A koji je tebi argument , da tvrdis kako ja ne volim Srbiju , nego samo ovde na netu .
Sam koristis termin Patriote u pezorativnom smislu .... sto je necidjen primitivizam . Boze me sacuvaj , ko da im\te neki projekat .
Ja jesm sroski rodoljub i ne moram tebi da se pravdam . I zaista ne vidim nista lose u tome .
A kolko vidim , ti nisi patriota i zapravo se sam predstavljas ko antipatriota .
Dakle , ja volim Srbiju , a ti je ne volis . I u cemu je tu problem . Inace , verujem da su svi Srbi na svetu nacionalisti . dsamo , na zalost , nisu svi Srbi na svetu srpski nacionalisti . Mnogi Srbi su hrvgatski ili siptaski nacionalisti , a da toga nisu ni svesni .
Do takvog nacionalnog rasula dovela je dugogodisnja vladavina komunista , istohh onih koje ti maksimalno zastupas , cak i kad je u pitanju ubijanje srpskih domacina od 44 , pa do 40 godine .
dakle , nema potrebe da se iko plasi tog mitinga , tih dripaca , koji u opste ne zele da preuzmu vlast , jer imaju strasno udobnu ulogu i ovako , a nikakvu odgoornost .
Oni sami ne bi imali pojma sta da rade , kad bi ih neko sad na silu munuo na vlast . Ako dodje do nasilne promene vlasti , sto nije nikako dobro , istog momenta bi imao mali rat u Raskoj , jer bi poturice pokusale da ucre nesto u smutnji , a isto bi uradili i siptari na Jugu Srbije , kossto su uradili 6 oktobra , iskoristivsi potenijal i smutnju koja je nastala 5 oktobra . ( dan koji je poznat po tome sto je zapaljena skupstina i sto su opljackane sve parfimerije u centru BGa , i po tome sto su strahovito prebijeni inspektori iz Majke jJevrosime ,koji su hapsili kriminalce , reketase , razbojnike i lopove , koji su jedvadocekali da im se osvete . )