necidjen primitivizam . Boze me sacuvaj , ko da im\te neki projekat .
Ja jesm sroski rodoljub i ne moram tebi da se pravdam . I zaista ne vidim nista lose u tome .
A kolko vidim , ti nisi patriota i zapravo se sam predstavljas ko antipatriota .
Dakle , ja volim Srbiju , a ti je ne volis . I u cemu je tu problem . Inace , verujem da su svi Srbi na svetu nacionalisti . dsamo , na zalost , nisu svi Srbi na svetu srpski nacionalisti . Mnogi Srbi su hrvgatski ili siptaski nacionalisti , a da toga nisu ni svesni .
Do takvog nacionalnog rasula dovela je dugogodisnja vladavina komunista , istohh onih koje ti maksimalno zastupas , cak i kad je u pitanju ubijanje srpskih domacina od 44 , pa do 40 godine .
dakle , nema potrebe da se iko plasi tog mitinga , tih dripaca , koji u opste ne zele da preuzmu vlast , jer imaju strasno udobnu ulogu i ovako , a nikakvu odgoornost .
Oni sami ne bi imali pojma sta da rade , kad bi ih neko sad na silu munuo na vlast . Ako dodje do nasilne promene vlasti , sto nije nikako dobro , istog momenta bi imao mali rat u Raskoj , jer bi poturice pokusale da ucre nesto u smutnji , a isto bi uradili i siptari na Jugu Srbije , kossto su uradili 6 oktobra , iskoristivsi potenijal i smutnju koja je nastala 5 oktobra . ( dan koji je poznat po tome sto je zapaljena skupstina i sto su opljackane sve parfimerije u centru BGa , i po tome sto su strahovito prebijeni inspektori iz Majke jJevrosime ,koji su hapsili kriminalce , reketase , razbojnike i lopove , koji su jedvadocekali da im se osvete . )

Odakle tebi pravo da mene nazivaš hrvatskim nacionalistom i šiptarskim šovinistom?

Više puta si me vređao do sada tako i šta očekuješ?

Dakle, ja sam Srbin i volim Srbiju, ali se ne slažem sa tobom. I šta to znači?

Da sam hrvatski šovinista? E pa sa tom logikom ćete još više smanjiti broj Srba, a
ionako nas je svake godine manje za 50 000.

A ti kako hoćeš...:kafa:

Ma volite vi Srbiju na rečima...puna su vam usta te ljubavi prema Srbiji i Srbima...

...ali lako je trućarati u prazno...a na delu...ništa...nula...znam neke velike patriote
koji udaraju marže po 150%, pa čak i 300% braći Srbima a glume velike Srbende i
patriote, a uzeli bi bratu Srbinu poslednji komad hleba iz usta...

jedini komentar::bljak:

toliko o patriotizmu...:kafa:

Ти си бре стварно нешто дебело побркао ....
О каквим маржама причаш ???
Знаш ли уопште на којој си теми ???
Јел' ти добро ???

Poslanik Srpske radikalne stranke (SRS) Aleksandar Vučić poručio je sa govornice da su sve optužbe protiv Mladića "proizvod manipulacije i laži i pokušaj njegove satanizacije". On je, kritikujući predložene izmene Zakona o organizaciji i nadležnosti državnih organa u postupku za ratne zločine, pokazao plakat na kojem piše "Sigurna kuća za Ratka Mladića".
http://www.cafe.ba/vijesti/1909_Poslanici-o-sigurnoj-kuci-za-Ratka-Mladica.html

Ово је Вучић показао у Скупштини и рекао да је његова кућа сигурна за генерала. А, данас би га ухапсио за новац.

kuca%20mala.jpg

Постао људска слина....као и твој председник.z:)

Uvek je i bio, taki su politicari. 99.9%...........

Mislis, ovakve:
04_011_bager.jpg

Ovde si javno rekao da si bio na demonstracijama tog dana, tad se nisi plasio?
Sto se sad plasis?
Ako i bude (a nece ako vi ne "pomognete") nista novo, je li tako?
Демонстрације 5. окт 2000. нису биле рушилачке.

Највећи део грађана протестовао је мирно.

А и рушења није било много, нити је уопште било некаквих нарочитих последица, мало су се се запалиле зграде Народне Скупштине и Телевизије, појединци су упали унутра и крали, али, све у свему, то је ништа спрам оне претходне штете коју је држави био нанео Милошевић, то јест који је уништио прво Југославију, а потом и Србију својом кратковидом и себичном политиком.

Сасвим је друга прича, што ови који су дошли после њега такође настављају то уништавање.

Али, за саме демонстрације треба рећи тачно како је било и не претеривати

А и рушења није било много, нити је уопште било некаквих нарочитих последица, мало су се се запалиле зграде Народне Скупштине и Телевизије, појединци су упали унутра и крали, али, све у свему, то је ништа спрам оне претходне штете коју је држави био нанео Милошевић, то јест који је уништио прво Југославију, а потом и Србију својом кратковидом и себичном политиком.

Сасвим је друга прича, што ови који су дошли после њега такође настављају то уништавање.

Ти хоћеш да кажеш да ова власт која све слуша и ради што се од ње тражи, уствари ради исто као и Милошевић? z:lol:

Sanovnik preracunaj ti koliko ima crnogoraca u Srbiji, vlaha, mesovitih brakova,madjara, muslimana, siptara na jugu, i drugih.....Pa se malko zamisli nad cifrom....
Спавач, у садашњој Србији , бар док се питање Космета не реши имаш нешто око 10(словима:десет) посто несрба! Јел јасно???

:hahaha1::cepanje::hahaha::rotf:

Дакле насмеја ме Лимунка, али баш ....

И шта рече за оно оружје из Мајке Јевросиме,
За НБЈ, Управу Царина ....

Шта рече за Кризне Штабове у свим фирмама ???

Беше ли двоје мртвих на тим "шала мала" протестима ???

Који си ти лик .... Одушевљаваш ме ........

Back